روزهای پنجشنبه و جمعه مجانیه
روزهای پنجشنبه و جمعه مجانیه
بله متاسفانه پنجشنبه و جمعه رس GPRS کشیده میشه !!!
ا آقا مهدی ! یوزر چحج شده مبارکحالا برا چی ؟!
من هم يه سيم كارت ايرانسل گرفتم! ولي خوب واقعا افتضاحه...
Gprs كه هيچي همش ميگه موقتا مشكل داره..
اس ام اس هم كه بعد از 20 بار سعي كردن يكي ميفرسته.
قيمت هاش هم ماشالله!! من سرهم 5 تا اس ام اس زدم و دو سه دقيقه هم باهاش حرف زذم ولي همينجوري بيخودي داره اعتبارم خرج ميشه! تا حالا 1500 تومن از اعتبارم رفته و هيچ كاري هم باهاش نكردم!
ببینم شهر شما تحت پوشش رسمی شبکه هست یا نه؟
ما که تحت پوشش هستیم این مشکلات را نداریم.
البته gprs پنج شنبه ,جمعه کارایی مناسبی نداره!!!
تعرفه هاش هم یه چیز مشخصیه.
تایید میشه! امروز شنبه هست ولی gprs هنوز رایگانه!!! الان با همون اومدم تو فروم و دارم پست میزنم، سرعتشم قابل قبوله، البته دیروز و پریروز جالب نبود که اون هم به خاطر رایگان بودنش و شلوغیشه، ولی فکر کنم چون امروز کسی خبر نداره رایگانه، سرعتش خوب شده. حالا صداشو در نیارین بذارین حالشو ببریم!!!![]()
چشم
درنمیاریم![]()
فکر کنم برای 6630 edge خودش بطور پیش فرض فعال هست و نمیشه دستکاریش کرد. البته اگه یکی از دوستان که اطلاعات بیشتری داره توضیح بده ممنون میشم.
مثل اینکه در اومده![]()
آره امروز هم مجانیه .... فقط صداش رو در نیارعيد همتون مبارك.
ميخواستم بگم مثل اينكه ايرانسل هم به مشتركانش عيدي داده.اخه من صبح تا حالا دارم چيز دانلود ميكنم اما از اعتبارم كم نميشه.!!!!!!
مگه gprs رايگان تا ساعت 12 ديشب نبود؟
بغيه هم امتحان كنند ببينند همينطوره يا نه؟.....
شهر ما از همون اوايل تحت پوشش رسمي درومد اما خوب من با اينكه خيلي هم نزديك به آنتن هستم ولي هنوز باهاش مشكل دارم! مثلا تنظيمات رو كه اصلا برام نميفرسته هر كاري مي كنم يا ميگه به زودي ارسال مي كنيم يا اينكه ميگه فعلا شبكه مشكل داره. در هر صورت حتي تو طرح تشويقي هم نمي تونم ثبت نام كنم همش ميگه طي 24 ساعت آينده برات اس ام اس ميزنيم ولي هيچ خبري نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)