تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 716 از 752 اولاول ... 216616666706712713714715716717718719720726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام من طرفدار سبک راکم قبلا beats studioداشتم ولی راضی نبودم الان دنبال یک هدفون تو قیمت 200 میگردم البته beatsبلندیه صدای خوبی داشت و منم برام بلندیه صدا مهمه لطفا راهنماییم کنید در مورد برند های دیگر مثلا akg ازش زیاد شنیدم

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

k99 بلندیه صداش چطوره؟

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

اگه امکان داره کمی درباره کیفیت صدای هدفون جدیدتون توضیح بدید

شما هم موفق باشید.
    چشم حتما آقا رضا...الان یکم سرم شلوغه امتحان دارم...بعدش یه نقد مفصل مینویسم...

3. 3 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چشم حتما آقا رضا...الان یکم سرم شلوغه امتحان دارم...بعدش یه نقد مفصل مینویسم...
    چشم و دلت روشن عزیزم

امیدوارم در تمامی امتحانات زندگی تون همیشه موفق و سربلند باشید و همیشه به سلامتی

فقط زیاد منتظرم نزاری ها :-)

شما هم موفق باشید.

5. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از راهنماییتون ممنون

دوستان من تعریف Philips On-Ear Headphone SHL5001 زیاد شنیدم کسی نداشته تاحالا؟هدفون جمعو جوریه

البته برای من کیفیت صدا ارزش داره بعد چرا دوست عزیز مارک فیلیپس خوب نیست؟

دوستان این 2 مدلو باهم مقایسه میکنید

Philips On-Ear Headphone SHL5001

AKG K 44

از نظر قیمت کیفیت صدا و همه چی ممنون

تفکیک صدا خوب باشه بیسش خوب باشه کم نیاره و از همه نظر

تا رنج 65 تومن

سلام. قبل از مقایسه دو مدل مورد نظر شما باید اشاره کنم که:
    1.من فقط مدل AKG K44 را تست کرده ام.
    2.مدل K44 یک مدل مونیتور و حرفه ای به شمار می آید ولی مدل فیلیپس یک مدل آماتور.
    ابتدا مشخصات هر دو هدفون:
    AKG K44
    System / Design Dynamic / Circumaural, Closed-back
    Audio bandwidth 18 to 20.000 Hz
    Efficiency 115 dB SPL/V
    Max. input power 200 mW
    Rated impedance 32 ohms
    Weight without cable 190 g, (6.7 oz)
    Cable 2,5 m, (8 ft.)
    Stereo adapter 3,5/6,3 mm, (1/8” to 1/4")
    Finish Grey
    Packing dimensions 225x100x280 (Blister)
    Units / Master carton 20
    Master carton dimensions 800x600x320
    Net / shipping weight 340 g (12 oz.) / 655 g (1.45 lbs.)

Philips SHL5001

Sound
    •Acoustic system: Open
    •Magnet type: Neodymium
    •Voice coil: CCAW
    •Diaphragm: Mylar dome
    •Frequency response: 10 - 28 000 Hz
    •Impedance: 32 Ohm
    •Maximum power input: 50 mW
    •Sensitivity: 106 dB
    •Speaker diameter: 30 mm
    •Type: Dynamic
    Connectivity
    •Cable Connection: Two-parallel, symmetric
    •Cable length: 1.2 m
    •Connector: 3.5 mm stereo
    •Finishing of connector: 24k Gold plated
    •Type of cable: OFC
    مهمترین و چشمگیرترین تفاوت بین دو هدفون روی کاغذ در حداکثر توان ورودی به چشم می آید که برای AKG رقم 200 و برای فیلیپس 50 میلی وات است.
    همچنین در فرکانس های قابل ایجاد توسط هدفون، AKG بازه 18 تا 20khz را تولید می کند در حالی که فیلیپس رقم 10 تا 28Khz را در کارنامه خود دارد.
    تفاوت دیگر در حساسیت دو مدل مشاهده می شود که برای AKG رقم 115 و برای فیلیپس رقم 106 دسی بل می باشد. البته این موارد همیشه برنده را مشخص نمی کنند.

همانطور که در تصویر بالا مشهود است، مدل فیلیپس به علت نداشتن Earpad (خیلی ناچیز) ، Isolation خوبی نخواهد داشت و در حذف نویز محیط خوب عمل نخواهد کرد.

اما مدل AKG دارای Earpad با کیفیت متوسط است و در مقایسه با فیلیپس بهتر عمل خواهد کرد. از نظر راحتی استفاده فقط در صورتی می شود نظر قطعی داد که هر دو مدل را برای مدت طولانی روی سر قرار دهید. earpad و شکل هدبند وزنه را به سمت AKG سنگین تر می کنند ولی مدل فیلیپس سبک تر است.
    در مورد جنس صدای فیلیپس باید بگویم طبق تجربه ای که من از دو مدل از این برند دارم، صدای بیس نسبتا" ضعیف در کنار مید و های تیز و گوش خراش در این مدل طبیعی خواهد بود. اما در مدل AKG صدای بیس متعادل و کمی قوی (ولی نه بومی) ، صدای مید متعادل و صدای های هم متعادل است که در ولوم های بالا کمی تیز می شود که طبیعی است. در مجموع K44 صدایی مونیتور و فلت دارد که آنرا به هدفونی مناسب برای استودیو تبدیل می کند. از نظر تفکیک صدا هدفونهای مونیتور برترینها هستند و این به دلیل کاربرد اینگونه هدفون ها است.

بعد چرا دوست عزیز مارک فیلیپس خوب نیست؟
    دوست گرامی توجه کنید:
    1.هر برندی در زمینه خاصی تخصص دارد. برند فیلیپس در زمینه لوازم خانگی و شخصی (تبلیغ نشه) موفق است و AKG هم حدود 50 سال است که در زمینه تجهیزات صوتی فعالیت می کند.
    2.شما حتما" در نظر داشته باشید که با خرید محصول فیلیپس یک هدفون آماتور را به قیمت یک هدفون حرفه ای خریده اید. مثلا" مدل SHE9800 یکی از بهترین مدلهای In-Ear این برند به شمار می رود ولی شما با پرداخت هزینه ای در حدود دو سوم یا حتی نصف قیمت این مدل، به کیفیت مشابه یا بالاتر دست یابید.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 10-05-2012 at 14:07.

7. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

[/COLOR]مرسی دوست عزیز دکمه ی تشکرو پیدا نکردم

پس همون AKG K 44 میگیرم من بیشتر کیفیت برام مهم

قیمتش 70 تومن سوال کردم درست؟

ولی میترسم بگیرم با هدفون هایی که خودم همیشه استفاده میکردمکه درحد 12 تومن بود زیاد فرقی نداشته باشه
    Last edited by mourners; 10-05-2012 at 14:25.

9. این کاربر از mourners بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سوال تقریبا بیربط
    پیچ خوردن سیم AKG K512 امونم رو بریده به طرز فجیعی پیچ میخوره مثل مار دور خودش میپیچه
    برای فرار از این معضل راه حل خاصی وجود داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نوشته شده توسط salar_221
    مدل اولی klipsch اصطلاحا inear 'گفته میشن و مدل دومی earbud .
    بله در مورد بیس 580 از s4 ضعیف تر هست و در واقع بیس قوی نداره .اگه مشخصات نوشته شده تو سایت سنهایزر رو منظورتون هست تقریبا تو 80 % هدفونهاش نوشته بیس خوب و قوی که اگه با هدفونهای موجود دیگه مقایسه نشه و اکتفا بشه به خود توضیحات شرکت ,بله قوی هست ولی در مقایسه با دیگر هدفونهای با بیس قوی نه بیس متعادلی دارن .
    البته مدلهای مورد نظر شما earbud ها هم با توجه به سیستم ساختاریشون بیس ضعیفتری بنسبت inear ها دارن.ولی اگه با تعویض سری های مدل inearها باز هم راحت نیستین میتونین از earbud تهیه کنین.
    متاسفانه بغیر از sennheiser omx680,sennheiser mx580,sennheiser mx980,و sennheiser mx 360 این مدلها هدفون خوب و با کیفیت داخل ایران سراغ ندارم.
    امیدوارم اساتید مدل خوبی رو بهتون معرفی کنن.
    موفق باشین
    کلا مشکل من با inear ها همینه که توی گوش راحت نیستن حالا اگه از اینها مدلی سراغ دارید که این مشکل رو نداره و از توی گوش در نیاد اونم معرفی کنید
    ممنون
    جواب نمیدید حداقل بگید همون Klipsch رو از کجا میتونم تهیه کنم، مثل اینکه اصلا نیست!
    شما خودتون این مدل رو داشتید؟ توی گوش راحته، در نمیاد؟ یه این مدلی داشتم موقع دراز کشیدن تا یکم سرمو کج میکردم از گوش می افتاد بیرون
    لطف کنین آدرس یه جایی که اصلش گیر بیاد رو با حدود قیمت بگید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من طرفدار سبک راکم قبلا beats studioداشتم ولی راضی نبودم الان دنبال یک هدفون تو قیمت 200 میگردم البته beatsبلندیه صدای خوبی داشت و منم برام بلندیه صدا مهمه لطفا راهنماییم کنید در مورد برند های دیگر مثلا akg ازش زیاد شنیدم

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

k99 بلندیه صداش چطوره؟
    سلام. K99 صدای بلندی دارد ولی مثل Beats یبس بومی ندارد، بنابراین ممکن است احساس کنید بلندی صدایش کم است ولی اصلا" اینطور نیست. راستی اگر خیلی به صدای بیس اهمیت نمی دهید نگاهی به Sennheiser HD238 بکنید. این مدل را صرفا" به دلیل تجربه خوب خودم از این مدلو سبک راک معرفی کردم.
    موفق باشید.
    ---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

[/COLOR]مرسی دوست عزیز دکمه ی تشکرو پیدا نکردم

پس همون AKG K 44 میگیرم من بیشتر کیفیت برام مهم

قیمتش 70 تومن سوال کردم درست؟

ولی میترسم بگیرم با هدفون هایی که خودم همیشه استفاده میکردم که درحد 12 تومن بود زیاد فرقی نداشته باشه
    بیشتر از این بترسید آنقدر تفاوت داشته باشند که محسوس نباشد!
    البته کیفیت هدفون به منبع هم بستگی دارد. برای این مدل شما می توانید با کارت صدای خود کامپیوتر و فایل های MP3 320 صدای خوبی دریافت کنید.
    قیمت هم همون حدودا یه خورده بالا پایین هست...
    موفق باشید.

13. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

راستی دوست عزیز مدل K 404‎ هم قیمت مدل K 44 است به نظرت کدوم بهتر

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جناب سالار خان انقدر توصيفت خوب و گويا بود که مني که دنبال مانستر بودم پشيمونم کرد بکل
    عزيز من خودم الان سنهايزر hd 280 pro دارم خيلي راضيم با پلير cowon j3 و سو رس فلک گوش ميدم فقط چون هدفونه ديگه اي گوش نکردم ميخوام بدونم برا من m50 سرتره از ماله خودم که بگيرمش؟
    يا نه بچسبم به همينو پول زيادي هدر ندم يا واقعا اگه ارزش داره اينو بدم يچي ديگه بگيرم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •