اکانت شبانه و روزانه شما با هم فرق داره؟
اگه فرق داره ، باید شبا بریدج تنظیم کنی ، که در اون صورت دیگه نمیتونی از وایرلس مودم استفاده کنی
اکانت شبانه و روزانه شما با هم فرق داره؟
اگه فرق داره ، باید شبا بریدج تنظیم کنی ، که در اون صورت دیگه نمیتونی از وایرلس مودم استفاده کنی
دوست عزیز ببخشید
مدلش philips cpwbs154
اما من بیشتر بهسم روی اینکه از تو ویندوز ویستا چطوری باهاش ارتباط برقرار کنم
مررسی که اینقدر به سوالات همه پاسخ میدی
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
بله روشن هست
مودم رو دادم برام تنظیم کردن
اما وقت نکردم لپ تاپ رو هم ببرم برام تنظیم کنه
پسورد و یوزر اگانت شبانه و روزانه با هم فرق میکنه
مگه وقتی بریج باشه دیگه نمیشه به وایرلس وصل شد؟
چه ربطی داره ؟
فکر کنم امکان سیو کردن بیشتر از یک کانکشن روی مودمت باشه البته قبل از خواب باید بزاری رو شبانه که به وقتش وصل شه. شایدم گزینه ای داشته باشه که اتومات شیفت کنه رو شبانه البته این احتمالش کمه.
من TPLINK TD-W8901G دارم
الان رو PPOE هستش
خواستم ببینم اگه مثلا شبا بخوام با اکانت شبانه وصل شم چجوریه ؟
چون الان اجازه نمیده با هیچ چیزه دیگه وصل شم
فقط خودش وصل میشه و همین....
یه خورده با منوش ور برو .
دو کانکشن احتمالا برای مودم ایشونم امکان پذیره:
ولی مشکل اینه که مودمو روشن کنی ، با هیچکدوم کانکت نمیشه ، در نتیجه باید دستی کانکت کنی ، مثل عکسی که بالا گذاشتم
بعد دوباره شب اون یکی رو دیسکانکت کنی ، دیگری رو کانکت کنی!
ولی برای مودم ایشون فکر کنم باید بره توی صفحه تنظیمات ، قسمت status و از سمت چپ قسمت wan
ضمنا من دومی رو دیسکانکت میکنم ، بعد میخوام اولی رو کانکت کنم ، باز دومی کانکت میشه!![]()
Last edited by Mahdi.p30; 17-04-2010 at 22:25.
جمیعا سلام
1- عشق شاتل ایسوسه!
1- فقط اینو بگم که (گوش شیطون کر) الآن بیشتر از یه ماهه روشنه. ( به دلایلی . . .) و بجز دو-سه بار dc نداشته که اون هم بخاطر لنگرهای کشتی های خلیج فارس و فیبر نوری بوده. وگرنه من مشکلی ندارم.
2- بردش تمام خونه و پیلوت و حیاط رو هم پوشش داده و تا یه کوچه بالاتر که دفتر کار یکی از دوستامه جواب میده!! (البته کیفیت سیگنال شدیدا افت میکنه)
3- Firmware جدید Asus رو تو هیچ مودمی ندیدم. وضعیت شبکه رو به زیبائی نشون میده. این رو هم بگم که تو ورژن 3 اون میتونی برای کاربرها چهار سطح High و Meddium و Low و Block درنظر بگیری تا اگه یکی کارش مهمتره بیشتر پهنای باند رو بگیره.
4- شما پرینتر رو میزنی به مودم و تعریفش میکنی. بعد از تمام سیستم های داخل شبکه میتونی دستور بدی. نمی دونم میدونی یا نه که این مودم دوتا USB داره ، که میتونی مثل Printer یه فلش مموری رو هم Share کنی و همه سیستم ها ازش اطلاعات بگیرن.
درحالت معمولی اگه سیستمی که Printer بهش وصله رو خاموش کنی ، پرینتر هم مرخص میشه ولی مزیت این روش اینه که تا مودم (شبکه ) هست ، Printer و اطلاعات فلش هم هست.
5- برای من بهترین گزینه بوده و الآن هم بخوام بخرم ، بازم انتخابم همینه . .
-----------------------------------------
ادیت : با Mehdi_p30 عزیز همزمان شدم .
واسه این کار لازمه مودم بتونه چند تا تنظیم رو تو خودش ذخیره کنه. من راهنمای مودم شما رو دیدم ، همچین چیزی ندیدم. ولی خودت یه نگاه بنداز ببین جدولی مثل این میبینی که دکمه ADD داشته باشه و بشه مورد اضافه کرد:
----------------------------------------
اگه مودم تنظیمه پس میآیم سر Laptop
وقتی Wifi لپ تاپ رو روشن میکنید و شبکه های اطراف رو سرچ میکنین ، اسم شبکه خودتون هست؟
Last edited by a6l3i; 18-04-2010 at 10:28.
شما خودت این کار رو امتحان کردی؟؟
من انجام دادم ، ولی مشکل اینه:
نمیدونم چرا!ضمنا من دومی رو دیسکانکت میکنم ، بعد میخوام اولی رو کانکت کنم ، باز دومی کانکت میشه!![]()
در ضمن عشق شاتل ایسوزه یا عشق ایسوز شاتله؟
یا اینکه شما با ایسوز همراه با شاتل ، عشق میکنی؟
عشق شاتل ، مگه زاکسل نبود؟
1- راستش نه. تاحالا لازم نشده !! ولی فردا تست میکنم خبرشو میدم. الآن یه تورنت دارم نمیشه dc کنم.
2- مهم اینه که از کدوم بیشتر پول دربیآرن. همون میشه معشوقه دوران.
نه ،رفیق فابش از 5 سال پیش ( که من سرویسش رو گرفتم ) و حتی قبلش همون Asus هستش. تازه همونطور که میدونی یه مدت تو آوردنش خوردن به پیسی ، اسمشو کرد symphony و آورد و هنوز هم داره وارد میکنه.
سلام جناب a6l3i
من همونیم که اگه یادتون باشه یه چند وقت پیش در مورد مودم wl-600g و اتصالش به پرینتر تو پیغام خصوصی مزاحمتون شدم، یادتون اومد؟؟
راسیتش اون موقع که هر کاری کردم نتونستم پرینت کنم ، یه مدتی هم بیخیالش شدم ، ولی الان بش احتیاج پیدا کردم ، چند ساعتی هم تو گوگل سرچیدم دیدم تقریبا تمام کسایی که پرینترشون hp1020 یا 1018 هست همین مشکل رو دارن
اول میخواستم بپرسم پرینترتون چیه شما؟؟
دوما هم به دوستانی که قصد خرید این مودم رو دارن این هشدار رو بدم(البته ممکنه من اشتباه کنم و خوشحال هم میشم اگه کسی بتونه راه حلی پیدا کنه)
یه چند مدل پرینتر دیگه هم بود که با این مودم هماهنگی نداشت دوستانی که قصد خرید دارن قبلش یه سرچی بکنن که مثل من نشن![]()
سلام
اختیار دارین . هم شما رو یادمه هم بادمجون زیر چشم شیرت . . .
من Samsung-ML 2250 دارم.
1- وقتی پرینتر رو میزنی به مودم ، مودم میشناستش؟ توی تنظیمات مودم همون صفحه اول (که عکسشو چند پست قبل زدم) تو قسمت USB ها No-Device میزنه یا می فهمه یه چیزی بهش وصله ولی تشخیص نمیده؟
2- فلش رو میتونی Share کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)