tracer عموما به معنی ردیاب هست اما برای اینکه بشه اینجا معنیش رو بهتر فهمید باید مقدار بیشتری از متن رو خوند
tracer عموما به معنی ردیاب هست اما برای اینکه بشه اینجا معنیش رو بهتر فهمید باید مقدار بیشتری از متن رو خوند
به شکل یکنواخت از یک دامنۀ کران دار از این نظریه (مفهوم).
سلام دوستان
معنی یه لغت را می خواستم
راستش اینو از یه سایت برداشتم ولی درست نتوانستم معنی اش کنم
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
clean sheet
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. پس این ترجمه من غلطه؟
که به طور یکنواخت از یک محدوده کران دار تا زیر این مفهوم امتداد یافته است.(به خاطر وجود under)
به نظرم میشه اینطوری هم گفت
ارزش حقیقی داده ها که به طور یکنواخت از یک دامنه کراندار ( محدود) بر اساس این تفکر به دست آمده
با این توضیح که draw from به معنای obtain from میباشد
و under this notion در اینجا به معنی بر مبنای ( براساس) این تفکر هست
در اینجا under اصلا به معنی زیر - در زیر نیست
Last edited by sajjad1973; 04-02-2011 at 16:24.
سلام دوستان
میخواستم بدونم Co-generation که به صنعت تولید برق مربوط میشه ,یعنی چی؟
اصلا اگه کسی قاعده "-Co" رو میدونه ,لطفا برام توضیح بده (Co-star ,Co-singer)
مرسی
co پیشوندی است به معنای با و باهم مثل co existence که به معنی هم زیستی هست ( کلا co وقتی قبل از کلمات قرار میگره معنی با - باهم - یار - کمک مثل co- pilot میده)
co - generation تولید نیروی برق و گرما باهم ( هم زمان) از یک منبع یکسان و یا طی یک پروسه یکسان
co star :one of two actors who are given equal status as stars in a play or film
co singer :one who signs a document along with others
Last edited by sajjad1973; 04-02-2011 at 16:49.
The international gypsy organisation has applied for UN consultative status, Roman union president Jan Cibula has announced yesterday. Mr cibula and 12 delegates representig gypsy groups from several several
countries will meet for six days of talks at the UN's New York's headquarters at the end of february.
سلام بی زحمت قسمتهای بولد رو ترجمه کنید مرسی
چیزی که من در رابطه با این کلمه میدونم این هست. امیدوارم کمکت کنه
clean sheet به معنای نداشتن پیشینه بد یا سو سابقه هست
در اینجا طبق تو ضیح که خودش داده یعنی یه آغاز دوباره ( فرصت دوباره)
Last edited by sajjad1973; 04-02-2011 at 22:01.
به علاوه آنها یک نظریه احتمالی آشکارسازی را معرفی کردند و همچنین یک الگوریتم برای رسیدگی به کوئری های جمع بر روی داده هایی با ارزش واقعی که به طور یکنواخت از یک دامنه کراندار این نظریه (مفهوم 1) بدست آمده است را فراهم کردند.
1: مفهوم هم معنی میده ولی با توجه به کاربرد قبلیش که صفت "احتمالی" قبلش اومده بود فکر کنم همون نظریه درست باشه. چون بقیه معنی های این کلمه (ادراک، مفهوم، خیال، ...) هیچکدوم جنبۀ عملی و قابل پیاده سازی توسط یک برنامه یا الگوریتم رو ندارن که بشه ازش یک زیر مجموعه استخراج کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)