فکر کنم 37D585 بود که 915 قیمت گرفته بودم.
ازش کاملا راضیم.
کلا از برند صنام خوشم میاد و البته کیفیتشم خوبه. ضمنا 1+2 سال گارانتی داره![]()
فکر کنم 37D585 بود که 915 قیمت گرفته بودم.
ازش کاملا راضیم.
کلا از برند صنام خوشم میاد و البته کیفیتشم خوبه. ضمنا 1+2 سال گارانتی داره![]()
نمیخوام ته دلتو خالی کنم،ولی به نظرت بهتر نبود D585 میخریدی ؟
حداقل اون مشکلیو که گفتی ،من ندارم...
گفتم که اون مشکلش زیاد به چشم نمیاد . تو هم اگه دقت کنی همین مشکلو داری چون 50HZ هست .
صبح رفتم نمایندگیش که یه LED 23 اینچ صنام بگیرم ولی بسته بود
تو تصاویر SD هم فکر کنم صنام نسبت به بقیه بهتره یعنی کسایی که LED LG و LCD SONY داشتن اعتراف کردن .
باشد باشد چرا عصبانی میشیگفتم که اون مشکلش زیاد به چشم نمیاد . تو هم اگه دقت کنی همین مشکلو داری چون 50HZ هست .
من فقط تو زیرنویسای سریع این مشکلو میبینم.همین و دیگر هیچ
خوب امروز تعطیل رسمی هستشا مسلمونصبح رفتم نمایندگیش که یه LED 23 اینچ صنام بگیرم ولی بسته بود![]()
راستی تو چقدر تلویزیون میخریچقدر صنام دوست داری
آورین آورین
SONY رو آره قبول دارم تو SD یکم ضعیفه (البته تو بعضی مدلا).تو تصاویر SD هم فکر کنم صنام نسبت به بقیه بهتره یعنی کسایی که LED LG و LCD SONY داشتن اعتراف کردن .
LG هم تواین رنج قیمت اصلا چیز جالبی نداره به نظرم (نظر شخصیمه)
اما TV خودم تو ----T واقعا عالی عمل میکنه.
-----------
بگذریم تاپیک دوستمونو خراب نکنیم
![]()
میخواستم 32 پارس بگیرم دیدم نمایندگیش یدونه داره اونم تولید قدیمه قیمتشم 530 تومن. به کارخونه پارس الکتریک زنگ زدم گفت موجودی LCD تموم شدهگفتم همین صنام بگیرم دیگه.
سلام دوست عزیز لینک های زیر را مطالعه کن بهت کمک می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دفاع از برند ال جی و محصولات 3 بعدی این شرکت صحبت های یه دوستمونو میذارم بلکه مفید باشه
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
در دفاع از برند ال جی و محصولات 3 بعدی این شرکت صحبت های یه دوستمونو میذارم بلکه مفید باشه
سلام
این تی وی جدید سونی که دی وی بی اس2 داره مدلش چیه؟توایران پیدا میشه؟
دورود!!
یک سوالی پیش اومد گفتم شاید کسانی که این مدل را پیشنهاد میکنن جوابی براش داشته باشن:
چرا performance این ال ای دی Sharp LE830U در مشهورترین( نمیدونم که معتبرترین باشه؟) از 10 نمره تنها 5 است.حال فرض کنیم که بیایم و مدلی که مادیران ارائه میکنه را مطرح کنیم Sharp LE8300X ، با توجه به اسمارت نبودن مدل مونتاژ شده در ایران حتما از 5 هم کمتر میشه!! بنظر من رفوزه میشه یجورایی!!
در ضمن در مورد متمایل به آبی شدن رنگ سیاه و عدم uniformity مناسب چه پاسخی هست؟
بنده بدلیل اینکه بسیاری از دوستان این مدل البته مدل مادیرانیش Sharp LE8300X را پیشنهاد می دادن، یک کمی در مورد این محصول تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم که عرض میکنم :
این نتیجه گیری سایت سی نت در مورد این پنل می باشد که نقل به مضمون ذکر میشود:
The bottom line: Although it's blessed with a solid feature set, the picture quality of Sharp LC-LE830U series falls short of most LED-based LCD TVs we've tested.
"برگردان : ....کیفیت تصویر این مدل از بسیاری از ال سی دی های بر پایه ال ای دی که ما تست کردیم اندکی پایین تر می باشد"
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)