تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 716 از 1805 اولاول ... 21661666670671271371471571671771871972072676681612161716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جالبه کسایی میان دم از سرعت و انصاف میزنن که یه ذره اطلاعات ندارن و نرفتن بخونن که تمام طرح های مخابران جز طلایی و نقره ای سرعت دانلود 1 مگ رو دارن . پس این سرعت به ضرب و تقسیم شماها نیستش
    یعنی سرعت ما باید 128 بمونه نقره ای 192 و طلایی 256

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان در مورد آشنای خانواده بگم اولا جالب نیست نون ما رو آجر کنید (اینا که نمیان طرح های شما رو بهتر کنن یزنن مال ما رو خراب میکنن بلکه اعتراضها کم بشه)
    دوما خرید این طرح صرفا یک ریسک بود چون نه در زمان خرید و نه قبل و یعدش به هیچ وجه صحبتی از پهنای باند و سرعت و ... نبود فقط گفته بودن سرعت مناسب!

بعدشم طرحی که عملا حجم روزانه نداره باید شبانه داشته باشه دیگه!
    شما به 25 تومن یه ساله نگاه نکنید به این نگاه کنید که اگه قرار باشه در روز از این طرح استفاده کنید همش باید گیگ بخرید

پس میشه 25 تومن یه ساله فقط 1الی7 صبح و اگه سرعت پایین باشه یا بالا هیچ حقی برای اعتراض ندارید!

بماند که طرح های دیگه هم که حق اعتراض دارن کسی محل نمیذاره
    به هر حال باید یه فرقی با ایران و بقیه جاها باشه!
    چی 25 تومن برای یک سال؟؟؟؟سرعتتم حتما200ه باباایول معلومه شکارچی خوبی هستی بروجوون بروحالشوببر.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

شما هر چقد دوست داری پول بده ولی این طرح های 64 و 128 و 256 همه رو 1 مگ هستن پس الکی نگو 258 تقسیم بر 8 مساوی 32
    این 256 سرعت آپلوده . آره داداش
    ما که بخیل نیستیم دوست عزیز.
    اصلا خدا کنه به شما سرعت 400 کیلو بدند .
    ولی من روز اول که رفتم سرویس رو گرفتم بر اساس اینکه سرعت طرح طلایی از همه بیشتر است ( چه روزانه و چه شبانه ) این طرح رو گرفتم و دارم پول میدم .
    بعد الان که میبتم دوستانی هم که با طرح 64k دارند همون سرعت منو میگرند ( 90k ) توی شبانه رایگان زورم میاد.
    خوب اگر قراره اینطور باشه مگه عبدلم که ماهی 22 ت بدم واسه 90 ؟ خوب میرم همون 64 رو میگیرم بازم همون میشه . منتها به جای 22 ت میتونم 8 ت پول بدم ماهیانه .
    به هر حال بحث من سر اینه که طلایی رو باید عین روزانه سرعت بدند. چون از همه بیشتر داریم پول میدیم . یعنی اصلا نباید واسه ما تفاوتی قائل بشند بین سرعت روز و شب. یعنی همون 256 که توی قرارداد هم هست .

4. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ما که بخیل نیستیم دوست عزیز.
    اصلا خدا کنه به شما سرعت 400 کیلو بدند .
    ولی من روز اول که رفتم سرویس رو گرفتم بر اساس اینکه سرعت طرح طلایی از همه بیشتر است ( چه روزانه و چه شبانه ) این طرح رو گرفتم و دارم پول میدم .
    بعد الان که میبتم دوستانی هم که با طرح 64k دارند همون سرعت منو میگرند ( 90k ) توی شبانه رایگان زورم میاد.
    خوب اگر قراره اینطور باشه مگه عبدلم که ماهی 22 ت بدم واسه 90 ؟ خوب میرم همون 64 رو میگیرم بازم همون میشه . منتها به جای 22 ت میتونم 8 ت پول بدم ماهیانه .
    به هر حال بحث من سر اینه که طلایی رو باید عین روزانه سرعت بدند. چون از همه بیشتر داریم پول میدیم . یعنی اصلا نباید واسه ما تفاوتی قائل بشند بین سرعت روز و شب. یعنی همون 256 که توی قرارداد هم هست .
    این درسته که برای هر کی طبق قرار دادش عمل کنند . محدودیتم نباید باشه حالا برای هر طرحی که هست . این که بعضیا میان میگن غیر طرح های طلایی و نقره ای بقیه رو محدود کنند درست نیست . ماهم ماهی 15 تومن پیاده میشم منتها شب همون 90 کیلو رو هم نداریم!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببینید هردو طرف حق دارن ازیک طرف اختلاف قیمت طرح ها انچنان تفاوت فاحشی نداره که بگیم دیگه مثلا برنزی بکنن سرعتش رو 50ما طلایی ها رو بکنند 250
    اقای مدیرعامل اول هفته قبل می گفت محدودیت باید باشه ماهم گفتیم اکی طرح های پایین رو همه رو درحد حداقل همین 90باشند شبانه حدود 20تا ازسرعت روزانه اشون کمتره نقره ایی بشه 150طلایی هم بین 180تا 200
    بازاین هفه اومدن می گفتن طلایی دو مگ نقره ایی یک مگ برنزی هم 512 که خب این درحق طرح های پایین ظلمه اونا باید حداقل همین 90بمونند
    تازه همه این حرفا درصورتی هست که این همه مدت سرکارنبوده باشیم و تغییری بوجود بیاد

7. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا سر چی باهم کل کل میکنین ؟
    همه سرعتشون رو نوده و نود خواهد موند چه طرحت طلایی باشه چه 64
    اگه قرار بود درست بشه همون چند شب قبل که مهندس گفت درست میشه درست میشد/.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان زشته.الان یک مخابراتی بیاد این پست هارو ببینه میگه اینا اتحاد ندارند(همون چند نفر هم که متحد هستن)پس با همون حرف هایی که بر علیه هم میزنن بیام ازشون استفاده کلی ببریم.
    منم طلایی هستم و ماهی 32000 ت پ.ل میدم ولی چی میتونم بگم وقتی می بینم حتی طرح های 128 و 64 حق دارن.
    درضمن هنوز همه این تغییرات در حد چند تا پست بوده که هنوز عملی نشوده.

10. 2 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چند پیشنهاد
    1. سرعت از سرور های خارجی به نظرم 150 باشه خوبه
    2. سرعت از سرور های داخلی رو تا میشه باید زیاد کرد چون تقریبا هزینه ای نداره
    3.بهتره در ساعت های رایگان سرویس ها تجددنظر کرد مثلا یک سری از سرویس ها از ساعت 12 تا 2 یک سری 2 تا 8 و یک سری روز های تعطیل وجمعه ها که خوب ترافیک خیلی کمتره البته خود مخابرات باید با مانیتورینگ مصرف پهنای باند این سرویس هارو مشخص کنند
    4.پیشنهاد من اینکه هر سرویسی که میدین پاش واستین هی هر ماه طرح جدید ندین سرویس قبلی قابل تمدید نباشه (کمی ثبات به کارتون بدین)
    5. من نمیدونم چرا مخابرات با شرکت گلدنت داره همکاری میکنه هرچند میدونم که مدیر شرکت گلد نت دوست شماست ولی متاسفانه این شرکت گلدنت اصلا نه تجربه کافی و نه تخصص کافی دارن بهتره به این همکاری خاتمه بدین
    6. این سیستم اکانتینگ گلدنت متاسفانه خیلی ضعیفه خوب اگه دوستان بلد نیستن بدن یه شرکت دیگه سیستم اکانتینگ رو راه بندازه
    ممنون
    من نمی دونم این گلد نت چی داره که مخابرات به این بزرگی باهاش قرارداد بسته.
    گلدنت و هرکسی که با مدرکی رفته استخدام شده اندازه ****** . همچنین *********************** نمی فهمن
    من هر روز باید حسابمو چک کنم که نکنه بدزدن
    جاییی برای اعلام خبر هم نراشتن
    اصلا این طراح سایت از کدوم دانشگاه فارق تحصیل شده
    خداییش زمان پایان نامه پدرم در اومد ولی اینو خیلی خوب فهمیدم که طراحی رابط کاربری سایت خیلی مهمه
    یک ارتباط با ما نزاشتن
    چی بگم

12. 2 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

بازم سرعت طلایی نود. دیگه نمیدونم چی بگم!

14. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یادم نیست کدوم یکی از رفقا اینقدر اومد اینجا گفت شبانه از 1:10 سرعت میاد رو 90 که این آقا فهمید رفت به کارمنداش گفت بابا گوشش بازه از یکش کنین من هی میرم اونجا میگم از یک کاربرا هجوم میارن، اینا میگن پس چرا تا 1:10 سرعت بالاست!
    خلاصه داستان داریم با این مخابرات چی ها!

16. 3 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •