جالبه کسایی میان دم از سرعت و انصاف میزنن که یه ذره اطلاعات ندارن و نرفتن بخونن که تمام طرح های مخابران جز طلایی و نقره ای سرعت دانلود 1 مگ رو دارن . پس این سرعت به ضرب و تقسیم شماها نیستش
یعنی سرعت ما باید 128 بمونه نقره ای 192 و طلایی 256
جالبه کسایی میان دم از سرعت و انصاف میزنن که یه ذره اطلاعات ندارن و نرفتن بخونن که تمام طرح های مخابران جز طلایی و نقره ای سرعت دانلود 1 مگ رو دارن . پس این سرعت به ضرب و تقسیم شماها نیستش
یعنی سرعت ما باید 128 بمونه نقره ای 192 و طلایی 256
چی 25 تومن برای یک سال؟؟؟؟سرعتتم حتما200ه باباایول معلومه شکارچی خوبی هستی بروجوون بروحالشوببر.
ما که بخیل نیستیم دوست عزیز.
اصلا خدا کنه به شما سرعت 400 کیلو بدند .
ولی من روز اول که رفتم سرویس رو گرفتم بر اساس اینکه سرعت طرح طلایی از همه بیشتر است ( چه روزانه و چه شبانه ) این طرح رو گرفتم و دارم پول میدم .
بعد الان که میبتم دوستانی هم که با طرح 64k دارند همون سرعت منو میگرند ( 90k ) توی شبانه رایگان زورم میاد.
خوب اگر قراره اینطور باشه مگه عبدلم که ماهی 22 ت بدم واسه 90 ؟ خوب میرم همون 64 رو میگیرم بازم همون میشه . منتها به جای 22 ت میتونم 8 ت پول بدم ماهیانه .
به هر حال بحث من سر اینه که طلایی رو باید عین روزانه سرعت بدند. چون از همه بیشتر داریم پول میدیم . یعنی اصلا نباید واسه ما تفاوتی قائل بشند بین سرعت روز و شب. یعنی همون 256 که توی قرارداد هم هست .
این درسته که برای هر کی طبق قرار دادش عمل کنند . محدودیتم نباید باشه حالا برای هر طرحی که هست . این که بعضیا میان میگن غیر طرح های طلایی و نقره ای بقیه رو محدود کنند درست نیست . ماهم ماهی 15 تومن پیاده میشم منتها شب همون 90 کیلو رو هم نداریم!!!!
ببینید هردو طرف حق دارن ازیک طرف اختلاف قیمت طرح ها انچنان تفاوت فاحشی نداره که بگیم دیگه مثلا برنزی بکنن سرعتش رو 50ما طلایی ها رو بکنند 250
اقای مدیرعامل اول هفته قبل می گفت محدودیت باید باشه ماهم گفتیم اکی طرح های پایین رو همه رو درحد حداقل همین 90باشند شبانه حدود 20تا ازسرعت روزانه اشون کمتره نقره ایی بشه 150طلایی هم بین 180تا 200
بازاین هفه اومدن می گفتن طلایی دو مگ نقره ایی یک مگ برنزی هم 512 که خب این درحق طرح های پایین ظلمه اونا باید حداقل همین 90بمونند
تازه همه این حرفا درصورتی هست که این همه مدت سرکارنبوده باشیم و تغییری بوجود بیاد
اقا سر چی باهم کل کل میکنین ؟
همه سرعتشون رو نوده و نود خواهد موند چه طرحت طلایی باشه چه 64
اگه قرار بود درست بشه همون چند شب قبل که مهندس گفت درست میشه درست میشد/.
دوستان زشته.الان یک مخابراتی بیاد این پست هارو ببینه میگه اینا اتحاد ندارند(همون چند نفر هم که متحد هستن)پس با همون حرف هایی که بر علیه هم میزنن بیام ازشون استفاده کلی ببریم.
منم طلایی هستم و ماهی 32000 ت پ.ل میدم ولی چی میتونم بگم وقتی می بینم حتی طرح های 128 و 64 حق دارن.
درضمن هنوز همه این تغییرات در حد چند تا پست بوده که هنوز عملی نشوده.
من نمی دونم این گلد نت چی داره که مخابرات به این بزرگی باهاش قرارداد بسته.
گلدنت و هرکسی که با مدرکی رفته استخدام شده اندازه ****** . همچنین *********************** نمی فهمن
من هر روز باید حسابمو چک کنم که نکنه بدزدن
جاییی برای اعلام خبر هم نراشتن
اصلا این طراح سایت از کدوم دانشگاه فارق تحصیل شده
خداییش زمان پایان نامه پدرم در اومد ولی اینو خیلی خوب فهمیدم که طراحی رابط کاربری سایت خیلی مهمه
یک ارتباط با ما نزاشتن
چی بگم
بازم سرعت طلایی نود. دیگه نمیدونم چی بگم!
یادم نیست کدوم یکی از رفقا اینقدر اومد اینجا گفت شبانه از 1:10 سرعت میاد رو 90 که این آقا فهمید رفت به کارمنداش گفت بابا گوشش بازه از یکش کنین من هی میرم اونجا میگم از یک کاربرا هجوم میارن، اینا میگن پس چرا تا 1:10 سرعت بالاست!
خلاصه داستان داریم با این مخابرات چی ها!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)