من متاسفانه هنوز هم مشکل دارم
تیک لن رو برمیدارم و یا پورت میدم و غیره .. فرقی نمیکنه همون ارور رو میده مسنجر و sign in نمیشه
من متاسفانه هنوز هم مشکل دارم
تیک لن رو برمیدارم و یا پورت میدم و غیره .. فرقی نمیکنه همون ارور رو میده مسنجر و sign in نمیشه
Last edited by Diff; 24-12-2011 at 13:47.
سلام
اتفاقا الان یاهو من لاگین نمیشد
مجبور شدم سر زنم به میلم
بعد برا میل بعد از وارد کردن کد وارد شد
و بعدش یاهو باز شد
ولی پیغامی در مورد اینکه پسوورد ساده هست یا .. نداد
یعنی برای کسانی که پسوردشون ساده هست اینطوری میشه ؟
اخه ادم میترسه سیستمش الوده باشه و رمزاشو دزدیده باشند
میگما کاری نمیشه کرد که یکسره آی دی آنلاین تو یاهو باشه ؟![]()
با وی // پی || ان تست کنید مشکل احتمالا برطرف میشه
شرکت ارائه دهنده اینترنت شما فکر کنم محدودیت قائل شده باشه تو این مورد
مثل اینکه تو رجیستری نمیشه استاتوس رو پاک کرد؟ تو آخرین نسخه 11 که نیست تو نسخه 8 که قبلا استفاده می کردم میشد. الان توش خالیه تو ریجستری نسخه 11 شاید جای دیگه ای هست؟ یا نرم افزاری داره واسه اینکارو؟
سلام این ایمیل های تبلیغاتی که برام میاد را چجوری از دستشون خبل شم هنمش هم از یک گروه یاهو هست نمی دونم چطور آی دی من را اد کرده اند از این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by said92; 04-01-2012 at 19:15.
ایمیل مورد نظر رو میتونید بفرستید بلک لیست تو mail Option داخل ایمیلتون
اگر تو گروه مورد نظر عضو هستید باید برید به گروه مورد نظر و از گروه جدا بشید
البته این گروه ها معمولا با هم تبادل ایمیل میکنند و ایمل شما خواسته و ناخواسته دست صدها گروه میوفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخواد زیاد سریع تایپ کنی اگه زیاد سریع تایپ کنی بدون دقت تایپ می کنی بعدش متنات یه جور دیگه در میاد که گاهی جاهاش نامفهومه این یک قانونه !(از خودم در آوردم ولی از نظر خودم راسته D: )
Last edited by Ghaioom; 04-01-2012 at 20:50.
نمیدونم چرا صفحه یاهو مسنجر از بالا به پایین کشیده نیست یعنی کامل ماکسیمایز نیست ! وقتی ماکسیمایز میکنم میشه ولی یاهو رو ببیندم دوباره باز کنم ریستور شده میاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)