این کد رو زدم نشد که
شما توی ایفون تست کردی خودت یه اسکرین شات بزار
Sent from my iPhone using Tapatalk
این کد رو زدم نشد که
شما توی ایفون تست کردی خودت یه اسکرین شات بزار
هنوز که هنوزه تهران پوشش ناقصه...![]()
Last edited by dj77; 12-12-2014 at 17:39.
سلام. برای ایرانسل میشه از هر روتر وایرلسی استفاده کرد؟
کل این داستان رو از اونور کپی کردید اینجا که چی؟!
دوستانی که میخوان مودم 4G تهیه کنند عجله نکنند ( بزودی )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش از نمایندگی رسمی دی لینک ۲۲۵ و در مقایسه با گوشی بسیار عالی شارژ نگه میداره در دوساعت استفاده تنها ۲۰ درصد از باتری کم شده بود... در حالی که با خود گوشی در دو ساعت ۶۰ درصد از باتری تموم شده بود..
حداکثر سرعت تنها به پوشش اپراتور مربوط میشه ولی آنتن دهی این مودم نسبت به چند گوشی که تست کردم ۲۰ درصد بهتره و این باعث میشه سرعت دانلود و آپلود شما بهتر هم بشه
به نظر من خرید مودم 4G LTE هیچ ارزشی نداره !
۱- چون هرگز شما سرعت ثابت بالای بیست مگابیت نخواهید داشت که بخاطر اون حدود ۵۰۰ تومن پول مودم 4G LTE بدهید، با همین مودم های 3G در صورتی که شبکه عرض باند کافی داشته باشه میشه تا همین ۲۰ مگابیت رو گرفت و بیش از اون نیازی نیست!!!
۲- پوشش 4G LTE اصلا و ابدا قرار نیست همه جا باشد و خریدن مودمی که فقط بتوانید در فلان دانشگاه یا میدان از اون استفاده کنید هیچ ارزشی ندارد.
۳- اگر عرض باند و پوشش شبکه درست شود همین مودم 3G بخوبی کار راه می ندازه ، وقتی که قرار است حداکثر سرعت داده شده به مشترکان بر اساس گفته های خود مدیرعامل ایرانسل بین ۱۰ تا مثلا به قول خودش در اوهام و تبلیغات دروغین ۴۰ مگابیت باشه چه نیاز و لزومی به پول دور ریختن و خرید مودم 4G LTE ؟؟؟؟؟؟؟!
بفرمائید این هم سرعت جناب ایرانسل در هنگام اتصال به مودم 3G Dlink که توضیح رو دادم:
این سرعت ارزش پول دور ریختن و خرید مودم 4G LTE داره !!!!؟؟؟
Last edited by arman809; 12-12-2014 at 18:20.
اقایی که تاپیک زدی حداقل شما بیا یکم راهنمایی کن
دوست عزیز ارمان جان من با نظر شما مخالفم
500 برای مودم 4G خیلی زیاده حق با شماست ولی وقتی بازار پر بشه از این مودم ها قیمت شکسته میشه
در مورد پوشش دهی 4G هیچ کجای دنیا پوشش 100 درصدی نیست اپراتور نگاه میکنه به ترافیک و مکان و مصرف کننده اگر مصرف دیتا زیاد بود 4G نصب میکنند
ببینید ما همه داریم عجله میکینم نباید توقع داشته باشیم 1 شبه مشکلات پهنای باند ایران ایرانسل و غیره حل بشه زمان میبره امید وارم تا سال دیگه بیشتر مشکلات رفع بشه
دوستان یادمون نره تا دیروز 4G تو ایران جوک بود . تمامی این مشکلات با اضافه کردن پهنای باند زیاد رفع میشه
ارمان جان ممنون از فیلمی که قرار دادی کار خوبی بود
Last edited by paradisepersian; 12-12-2014 at 18:35.
دوست عزیز کمی با حوصله وارد کنید باید جواب بده من عمریه دارم از این روش استفاده می کنم یه سرچی هم بزنید تو اینترنت هست
محتوای مخفی: اینم عکس
Last edited by arash59b; 12-12-2014 at 18:59.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)