نه چرا باعث اذیت بشه هر کی چیزی گفته خودش بره اگه نمیتونه تحمل کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کسی اینجا ذخیره و بازیابی اطلاعات پاس کرده؟
نه چرا باعث اذیت بشه هر کی چیزی گفته خودش بره اگه نمیتونه تحمل کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کسی اینجا ذخیره و بازیابی اطلاعات پاس کرده؟
اگر دلخور نیستی پس چی شده ؟ انگار مثلا فارغ التحصیل شدی که میخوای بری... بی خیال بابا این حرف ها دیگه چیه ... از یک دانشجو اونم پیام نوری بعیده
... اسمت هم قشنگه ... ناسلامتی یکی از بهترین فرشته های خدا بود ابلیس
... تازه صبر کن بچه های دیگه هم میان دور هم بحث میکنیم و به یک نتیجه میرسیم که چطور این پیام نور رو شکست بدیم
... خیلی از پیام نوری ها هم شرکت نمیکنن در بحثااااا ...
نمونش این آقامسعود خودمون که زیر پست ها تشکر میزنه ولی چیزی نمیگه... بیا داخل عزیز بیا
![]()
من نه ولی این ترم دارم ... آخرین امتحان هست و 7 بهمن کارمون تموم میشه ... بچه های که ذخیره دارن اگر وقت شد جواب تست های آخر فصل رو بزاریم اگر نه هم که هیچ ... حدود 300 تا تست هست آخر کتاب ... ممکنه از اونا هم بدن ...
من 3 ترم پیش ذخیره و بازیابی داشتم...یه کم سنگینه اما حفظ کردنیه...تستای آرخ کتاب خیلی مهم اند....فرمولا زیاد مهم نیست...
سلام به همگی
میخواستم بدونم تحصیل همزمان تو 2تا رشته،اگه یکی از دانشگاهها فراگیره پیام نور باشه امکان پذیرهست یا نه
این حقیر بیشتر سعی میکنم شنونده باشم تا گوینده.
ولی چشم رو چشمم از این به بعد در خدمتتون هستم.![]()
سلام مهدی
این را گفتی یاده یک جک افتادم و من هم فقط میتونم بگم ، علی یارت !فدای همه ی بچه های گل پیام نور . یا علی
ما رفتیم به جنگ امتحان .![]()
دوستان نتیجه ی یکی از دروس رشته ی حقوق اومده
منم این ترم دارم ولی من یه مشکلی دارم تا به حال نخوندمش و فقط 2 روز وقت دارم بخونمشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میان ترم هم ندارم شما جای من بودید میرفتید امتحان میدادید؟
تو دو روز میشه خوندش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به هر حال درس سه واحدی و تخصصی هم هست ... اگر سر امتحان نرید مثل این میمونه که اصلا برنداشتید و در ترم های بعد دچار مشکل میشید ... درسهایی که پیش نیازشون ذخیره هست رو نمیتونید بردارید
من میان ترم 6 دارم ... البته به خاطر کنفرانس هایی بود که دادیم ... من هم نخوندم ... فقط بخش بافر و بافرینگ رو خوندم اونم در طول ترم ...
توی 2 روز فوقش یک روز واسه فصل 1 - 2 - 3 / یک روز هم 4 - 5 - 6 / و روز سوم هم که امتحانه فصل 8
4-5-6 حجمشون از همه زیاد تره ...به هر حال بخونید و ببینید تا کجا میتونید برسونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)