تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 946 اولاول ... 217617667707713714715716717718719720721727767817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام.
    نود بهتر است یا کاسپرسکای.
    من میدونم که شاید از نظر قدرت کاسپرسکای بهتر باشد ولی کاسپرسکای دو بدی بزرگ دارد یکی این است که حجم آپدیت هایش خیلی خیلی یا بسیار بالاست و هم این که سرعت کامپیوتر را میگیرد!
    برای همین من اون نصب نمیکنم.
    حال سوالم از اساتید این است که نود بهتر است یا کاسپرسکای البته با در نظر گرفتن آخرین ورژن های آنها { نود32 ورژن 5.2.9.1 و کاسپرسکای 2012} لطفا با دلیل پاسخ دهید!؟
    سلام

ببخشید ولی باید سوالتون را اینجا مطرح کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا جواب این سوال بار ها بار ها داده شده است

موفق باشید

2. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود..

محمد عزیز ، از یکی از متخصص ها اون قضیه رو سوال کردم..
    و با فرض اینکه خود سیستم آلوده نباشه... تنها مواردی که ممکن دونستن ایشون Read-only بودن فلش بود.. که گفتن در این مواقع نیاز داره تا سیستم ریستارت بشه

Amin, was the stick write-locked by chance? Avira recommends a reboot for removal if it fails to delete/write the detected file

در مورد اینکه آیا اویرا اون باگ نامگذاری ویندوز رو میشناسه یا نه هم ، گفتن اویرا در این مواقع به حالت Low level NTFS Access سوییچ میکنه ، یعنی وقتی که برای پاک کردن یک فایل از طریق توابع API به مشکل بخوره ، اینکارو از طریق دسترسی سطح پایین انجام میده... ( البته این رو به حالت تردید تایید کرد که مشکل ازین نمیتونه باشه!! )

باسپاس.

4. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان قرار شد تستهای منظمی انجام بشه و نتایج تستها طبقه بندی بشه چی شد برگزار میشه یا نه؟
    لطفا اطلاع رسانی کنید تا ما هم در جریان باشیم مگه قرار نشد خبرشو اینجا بزارید؟
    ایا جای خالی واسه یه نفر دیگه هست؟

6. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

درود..

محمد عزیز ، از یکی از متخصص ها اون قضیه رو سوال کردم..
    و با فرض اینکه خود سیستم آلوده نباشه... تنها مواردی که ممکن دونستن ایشون Read-only بودن فلش بود.. که گفتن در این مواقع نیاز داره تا سیستم ریستارت بشه

در مورد اینکه آیا اویرا اون باگ نامگذاری ویندوز رو میشناسه یا نه هم ، گفتن اویرا در این مواقع به حالت Low level NTFS Access سوییچ میکنه ، یعنی وقتی که برای پاک کردن یک فایل از طریق توابع API به مشکل بخوره ، اینکارو از طریق دسترسی سطح پایین انجام میده... ( البته این رو به حالت تردید تایید کرد که مشکل ازین نمیتونه باشه!! )

باسپاس.
    سلام
    اگر این یه مورد باشه که فرمودید علی جان پس چرا امسی نتونسته و نود تونسته حتی بعد از ریستارت ؟؟؟؟؟

فقط یه احتمال هست همون ویروسی بودن سیستم

اوکی ولی فکر کنم امسی هم امروز یه آپدیت برنامه ای داده که یه چیز هایی در این باره داخلش هست

در کل ممنون

دوستان قرار شد تستهای منظمی انجام بشه و نتایج تستها طبقه بندی بشه چی شد برگزار میشه یا نه؟
    لطفا اطلاع رسانی کنید تا ما هم در جریان باشیم مگه قرار نشد خبرشو اینجا بزارید؟
    ایا جای خالی واسه یه نفر دیگه هست؟
    سلام

مگه برای شما جا نباشه شما باید به ناظم گلمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز پیغام خصوصی بدید و اعلام آمادگی کنید

به زودی اوکی میشه البته من پیشنهاد هایی هم دارم که به زودی ارائه میکنم

موفق باشید
    Last edited by xman681; 08-10-2012 at 20:42.

8. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

مگه برای شما جا نباشه شما باید به ناظم گلمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز پیغام خصوصی بدید و اعلام آمادگی کنید

به زودی اوکی میشه البته من پیشنهاد هایی هم دارم که به زودی ارائه میکنم

موفق باشید
    ممنون از اطلاع رسانی

باید اماری ارایه بشه ببینیم چند نفر شرکت کننده وجود داره و چه کسانی باید چه انتی ویروسی رو تست کنند

مثل اینکه عادت بر این شده فقط حرفی زده بشه و دیگران زیر پستی تشکر کنند و برن خونه هاشون

حرف تا عمل خیلی تفاوت داره
    لطفا امار ارایه کنید تا وضعیت مشخص بشه
    اگر امار ارایه نشه خودم تنهایی در مرحله اول چند انتی ویروس رو تست میکنم و نتایجشو میزارم واسه شروع بالاخره باید از جایی استارت بخوره ممکنه در مراحل اولیه شرکت کننده زیاد نباشن اما مطمنن در ادامه زیاد میشن

خیلی دوست دارم در پست بعدی امارو ببینم با تشکر

10. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    اگر این یه مورد باشه که فرمودید علی جان پس چرا امسی نتونسته و نود تونسته حتی بعد از ریستارت ؟؟؟؟؟

فقط یه احتمال هست همون ویروسی بودن سیستم

اوکی ولی فکر کنم امسی هم امروز یه آپدیت برنامه ای داده که یه چیز هایی در این باره داخلش هست

در کل ممنون
    محمد عزیز.. اگه فرض رو بر این بگیریم که فلش Read-only شده باشه ، وقتی آنتی ویروس نمیتونه فایلهارو پاک کنه ( با توجه به اینکه آنتی ویروس شعور نداره! ) فکر میکنه که سیستم ویروس داره و میگه که باید ریستارت بشه تا پروسس ویروس بسته بشه ، بنابراین اولین کاری که براش تعریف شده رو از شما درخواست میکنه، یعنی ریستارت.. حالا اگه این قابلیت رو داشته باشه که فلش رو از فقط خواندنی خارج کنه که فبها.. اگه نداشته باشه ریستارت هم کاری از پیش نمیبره و مدام این چرخه ادامه پیدا میکنه... شما هم اگه تیم تخصصی امسیسافت نتیجه ای بهتون دادن به ما برسونین.

باسپاس.

@ kases

علی آقا..

ما منتظر نتیجه ی افراد ثبت شده هستیم ، که امشب احتمالا آقا مسعود لطف کنن نتیجه ی فعلی رو بگن و همچنین باقی بحثها در گروه های اجتماعی انجام میشه.

با سپاس.
    علی.

12. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

محمد عزیز.. اگه فرض رو بر این بگیریم که فلش Read-only شده باشه ، وقتی آنتی ویروس نمیتونه فایلهارو پاک کنه ( با توجه به اینکه آنتی ویروس شعور نداره! ) فکر میکنه که سیستم ویروس داره و میگه که باید ریستارت بشه تا پروسس ویروس بسته بشه ، بنابراین اولین کاری که براش تعریف شده رو از شما درخواست میکنه، یعنی ریستارت.. حالا اگه این قابلیت رو داشته باشه که فلش رو از فقط خواندنی خارج کنه که فبها.. اگه نداشته باشه ریستارت هم کاری از پیش نمیبره و مدام این چرخه ادامه پیدا میکنه... شما هم اگه تیم تخصصی امسیسافت نتیجه ای بهتون دادن به ما برسونین.

باسپاس.

@ kases

علی آقا..

ما منتظر نتیجه ی افراد ثبت شده هستیم ، که امشب احتمالا آقا مسعود لطف کنن نتیجه ی فعلی رو بگن و همچنین باقی بحثها در گروه های اجتماعی انجام میشه.

با سپاس.
    علی.

اوکی خیلی خوب

دوستان من یه نظری درباره این تست ها دارم

من الان چک کردم این دامین خالی هست

antitest.ir

اگر موافق باشند یه سایت وردپرس راه میندازیم و نتایجش را منتشر میکنیم البته میتونیم مطالب دیگر هم توش بگذاریم فکر کنم بشه یه رونق حسابی به این دامین داد

برای راه اندازی من هستم و هزینه اش را هم حرفی ندارم

حالا دیگه بستگی داره به نظر دوستان

14. 5 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با سلام.
    نام کاربری کسانی رو که آماده همکاری هستن اعلام میکنم:
    1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها) : هنوز تعیین نشده
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها) : Emsisoft
    3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها): هنوز تعیین نشده
    4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها): Norton
    5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها): ESET SMART SECURITY
    6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها) : Kaspersky
    نام و تعداد آنتی ویروسها میتونه تغییر کنه.

من توصیه میکنم فعلا به طور عادی شروع کنیم تا به کار مسلط بشیم و ضعفها رو پوشش بدیم.
    بعدا در مورد گسترش فعالیت ها میشه تصمیم گیری کرد.

16. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بسیار عالی.. ممنون از مسعود عزیز.

ازین لحظه همه ی دوستان باقی بحثهارو در گروه زیر انجام میدن که دعوتنامه ی گروه هم براشون ارسال شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپاس..

18. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

شب بخیر

امروز تصمیم گرفتم یک آنتی ویروس بسیار قدرتمند . معتبر . پولدار و در کل یک غول چند میلیارد دلاری را تست کنم

نتیجه اسکن عمیق این آنتی ویروس را خودتان ببینید کلا بدون شرح هست ولی بازم شرح میدم

این غول چند میلیارد دلاری فایل نصبی یکی از معتبرترین پلیر های دنیا را به عنوان مخرب تشخیص میدهد

تازه جالب است این شرکت موسسه Virusbtn که به جرات میتوان گفت جز قدیمی ترین و معتبر ترین موسسات امنیتی دنیاست را به علت نا معتبر بودن تحریم کرده است

البته شرکت وب روت هم بر همین عقیده است ولی کاملا مشخص است برای چی این موسسه و سایر موسسات تست آنتی ویروس ها از نگاه این شرکت نا معتبر هستند

این تست هم خالی از لطف نیست

خداییش تازه میفهمم امسی سافت قدیمی اصلا فالس نداشته در مقابل این شرکت های معتبر حداقل به این فایل های به این تابلویی گیر نمیداد

موفق باشید

20. 6 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •