سلام
ببخشید ولی باید سوالتون را اینجا مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا جواب این سوال بار ها بار ها داده شده است
موفق باشید
سلام
ببخشید ولی باید سوالتون را اینجا مطرح کنید
ضمنا جواب این سوال بار ها بار ها داده شده است
موفق باشید
درود..
محمد عزیز ، از یکی از متخصص ها اون قضیه رو سوال کردم.. و با فرض اینکه خود سیستم آلوده نباشه... تنها مواردی که ممکن دونستن ایشون Read-only بودن فلش بود.. که گفتن در این مواقع نیاز داره تا سیستم ریستارت بشه
Amin, was the stick write-locked by chance? Avira recommends a reboot for removal if it fails to delete/write the detected file
در مورد اینکه آیا اویرا اون باگ نامگذاری ویندوز رو میشناسه یا نه هم ، گفتن اویرا در این مواقع به حالت Low level NTFS Access سوییچ میکنه ، یعنی وقتی که برای پاک کردن یک فایل از طریق توابع API به مشکل بخوره ، اینکارو از طریق دسترسی سطح پایین انجام میده... ( البته این رو به حالت تردید تایید کرد که مشکل ازین نمیتونه باشه!! )
باسپاس.
دوستان قرار شد تستهای منظمی انجام بشه و نتایج تستها طبقه بندی بشه چی شد برگزار میشه یا نه؟
لطفا اطلاع رسانی کنید تا ما هم در جریان باشیم مگه قرار نشد خبرشو اینجا بزارید؟
ایا جای خالی واسه یه نفر دیگه هست؟![]()
سلام
اگر این یه مورد باشه که فرمودید علی جان پس چرا امسی نتونسته و نود تونسته حتی بعد از ریستارت ؟؟؟؟؟
فقط یه احتمال هست همون ویروسی بودن سیستم
اوکی ولی فکر کنم امسی هم امروز یه آپدیت برنامه ای داده که یه چیز هایی در این باره داخلش هست
در کل ممنون
سلام
مگه برای شما جا نباشه شما باید به ناظم گلمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز پیغام خصوصی بدید و اعلام آمادگی کنید
به زودی اوکی میشه البته من پیشنهاد هایی هم دارم که به زودی ارائه میکنم
موفق باشید
Last edited by xman681; 08-10-2012 at 20:42.
ممنون از اطلاع رسانی
باید اماری ارایه بشه ببینیم چند نفر شرکت کننده وجود داره و چه کسانی باید چه انتی ویروسی رو تست کنند
مثل اینکه عادت بر این شده فقط حرفی زده بشه و دیگران زیر پستی تشکر کنند و برن خونه هاشون
حرف تا عمل خیلی تفاوت داره
لطفا امار ارایه کنید تا وضعیت مشخص بشه
اگر امار ارایه نشه خودم تنهایی در مرحله اول چند انتی ویروس رو تست میکنم و نتایجشو میزارم واسه شروع بالاخره باید از جایی استارت بخوره ممکنه در مراحل اولیه شرکت کننده زیاد نباشن اما مطمنن در ادامه زیاد میشن
خیلی دوست دارم در پست بعدی امارو ببینم با تشکر
محمد عزیز.. اگه فرض رو بر این بگیریم که فلش Read-only شده باشه ، وقتی آنتی ویروس نمیتونه فایلهارو پاک کنه ( با توجه به اینکه آنتی ویروس شعور نداره! ) فکر میکنه که سیستم ویروس داره و میگه که باید ریستارت بشه تا پروسس ویروس بسته بشه ، بنابراین اولین کاری که براش تعریف شده رو از شما درخواست میکنه، یعنی ریستارت.. حالا اگه این قابلیت رو داشته باشه که فلش رو از فقط خواندنی خارج کنه که فبها.. اگه نداشته باشه ریستارت هم کاری از پیش نمیبره و مدام این چرخه ادامه پیدا میکنه... شما هم اگه تیم تخصصی امسیسافت نتیجه ای بهتون دادن به ما برسونین.
باسپاس.
@ kases
علی آقا..
ما منتظر نتیجه ی افراد ثبت شده هستیم ، که امشب احتمالا آقا مسعود لطف کنن نتیجه ی فعلی رو بگن و همچنین باقی بحثها در گروه های اجتماعی انجام میشه.
با سپاس.
علی.
اوکی خیلی خوب
دوستان من یه نظری درباره این تست ها دارم
من الان چک کردم این دامین خالی هست
antitest.ir
اگر موافق باشند یه سایت وردپرس راه میندازیم و نتایجش را منتشر میکنیم البته میتونیم مطالب دیگر هم توش بگذاریم فکر کنم بشه یه رونق حسابی به این دامین داد
برای راه اندازی من هستم و هزینه اش را هم حرفی ندارم
حالا دیگه بستگی داره به نظر دوستان
با سلام.
نام کاربری کسانی رو که آماده همکاری هستن اعلام میکنم:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها) : هنوز تعیین نشده
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها) : Emsisoft
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها): هنوز تعیین نشده
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها): Norton
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها): ESET SMART SECURITY
6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آنتی ویروس(ها) : Kaspersky
نام و تعداد آنتی ویروسها میتونه تغییر کنه.
من توصیه میکنم فعلا به طور عادی شروع کنیم تا به کار مسلط بشیم و ضعفها رو پوشش بدیم.
بعدا در مورد گسترش فعالیت ها میشه تصمیم گیری کرد.
بسیار عالی.. ممنون از مسعود عزیز.
ازین لحظه همه ی دوستان باقی بحثهارو در گروه زیر انجام میدن که دعوتنامه ی گروه هم براشون ارسال شده
سپاس..
سلام
شب بخیر
امروز تصمیم گرفتم یک آنتی ویروس بسیار قدرتمند . معتبر . پولدار و در کل یک غول چند میلیارد دلاری را تست کنم
نتیجه اسکن عمیق این آنتی ویروس را خودتان ببینید کلا بدون شرح هست ولی بازم شرح میدم
این غول چند میلیارد دلاری فایل نصبی یکی از معتبرترین پلیر های دنیا را به عنوان مخرب تشخیص میدهد
تازه جالب است این شرکت موسسه Virusbtn که به جرات میتوان گفت جز قدیمی ترین و معتبر ترین موسسات امنیتی دنیاست را به علت نا معتبر بودن تحریم کرده است
البته شرکت وب روت هم بر همین عقیده است ولی کاملا مشخص است برای چی این موسسه و سایر موسسات تست آنتی ویروس ها از نگاه این شرکت نا معتبر هستند
این تست هم خالی از لطف نیست
خداییش تازه میفهمم امسی سافت قدیمی اصلا فالس نداشته در مقابل این شرکت های معتبر حداقل به این فایل های به این تابلویی گیر نمیداد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)