تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 1291 اولاول ... 2176176677077137147157167177187197207217277678171217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت delgarm2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

میخوام کابل شبکه 20 متری به مودم وصل کنم آیا جواب میده ؟ سرعت و قطعی چطوری میشه ؟
    مودم وایمکس bm632
    فاصله رایانه تا مودم 20 متر

تابحال کسی اینکار راانجام داده لطفا تجربه خودتان را بنویسید.
    Last edited by delgarm2008; 25-03-2012 at 12:49.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخوام کابل شبکه 20 متری به مودم وصل کنم آیا جواب میده ؟ سرعت و قطعی چطوری میشه ؟
    مودم وایمکس bm632
    فاصله رایانه تا مودم 20 متر

تابحال کسی اینکار راانجام داده لطفا تجربه خودتان را بنویسید.
    سلام
    طول كابل شبكه رو اينجا گفتند (با قرمز مشخص كردم)
    ولي 20 متر اصلا مشكلي نداره .
    شما باید مقدار Default gateway رو تعیین کنید تا بتونید وارد پنل مودم بشید.
    چرا نمیگذارید خودش آی پی بگیره ؟! به احتمال 192.168.0.10 یا 192.168.0.1 باشه.
    سوال اول کابل شبکه Cat5e اگر استاندارد باشه تا حداکثر 350 متر مشکلی نداره Cat6 که تا 550 متر هم جواب میده.
    آداپتور هم با مولتی متر باید آمپراژ و ولتاژش رو چک کنید و با اونی که روش نوشته مطابقت بدید ولی کمک پیش میاد اگر مشکل پیدا کنه مودم روشن نمیشه.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمیده؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تو طرح زمستونی ایرانسل یه مودم با سرعت 512و ترافیک ماهانه ی 2گیگ رو گرفتم ولی الان چن تا مشکل دارم،ممنون میشم اگه کمک کنین:
    اولش با فیل شکن "فری گ..ت" میرفتم تو فیس بوک،ولی به 10روز نرسیده حجم دانلودم تموم شد و اینترنت قطع شد،بعدا که رفتم جزئیات کارکدم رو دیدم فهیمیدم که اگه مثلا یه ساعت تو فیس بوک بودم،70 مگابایت(حالا یکم کمتر یا بیشتر)ازحجم ترافیکم کم میشده.ماه بعد دیگه از فیل شکن استفاده نکردم،ولی واسه یه ساعت وبگردی(بدون دانلود) 14 مگ از ترافیکم کم میشه!!الان باید چیکار کنم؟
    بسته افزایشی هم نمیتونم بخرم،چون خطم ایرانسل نیس و نمیتونم با کارت شارژ شارژ کنم و از طریق سایت هم نمیتونم!!این یکی رو باید چیکارش کنم؟ :(
    ممنو
    تا ترافیک این ماهمم تموم نشده انسرینگ بدین پلیز!
    چرا کسی جواب منو نمیده؟؟
    سلام
    اینکه برای یکساعت وبگردی (بدون دانلود) 14 مگ از ترافیکتون کم شده بستگی به چندین عوامل داره . مثلا یه انجمن یا سایت ممکنه عکسها و بنرها و فلش های تبلیغاتی زیادی داشته باشه و در نتیجه مصرفتون بالا میره . یا مثلا نرم افزارها یا آنتی ویروس یا حتی خود ویندوزتون با اتصال به اینترنت برای آپدیت شدن میتونه از ترافیکتون کم کنه .

در نتیجه دوستانی که حسابشون از نوع محدود هست باید بیشتر روی این مسئله حساس باشند و باید از نرم افزارهای کنترل کننده پهنای باند اینترنت استفاده کنند مثل net limiter که متوجه بشند چه نرم افزارهایی به اینترنت متصل میشوند که آنها رو block کنه .

برای شارژ ترافیکتون هم کلاً چهار روش هست و راه دیگه ای نیست .

1. پرداخت اینترنتی از طریق e-care که باید کارت بانکی داشته باشید .
    2. خرید کارت شارژ و شارژ کردن از طریق e-care
    3. خرید کارت شارژ و شارژ کردن طریق سیم کارت ایرانسل
    4. مراجعه حضوری به بانک ملت و وازیر به جاری که باید شناسه پرداخت هم همراهتون باشه .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    طول كابل شبكه رو اينجا گفتند (با قرمز مشخص كردم)
    ولي 20 متر اصلا مشكلي نداره .
    با سلام
    مودم من هم bm632w هست. نصاب شرکت ایرانسل که می خواست مودم رو برام نصب کنه گفت نهایتا 8متر کابل جواب میده و نه بیشتر!
    به خاطر همین موضوع هم من مجبور شدم یه اداپتور وای فای بگیرم 30 تومن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

"ata.royalfalcon" باتشکر ازشما

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها باسه اپدیت پست اول می خوام یکم سوال جواب بزارم و به کمکتون نیاز دارم.
    باسه شروع این سوالات رو باسه کاربرای تازه وارد ممکنه بپرسن بگین که بر اساس اطلاعاتتون مطالب رو کامل کنم

-الان چه روشی معمولا شما پیشنهاد می دین کاربرا از ان روش ثبت نام کنن؟

- کدوم یکی از مودم هارو پیشنهاد می کنین که کاربرا بگیرن ( به ترتیب اولیت ) و به چه دلیل ؟(اگر خواستین باسه هر نوع کارکردی دسته بندی می تونین بزارین)

اگر نکته مفیدی هم هست که بنظرتون بدرد کاربرا می خوره بگید که به مطلب اضافه کنم( مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باسه شروع این سوالات رو باسه کاربرای تازه وارد ممکنه بپرسن بگین که بر اساس اطلاعاتتون مطالب رو کامل کنم

- کدوم یکی از مودم هارو پیشنهاد می کنین که کاربرا بگیرن ( به ترتیب اولیت ) و به چه دلیل ؟(اگر خواستین باسه هر نوع کارکردی دسته بندی می تونین بزارین)

اگر نکته مفیدی هم هست که بنظرتون بدرد کاربرا می خوره بگید که به مطلب اضافه کنم( مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    1-اعتباری بهترینه به خاطر این که اگر دائمی بگیرین ممکنه یه موقع قاطی کنه (که خیلی از این اتفاق ها برای کاربران افتاده) و به جای مثلا 30 تومن براتون 300 تومن قبض بیاد
    2-برای مودم داخلی هم BM632W و هم FMM-130 خوبه و تنها فرقش اینه که FMM-130 وای فای رنج G هست و BM632W وای فای N در مورد مودم جیبی هم در حال حاضر به نظر من به درد نمیخوره چون قابلیت وصل شدن در حالت متحرک رو نداره تنها مزیتش اینه که اگر برق رفته باشه میتونی از اینترنت استفاده کنی
    در ضمن به هیچ وجه مودم FM-105 نگیرید که مشکل نرم افزاری داره ولی این مشکل توی FM-130 برطرف شده

11. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

1- به نظرم بهترین روش ثبت نام ثبت نام آنلاین هستش...راحت و سریع....بارها برای شرکتهای دیگه شده که تو ثبت نام تلفنی اشتباهی اطلاعاتم را ثبت کرده بودن یادمه قبلا که میخواستم برای شاتل ثبت نام کنم آدرس ایمیلم رو انتهاش به جای gmail زده بودن برام gamil
    2- برای گرفتن مودم اگه طرف تو منطقه قرمز بود و آنتن دهی ضعیف چاره ای جز مودم خارجی نداره(outdoor) ولی اگه امکان خرید مودم داخلی داشت به نظرم BM632W بهتره...هم پورت lan داره و هم وای فای که برای هر نوع سلیقه ای مناسبه...مودم های usb فقط یک سیستم در آن واحد میشه باهاش وصل شد و گیرندگی بالایی نداره ولی BM632W به نظرم گیرندگیش خیلی خوبه و تا بحال هم مشکل خاصی باهاش نداشتم.....مودمهای جیبی هم برای کسانی که میخوان همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشن توصیه میشه(هرچند الان قیمتش خیلی زیاده )
    3- بهترین موقع برای درخواست وایمکس تو جشنواره هاس که تخفیفات خوبی میده.....
    درضمن تو صفحه اصلی مودم این اطلاعات خیلی کاربردیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون قسمتی که بارنگ قرمز مشخص شده میزان سیگنالتون هست هرچی مقدارش بیشتر بشه سینگال بیشتری دریافت میکنید
    اون قسمتی که با رنگ مشکی نشون داده شده کیفیت دریافتی شما هست هرچی عددش بالاتر بره(بهترین حالات باید بالای 10 تا حتی بالاتر از 20 بره) کیفیت سرویس شما بالاتر میره.....
    اون قسمتی که بارنگ آبی نشون داده شده هرچی منفی تر بشه بهتره.......

خلاصه اگه دیدین هر 5 چراغتون روشن بود ولی سرعتتون نوسان داشت و کیفیت خوب نبود باید بدونید که این عوامل تاثیر گذار هستن مودم رو کمی جابجا کنید تا اون عدد CINR بالا بره....
    راه حل دیگه اگه بازم دیدین کیفیت سرویستون پایینه و نوسان دارین مودم رو چند دقیقه خاموش کنید و مجدد روشن کنید

13. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    کسی مودم جیبی گرفته ؟؟

از نظر کیفیت گیرندگی چطوره

15. این کاربر از amirlovely بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •