تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 1126 اولاول ... 217617667707713714715716717718719720721727767817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خدمت شما دوست گرامی

نوشته شده توسط farhod19
    دوستان عزیز من یک هارد 200 گیگابایت وسترن دیجیتال دارم در حین کار یک دفعه ویندوز ریست کرد و هاردم پرید .با هارد کمکی بالا لومدم دیدم هارد را می شناسه اما یک تیکه شده و دیگر دیتکت نمی شود . خواهشا" کمک کنید چه کار باید بکنم. خیلی اطلاعات مهمی دارم . به سازگار زنگ زدم می گه حدود 150 هزار تومان می گیره اما تظمینی نیست. firmware هارد را هم پیدا کردم اما نمی دانم چطور باید و با چه برنامه ای انجام دهم. دوستان اگر برنامه ای یا روشی وجود دارد خواهشا کمک کنید
    میتونید یک عکس از disk managment سیستم بزارین
    پارتیشن تییبل هارد پریده
    قبل از انجام هر کاری ببینید میتونید mbr رو فیکس کنید یا نه در مجمموعه نرم افزار های hiren boot cd
    نرم افزار mbr fix است
    توی هارد اطلاعات مهم دارین ؟ اگه دارین باید اول پارتیشن تیبل رو بسازید یعنی همون گزینه رو ok کنید سپس کل هارد رو با نرم افزار easeus data recovery یا acronis disk director home ریکاوری کنید اگه اطلاعات خیلی حساس است ببرید بیرون برای ریکاوری
    Last edited by EXTREME; 21-08-2013 at 19:10.

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در بعضی موارد این نوع مشکلات میتونه از ویندوز هم باشه شما آنتی ویروس آپدیت شده روی سیستم دارین ؟
    تشکر از این که وقت میگذارید و راهنماییمون می کنید. هم انتی ویروس اویرا و هم فایروال کومودو رو سیستمم نصبه که همشون هر 6 ساعت یکبار اپ میشن.این مشکلم 2-3 روزه پیش اومده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پارتیشن تییبل هارد پریده
    قبل از انجام هر کاری ببینید میتونید mbr رو فیکس کنید یا نه در مجمموعه نرم افزار های hiren boot cd
    نرم افزار mbr fix است
    توی هارد اطلاعات مهم دارین ؟ اگه دارین باید اول پارتیشن تیبل رو بسازید یعنی همون گزینه رو ok کنید سپس کل هارد رو با نرم افزار easeus data recovery یا acronis disk director home ریکاوری کنید اگه اطلاعات خیلی حساس است ببرید بیرون برای ریکاوری
    ببخشید mbr برنامه می باشد؟ اگر ممکن است یک لینک دهید . اطلاعات مهم هستند اما قیمت خیلی بالا طلب کردند . نمی شود هارد را frimware کرد؟
    یک سوال دیگر یک برنامه از سایت وسترن گرفتم اما یک جور فایل exe می باشد نمی دانم چطور فایل را بوت کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببخشید mbr برنامه می باشد؟ اگر ممکن است یک لینک دهید . اطلاعات مهم هستند اما قیمت خیلی بالا طلب کردند . نمی شود هارد را frimware کرد؟
    یک سوال دیگر یک برنامه از سایت وسترن گرفتم اما یک جور فایل exe می باشد نمی دانم چطور فایل را بوت کنم
    مشکل شما از فریم ویر نیست partion table هارد مشکل پیدا کرده در نتیجه پارتیشن ها دیده نمیشه
    اگه اطلاعاتتون خیلی مهم است پیشنهاد میکنم ببرید بیرون ولی اگه اونقدر حیاتی نیست همونطور که گفتم باید mbr رو فیکس کنید اگر نشد باید از disk managment همون گزینه ای که توی عکس اومده ok بزنید بعد با یک نرم افزار partion recovery کل هارد رو ریکاوری کنید بریزین روی یک هارد دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مشکل شما از فریم ویر نیست partion table هارد مشکل پیدا کرده در نتیجه پارتیشن ها دیده نمیشه
    اگه اطلاعاتتون خیلی مهم است پیشنهاد میکنم ببرید بیرون ولی اگه اونقدر حیاتی نیست همونطور که گفتم باید mbr رو فیکس کنید اگر نشد باید از disk managment همون گزینه ای که توی عکس اومده ok بزنید بعد با یک نرم افزار partion recovery کل هارد رو ریکاوری کنید بریزین روی یک هارد دیگه
    مرسی دوست عزیز اما نمی توانم هیچ کاری کنم را هارد در دیسک منیجر اوکی را هم می زنم نمی شود کاری کرد این برنامه mbr چیست از کجا دانلود کنم؟ در ضمن جایی هست برای درست کردن هارد در تهران منصف هم باشد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

[INDENT]

مرسی دوست عزیز اما نمی توانم هیچ کاری کنم را هارد در دیسک منیجر اوکی را هم می زنم نمی شود کاری کرد این برنامه mbr چیست از کجا دانلود کنم؟ در ضمن جایی هست برای درست کردن هارد در تهران منصف هم باشد؟
    تهران که من کسی رو نمیشناسم

شما باید نرم افزار hiren boot cd رو دانلود کنید باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید بوتش کنید داخل نرم افزارهای مربوط به هاردش نرم افزار mbr fix است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده یه هارد یک ترا هیتاچی دارم.چند روزی خونه نبودم بعد که اومدم دیدم موقع روشن کردن سیستم پیغام

3rd Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace Press F1 to Resume میده/از شش تا پارتیشنم دو تاش اسکن میشن و تا آخر صاف نمیشن آخر هم یه پیغام خطا میده که کامپلیت اسکن نشد/
    بعد که بالا می یاد همون دو تا پارتیشن فقط اسمشون هست ولی سایز مشخص نیست(داداشم میگه تو این چند روزه گاهی درست میشده گاهی همینطوری بوده)
    خلاصه هارد رو برداشتمو گفتم سر فرصت چکش می کنم/بعد چند روز هارد رو زدم دیگه پیغام سابق نمی یاد هارد هم تک درایو شده و پیغام فرمت میده و
    حجمش شده 33 مگ.با نرم افزارهای تست اسمارت میگه حالت اسمارت بحرانیه و قرمز نشون میده/هارد عادی میچرخه و صدایی نمیده(تق تق یا اینکه قطع و وصل شه)
    میخوام بدونم این اسمارت توی بُرده یا توی خود هارد/یعنی اگه یه برد سالم مدل خودش گیر بیارم و عوض کنم امکانش هست زنده بشه یا برای اطلاعات
    حیاتیم بایستی به مراکز تعمیر و ریکاوری هارد بسپرم/ممنون میشم مهربونی کنید و از تجربه هاتون بنویسید/با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده یه هارد یک ترا هیتاچی دارم.چند روزی خونه نبودم بعد که اومدم دیدم موقع روشن کردن سیستم پیغام

3rd Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace Press F1 to Resume میده/از شش تا پارتیشنم دو تاش اسکن میشن و تا آخر صاف نمیشن آخر هم یه پیغام خطا میده که کامپلیت اسکن نشد/
    بعد که بالا می یاد همون دو تا پارتیشن فقط اسمشون هست ولی سایز مشخص نیست(داداشم میگه تو این چند روزه گاهی درست میشده گاهی همینطوری بوده)
    خلاصه هارد رو برداشتمو گفتم سر فرصت چکش می کنم/بعد چند روز هارد رو زدم دیگه پیغام سابق نمی یاد هارد هم تک درایو شده و پیغام فرمت میده و
    حجمش شده 33 مگ.با نرم افزارهای تست اسمارت میگه حالت اسمارت بحرانیه و قرمز نشون میده/هارد عادی میچرخه و صدایی نمیده(تق تق یا اینکه قطع و وصل شه)
    میخوام بدونم این اسمارت توی بُرده یا توی خود هارد/یعنی اگه یه برد سالم مدل خودش گیر بیارم و عوض کنم امکانش هست زنده بشه یا برای اطلاعات
    حیاتیم بایستی به مراکز تعمیر و ریکاوری هارد بسپرم/ممنون میشم مهربونی کنید و از تجربه هاتون بنویسید/با تشکر
    از هاردی که مشکل داره از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین

برای هاردی که هم حجمش کم شده راه های زیادی هست مثل استفاده از نرم افزار hdat2 فرمت سطح پایین و آپدیت فریم ویر
    وقتی هاردها هم وصل است از disk managmnet سیستم عکس بدین

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    2تا سوال

اولی:
    این برنامه فرمت سطح پایین رو وقتی روی لپ تاپ نصب میکنم که نمیشه فرمت کرد ! آخه داخل ویندوز همون لپ تاپی هستم که میخوام هاردشو فرمت کنم
    راه حلش چیه؟

یه سوال دیگه:
    اگر یه هارد سالم رو ماهی 1 بار با برنامه اچ دی دی ریجنریتور بد سکتور گیری کنیم آیا ضرر داره یا نه خوبم هست ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    2تا سوال

اولی:
    این برنامه فرمت سطح پایین رو وقتی روی لپ تاپ نصب میکنم که نمیشه فرمت کرد ! آخه داخل ویندوز همون لپ تاپی هستم که میخوام هاردشو فرمت کنم
    راه حلش چیه؟

یه سوال دیگه:
    اگر یه هارد سالم رو ماهی 1 بار با برنامه اچ دی دی ریجنریتور بد سکتور گیری کنیم آیا ضرر داره یا نه خوبم هست ؟

ممنون
    هارد لپ تاب رو با تبدیل باید به pc بزنید و از اون طریق فرمت کنید این بهترین راه است
    برای سوال دوم نیازی به اینکار نیست شما با نرم افزار hd tune در تب health میتونید هرروز وضعیت سلامت هارد رو چک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •