بله هم ریز مصرف و هم سرعت طلایی ای که داره
دوستان زیاد نگران نباشید یه راه حل ساده هست برای فهمیدن تایم شبانه : هر وقت سرعت سرویستون اندازه شعور مسئولین صبانت شد بدونید شبانه شروع شده
خوب تو معلومه هنوز ....س ماهی وگزنه با این سرعت تخیلی حدس و گمانی وجود نداره دقیقاً الان شبانه است
من سرعتم 240 هست دوست عزیز
+
الان توی ریز مصرفم دیدم . بنابراین ممکنه از اون ور تا 6 باشه نه 7
Last edited by Kesel; 15-08-2012 at 01:04.
خوش به حالت ما هم چنان با 15 می دانلودیم برو کل اینترنت رو خالی کن تو سیستمت![]()
بله کاملا درسته، من هم امشب سرعتم از ساعت 1 اندازه شعور مسئولین صبانت شد، پس از همون 27 ام ساعت عوض میشه
شبانه 512 تهران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Zeitgeist; 15-08-2012 at 03:51.
اینم میزان دانلود دیشب من که نزدیک به 1.9 گیگ دانلود داشتم الان دو روزه که سرعت برای من تا حدی خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که خوب نشد هیچ روز به روز بدترم میشه , یک ماه شد فکر کنم که اینجوریه . حتی باهاش وبگردی هم نمیشه کرد . فکر نمیکنم که دیگه شارژ کنم
متأسفانه من نمیدونم این نادونا چکار کردند . ساعت 1 که میشه چراغهای مودم من میره ((مودم من بیسیم نیست و مارک سیمفونی هستش)) .
باید ساعت 1 بیدار شم و مودم رو برای 10 ثانیه خاموش و بعدش روشن کنم تا چراغهای مودم برگرده وگرنه هیچی دیگه تا صبح اندازه ی 0 هم دانلود نمیشه.
بارها تماس گرفتم گفتند بررسی میکنیم و یکبار گفتند سوییچ خط شما مشکل داشته عوضش کردیم و از این حرفها ولی هیچ فرقی نکرده .
کدوم احمقی این تصمیمات جدید رو گرفت و یوزر پسورد شبانه رو برداشت و این مکافاتها رو درست کرد ؟
جای تأسف داره که حقوق مشتری برای این ^%$^#%%&* ها هیچ اهمیتی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)