دوستان سرعت توپ خیلی زیاد شده و کلا بازی رو از ریخت انداخته . چاره ای براش پیدا شده ؟ اصلا چرا اینطوریش کردند ؟
دوستان سرعت توپ خیلی زیاد شده و کلا بازی رو از ریخت انداخته . چاره ای براش پیدا شده ؟ اصلا چرا اینطوریش کردند ؟
بعضیا نشستن pass speed بازیکنا رو کم کردن (15 تا) من امتحان کردم خیلی بهتر شد، اگه انگلیسی ات خوبه برو این جا خودت ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي مستر ليگ فقط وقتي ليگ اسپانيا و ايتاليا و انگليس در ابتدا مشخصن و برايه كسايي كه بخوان همون اول ليگ فرانسه يا هلند رو چندتا تيماش رو با تيماي other عوض كرد امكان پذير نيست آيا شما راه حلي داريد
فکر نمیکنم بشه؛ فکر کنم دلیلش اینه که این دو تا لیگ به صورت کامل در بازی لیسانس شدند.
ببینم برنامه ای نیست که بشه PES_EDIT رو با PES_EDIT قبلی ادغام کنیم و قبلی پاک نشه؟؟
(سریعتر چون حیاتیه)
من این مشکلو زمانی داشتم که پچ نصب کرده بودم ایراد از اون پچ بود . شاید مشکل شما هم از این باشه .
درمورد فایلهاش و پسوندشون یک توضیحی بده ( اگه شد یک عکس کوچیک بزار ) تا من طریقه وارد کردنشو بگم .
یک راه حلش همونیه که من چند صفحه قبل گفتم که گیم پلی نسخه دمو رو وارد نسخه نهایی کنید و بعد رزولوشن بازیو به 720*1280 تغییر بدین سرعت کلی بازی واقعا عالی میشه .
شاید با برنامه pro - evo بشه اینکار رو انجام داد اما متاسفانه هنوز نسخه 2010 این برنامه کامل نشده خیلیها منتظر این برنامه کامل و جامع هستن .
حسین جان نمیشه داوری 2009 رو با 2010 عوض کرد ؟
چرا داور خطا نمیگیره!!!!!؟؟؟؟؟دیوونم کرد
بازی سخت شده تو مستر لیگ فقط واسه بقا دارم تلاش میکنم شیت تو هیکل کونامی
Last edited by 4umbaz; 29-10-2009 at 21:56.
دوستان به نظرتون با این وضع میارزه نسخه ارجینال رو بخریم ؟
قیمتش 50 هزار تومانه
چون واقعا بازی خیلی ...میه و ضایع بازیه
از دوستام میخوام یه مشورت به من بدن در این رابطه چون 50 هزار تومان پول کمی نیست واسه یه بازی
من با دو سه تا چیز بازی خیلی مشکل دارم، که اگه درست شه منم می خرمش، منتظر patch ام ببینم چی می شه
داور! (نیازی به توضیح نداره فکر کنم)، سرعت بالای پاس، یه مقدار switch کردن بین بازیکنا هم بد رو اعصاب می ره بعضی وقتا، بقیه ی مشکلاتش رو می شه تحمل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)