تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 717 از 949 اولاول ... 217617667707713714715716717718719720721727767817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,161 به 7,170 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    مطمئن هستید این قضیه اجرا شده؟ چند روزه اینجوری شدید؟ شاید مشکل دیگه ای هست.
    از خیلی وقته بعد از افزایش قیمت های نامحدود پیگیر فن آوا بودم جهت تغییرات و بهتر شدن! نه بدتر شدن. پیگیر بودم تا دوماه پیش و قول داده بودن که ماه های آینده دیگه تغییرات اعمال بشه مثل بهتر شدن نامحدود و افزایش طرح های محدود شبانه دار و ... البته چندماه گذشته و هنوزم تغییری ایجاد نکردند...

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رفیق اون وی پی ان ایرانی که ازش استفاده میکنی ،دیگه واسه همه کاربرد نداره ، چون بعد یه مدت شاتل میزنه جفت سرور داخلی و خارجی رو محدود میکنه و فقط عده کمی در شهر های کوچک مثه شما هستن و میتونن اینقد دانلود کنن!
    سلام
    آقققققققققققققا
    میگم من وی پی ان ندارم
    وی پی ان که مال 3 سال پیش بود داستانش
    الان شما باید کاری بکنی که از حداکثر دان استریم داخل تنظیمات مودمت استفاده کنی توی ساعات رایگان
    اگه اونو بیارن پایین دیگه اونموقع حق با شماست ولی من مطمئنما اکثر کسایی که محدود میشن هنوز از حداکثر دان استریمشون استفاده نمی کنن مثلا برای منم همینه شبا چند شب اول خوبه بعد 2 الی 3 شب سرعتت میشه دیال آپ ولی توی همین لحظه بری تنظیمات مودمت برای من روی 4 مگ بسته بودن روزو و با شبم هیچ فرقی نداره و نداشت
    برنامه شاتل طوری تنظیم شده که بفهمه از یه گیگی بیشتر دان می کنی توی زمان مشخص مثلا 30 گیگ توی سه شب پشت هم اونوقت میزنه لت و پارت می کنه
    شما باید راهی پیدا کنی که برنامه رو دور بزنی و این تا وقتی که دان استریمت تغییر نکرده مشکلی نیست
    عکس و فیلم هم گداشتم دو سه صفحه قبل
    Last edited by navid_fo; 19-05-2015 at 18:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

واقعا شده دیال آپ بالاخره صاحب شرکت یکجوری باید پول ملک و املاک و ماشین لوکس جدیدشو که تازه خریده در بیاره
    لبنان و سوریه و یمن کم بود فن آوا هم اضاف شد

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان واسه من 45 روز مونده نت حجمی دارم ازش از بس داره حجم میدزده شنبه میخوام تخلیه کنم یه های وب بگیرم با فشفشه هاش حال کنم شما هم برید های وب به جای دانلود شبانه و نامحدود فشفشه بگیرید از های وب

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام
    مطمئن هستید این قضیه اجرا شده؟ چند روزه اینجوری شدید؟ شاید مشکل دیگه ای هست.
    از خیلی وقته بعد از افزایش قیمت های نامحدود پیگیر فن آوا بودم جهت تغییرات و بهتر شدن! نه بدتر شدن. پیگیر بودم تا دوماه پیش و قول داده بودن که ماه های آینده دیگه تغییرات اعمال بشه مثل بهتر شدن نامحدود و افزایش طرح های محدود شبانه دار و ... البته چندماه گذشته و هنوزم تغییری ایجاد نکردند...
    بله اجرا شده
    با سرویس بی یو 1 مگ نامحدود روزی 1.5 گیگ میتونی دانلود کنی بعد از 1.5 گیگ سرعتت میشه 10 کیلو تا اینکه روز بعد شروع بشه و همین روال تکرار میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

البته تعرفه نامحدود سپنتا هم به نظرم خوبه یه سر به سایتش بزنید ببینید

7. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان با این حساب نامحدود بدون محدودیت و ارزون پیدا نمیشه پارس آنلاین سرویس نامحدود واقعی ۵۱۲ با سرعت اسمی بعد از ۳۵ گیگ میده که اونم خیلی گرونه ماهی ۹۰ تومان اصلا نمیصرفه مگه این که کسی پول زیادی داشته باشه محدود هم نخواد ولی در عوض تا آخر ماه باید با سرعت ۶۰ یا ۶۴ تا سر کنه ۲۰ ساعت باید سیستمش روشن باشه تا ۴ گیگ دانلود کنه باز این نامحدود ۱ مگ خدا رحمت کنه خوب بود ۱۲۰ یا ۱۳۰ تا سرعت دائمی داشت راحت روزی ۸ یا ۹ گیگ میگرفتی
    Last edited by sorooshfm; 19-05-2015 at 19:44.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

البته تعرفه نامحدود سپنتا هم به نظرم خوبه یه سر به سایتش بزنید ببینید
    ۵۱۲ نامحدود ۸۱ هزار تومان خوبه؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داره بوی اینترنت ملی میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان با این حساب نامحدود بدون محدودیت و ارزون پیدا نمیشه پارس آنلاین سرویس نامحدود واقعی ۵۱۲ با سرعت اسمی بعد از ۳۵ گیگ میده که اونم خیلی گرونه ماهی ۹۰ تومان اصلا نمیصرفه مگه این که کسی پول زیادی داشته باشه محدود هم نخواد ولی در عوض تا آخر ماه باید با سرعت ۶۰ یا ۶۴ تا سر کنه ۲۰ ساعت باید سیستمش روشن باشه تا ۴ گیگ دانلود کنه باز این نامحدود ۱ مگ خدا رحمت کنه خوب بود ۱۲۰ یا ۱۳۰ تا سرعت دائمی داشت راحت روزی ۸ یا ۹ گیگ میگرفتی
    90 واقعا گرونه. من فک کنم با همین سر کنم. حداقل 40 گیگ اینجا دارم نه 30 تا 20 تومن هم ماهی کمتره (نسبت به این سرویس پارس ) . واقعا زور داره اما انگار جای بهتری نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •