باید اسمشو از اینترنت عوض کنن بزارن ترنت
باید اسمشو از اینترنت عوض کنن بزارن ترنت
خواهش می کنم ،از نمایندگی پارس آنلاین بپرس ببین چی میگه
اما تعرفه سرویسهای نامحدود مخابرات (1 به 8)قیمتهاش اینجوره
128------------------ 131250
256------------------ 157500
512------------------252000
1024----------------451500
2048---------------777000
سرویس های با ضریب اشتراک 1 به 5 و بدون اشتراک گذاری پهنای باند هم داره که نمیدونم سرعتش چطوره
الان با کرنل تست کردم سرعت حدودا 60 هست البته بعضی وقتا بالای 60 میره بعضی وقت ها هم زیر 60 ولی بیشتر 60 هست زنگ باید بزنم؟؟چی بگم؟![]()
سرویس 512 نامحدود !!!!!!!! 60 بد نیست اما اینترنت کل کشور ایراد داره و ایراد هم زیر سر ..........
درسته ....
بهنام جان حق داره برای سرویس 512 نامحدود 60 سرعت کمی نیست ؛ البته در مقایسه با بقیه مشترکای مخابرات کمی کمتره ولی در مقایسه با سایر سرویس دهنده ها در کرمانشاه سرعت خوبی محسوب میشه ....
حسابگر برای همین سرعت 60 نامحدود ماهی 121000 هزارتومن داره میگیره !!
در هر صورت امیدوارم اوضاعتون بهتر بشه و به میانگین 70 نزدیک بشه سرعتتون![]()
ببین این آسیاتک چقدر بیخوده که دوستمون میگه 60 تا سرعت میده من به 60 نه، 40 ثابت هم راضیم (چقدر این شرکتها دزدن)،میثم جان خیلی اشتباه کردم بعد از نوین نت که با هم جمع کردیم اومدم این شرکت ،الان هم باید تو فروردین جمع آوری کنم بیام مخابرات (باید از اول همین کارو میکردم ) اما به قولی هر موقع جلوی ضرر رو بگیری منفعته
![]()
بهنام جان تو که تقصیری نداشتی
همش تقصیر مخابرات بود که تا پورت نداشت صف بود و مسخره بازی نوبت ؛ پورت هم که آزاد شد یهو گفتن دیگه نامحدود نمیدیم و بعد گرون کردن و ...
منم جای تو بودم میومدم اسیا تک ولی من اون هفته اول که پورت تازه ازاد شد و هنوز اعلام نکردن که نامحدود برداشته میشه ثبت نام کردم (بی خبر از اینده) در واقع به نوعی سرنوشت اینجوری رقم زد برای هر دو ما
ایشالا بعد عید تو هم میای مخابرات و با هم میترکونیم مخابرات رو![]()
ای وای تو مخسن خودمونی![]()
من همه عضوم خبر نداری![]()
گفتم الان دارم 40 تومن میدم سرعت 4 ایناس
جای دیگه ایی نداری معرفی کنی
دقتت نم کشیده ها
بعد محدود اصلن به درد من نیم خوره چون دانلودم خیلی بالاس![]()
مخابرات یه چی میگه تهش سرعتش یه چیز دیگه میشه
بعد گفتم حداکثر 100 تومن یعنی کمتر شه که چه بهتر![]()
ببین من اعصاب زنگ زدن به 2020 رو دیگه ندارم انقد بار آخری عصبانی شدم و فحش دادم که دیگه فکر کنم وصلم نکنن به اپراتور![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)