آره میتونی بری شرکت نقدی بدی ولی به نظر من از ماه بعد شماره حساب بگیر بانک واریز کن یا با کارت عابر بانک چیزخاصی نمیخواد برای تمدید فقط پول یادت نره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره میتونی بری شرکت نقدی بدی ولی به نظر من از ماه بعد شماره حساب بگیر بانک واریز کن یا با کارت عابر بانک چیزخاصی نمیخواد برای تمدید فقط پول یادت نره![]()
فکر نمی کنم به کمبود پهنای باند ربطی داشته باشه چون هر شرکت اگه بخواد می تونه همون طور که تو رشت پهنای باند گرفته شهرستان دیگه هم بگیره ، فکر می کنم دلیلش که تو شهرستانها سرعت کمتره 1- نبود شرکتهایی که رقابت ایجاد کنن و 2- هزینه انتقال پهنای باند که نسبت به داخل شهر بیشتره و آقای Mailer قبلا توضیح دادن
تو شهرستان هزینه انتقال پهنای باند تقریبا 2 برابر داخل شهره
فکر می کنم زمانی سرعت اونجا خوب بشه که یه شرکت قوی بیاد و رقابت ایجاد کنه ، مثل شهر رشت که با وجود سرویس دهنده های زیاد الان اینطوریه
Last edited by baran1059; 02-10-2010 at 02:23. دليل: 1
کاملا تایید میشه
سلام این عکس رو نیم ساعت پیش از منطقه فلکه توشیبا گرفتم؟ دوستان توضیحی میشه بدید در مورد ADSL 2 واین 70% تخفیف
![]()
فکر کنم چرت نوشتن.منم تو فلکه صابرین دیدم.
من 128 3 گیگ اندیشه داشتم شبا بین 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکردم
حالا 128 بینهایت دارم سرعتم رو 32 قفله یه طرف ویدیو های آنلاین و تلویزیون هم نمیتونم ببینم خودشم بکشه 24 ساعت 2 گیگو خورده ای دانلود کنه
فکر کنم همون محدودش به صرفه طره
adsl 2 که یه حقه تبلیغاتیه
اما خوب قیمت هاشون که کم شده
مورد 70% که درست نوشتن
256 نامحدود از 120.000 تومن شده 35500 تومن
یعنی بیشتر از 70% کاهش قیمت
در مورد adsl2+
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بهتر بود که مینوشت از 12 تا 70 % !! تا طرف باورش بشه! تازه اون 256 نامحدود که 120 تومن بود قبلا کسی استفاده نمیکرده و اصلا بصرفه نبوده! ولی الان بهتر شده! اما اون سرویسهایی که قبلا عموم کاربرا استفاده میکردن بین 12 تا 20 % کاهش داشته و این واقعیت رو نشون میده نه 70% برای فقط یک سرویس!
بچه های شاتلی
من دو هفته رشت نبودم حالا که اومدم می بینم سرعت دانلود توی شب پایین اومده. قبلا روی 64 می چرخید ولی الان روی 40 می چرخه. واسه شما هم همینطوریه یا من زنگ بزنم بگم بهشون؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)