تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 1049 اولاول ... 217617667707713714715716717718719720721727767817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من گیرنده را امتحان کردم(353). فایلهای MKV را خوب پخش میکنه؛ ولی زیرنویسSRT را که تو همون پوشه است، پخش نمیکنه.
    فایل AVI را پخش نمیکنه.
    فایل VOB را با زیرنویس پخش میکنه.
    و همچنان بزرگترین مشکل پابرجاست. قطع و وصلی کانال23 که شبکه های اصلی روی آن پخش میشوند. نمیدونم مشکل از مرکز استانه یا از گیرنده.

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من گیرنده را امتحان کردم(353). فایلهای MKV را خوب پخش میکنه؛ ولی زیرنویسSRT را که تو همون پوشه است، پخش نمیکنه.
    فایل AVI را پخش نمیکنه.
    فایل VOB را با زیرنویس پخش میکنه.
    و همچنان بزرگترین مشکل پابرجاست. قطع و وصلی کانال23 که شبکه های اصلی روی آن پخش میشوند. نمیدونم مشکل از مرکز استانه یا از گیرنده.
    دستگاه، زیرنویس srt رو به خوبی شناسایی و پخش می کنه. در کل از نظر پخش mkv خوب است. فقط یه دونه فیلم mkv رو از بین 50، 60 تایی که امتحان کردم پخش نکرد.
    کل شبکه ها رو هم پیدا کرده و با یک وقفه کم می توان بین شبکه ها سوییچ کرد.

3. 2 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    اگر فیلم و زیرنویس را دقیقا همنام کنی، باید بدون مشکل زیرنویس srt را پخش کنه.

5. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا پژمان عزیز
    می خواستم بپرسم اگر یک زمانی قیمت ها متعادل شد و 606 رو بشود خرید آیا ساب ووفر ها به تو باشد یا به بیرون
    در ضمن با دیوار چقدر فاصله داشته باشند؟؟
    ووفر ها به هر دو طرف می شه که باشن خودش هم توی دفترچش به هر دو طرف گذاشته .
    بیشتر به وضعیت آکوستیکی مکان قرار گیری بر می گرده من خودم به سمت بیرون گذاشتم تقریباً تا الان بقیه دوستان هم که 606 دارن رو دیدم هم به سمت بیرون گذاشتن.
    اگه فاصلشون از دیوار بیشتر باشه بهتره بلندگوی چپ خودم نزدیک دیواره و فکر می کنم اگه نبود بهتر بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درود پژمان
    مشکلم بر طرف شد
    هنگام اتصال اچ دی ام ای لب تاب به آمپ صدای از طریق آمپ شنیده نمی شود فقط تصویر به تی وی منطقل میشه ؟تنظیمات trib,bass,... ect صدا فقط در حالت استریو امکان پذیره ؟در مورد اتصال تب لت به آمپ هم اگه امکان داره بیشتر توضیح دهید تا اونجا که یادمه بت لت رو به عنوان دوربین می شناسه ؟!!!1
    تفاوت 606 و 408 در چه چیزهایی است من هنگام خرید به قدری خسته بودم که زیاد تامل نکردم البته مطمئن نیستم که داشت ؟یه جورای دارم پشیمون میشم احساسم اشتباست ؟ تشکر
    سلام
    می شه بگین چه طوری مشکلتون حل شد
    من هم 921 دارم و مشکل مشابهی دارم یعنی تصویر به تی وی نمی ره.
    ممنون اگه زود جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود
    من با یک کابل اچ دی ام ای 1.4 از arc تی وی به arc آمپ (hdmi out ) وصل کردم البته از سالم بودنش مطمئن باشید و تی وی رو هنگام مرور منوهای آمپ برروی سورس اچ دی ام ای مربوطه تنظیم کنید
    شما آمپ و کی و چند خرید کردید و با چه باند ها و سابی ست کردید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.من یه سینمای خانگی در حدود قیمت 800 تا یک میلیون تومان می خوام بخرم. ال سی دی من سامسونگ سری 5 است. مشخصات مورد نظرم از لحاظ شکل ظاهرِِِِِِِِِِِِِِِِی و کیفیت پخش صدا و ساپورت کردن فرمت های مختلف مورد تایید باشد. لطفا مرا راهنمایی کنید.متشکرم.

10. این کاربر از aminamin6030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسته نباشید. گیرنده دیجیتال xvision 353 خریداری و نصب کردم. ولی بعضی از کلیپ ها بدون صدا پخش می شه. فرمت صوتی آنها هم aac است مشکل از کجاست. این کلیپ هایی که پخش نمی شند حجم و کیفیتشون از بقیه کلیپ ها کمتر است.
    مدل 353 فرمت صوتی aac رو ساپورت میکنه و نباید توی اجرای اون مشکلی وجود داشته باشه . اگر توی چند تا کلیپ تست کردی و دیدی اجرا نمیشه با گارانتیش یه تماس بگیر تا راهنماییت کنن .
    Last edited by alilosting; 08-10-2012 at 15:02.

12. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.من یه سینمای خانگی در حدود قیمت 800 تا یک میلیون تومان می خوام بخرم. ال سی دی من سامسونگ سری 5 است. مشخصات مورد نظرم از لحاظ شکل ظاهرِِِِِِِِِِِِِِِِی و کیفیت پخش صدا و ساپورت کردن فرمت های مختلف مورد تایید باشد. لطفا مرا راهنمایی کنید.متشکرم.
    سلام.
    دوست من فعلا قیمت ها ثبات نداره و مشخص نیست تو بازار چه خبره.پیشنهادم اینه یک هفته صبر کنی تا قیمت ها ثبات پیدا کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود رایان عزیز
    من باندها و تنظیمات آمپ رو با macc یا ... انجام می دم ولی پس از مدتی انگار تنظیمات بهم می خوره و صدای فسسسسس از باندها در میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •