دوست عزيز شما مي تونيد از آدرسهايي كه در بالاي همين موضوع براي نظر سنجي اومده استفاده كنيد ملا از ادرس صبا يا پارس آنلاين و يا ....
دوست عزيز شما مي تونيد از آدرسهايي كه در بالاي همين موضوع براي نظر سنجي اومده استفاده كنيد ملا از ادرس صبا يا پارس آنلاين و يا ....
فکر کنم منظورت اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب چجوری باید ازش سیم بگیرم ؟
اگر منظورتون اينه كه با اينكار مي خواهيد افزايش سرعت حدود 5-10 درصد را تجربه كنيد يا خودتون مي ريد به مقدار فاصله كافوي دم در تا دستگاه سيم جنس خوب مي گيري يا زنگ ميزني يه برقكار تا بياد برات سيم كشي كني ....
سلام.
من سرویس 256 از ماهانت نت(پیشگامان کویر) دارم، که همیشه سرعت بالاتر میدن. و از لحاظ سرعت دانلود خوبه.
پینگم معمولا رو 120 بوده، تو سرورهای داخلی. اما دو روزه که 400، 500 هست. و بیچاره کرده ما رو.
الان زنگ زدم شرکتش میگه : ما تضمینی در مورد پینگ نداریم. هیچ کاری هم نمیکنم و درست نمیشه؟؟
واقعا اینطوریه؟ هیچ تضمینی ندارند؟
با سلام
بله همينطوريه - اما تازگيا پينگ همه شركتها رفته بالا - بايد كمي صبر كنيم - احتمالا مشكل موقتي هست و دليلش هم نامعلوم
موفق باشيد.
با سلام
معمولا اون پايين بايد يه پريز باشه كه از توش سيم رفته به داخل ساختمون
همون رو بايد ازش بگيريد و به مودم وصل كنيد
يعني در واقع بايد سيمي كه مستقيم از توي كوچه اومده رو بدون هيچ واسطي وصل كنيد
موفق باشيد.
سلام
لطف کنید یه توضیح در مورد پینگ بدید که کلا چی هست و تو چه رنجی باشه خوبه ؟
این تست منه :
![]()
در تاپیک زیر یکی از دوستان کاملاً توضیح داده اند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
اين پست رو بخونيد
همه چيز در مورد پينگ
با تشكرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من روزی 2 یا 3 ساعت از اینترنت استفاده میکنم ، می خواستم بدونم بعد از استفاده از اینترنت ، مودم رو خاموش کنم یا اینکه خاموش و روشن کردن زیاد مودم ضرر داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)