تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 716 از 1291 اولاول ... 2166166667067127137147157167177187197207267668161216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    من تو طرح زمستونی ایرانسل یه مودم با سرعت 512و ترافیک ماهانه ی 2گیگ رو گرفتم ولی الان چن تا مشکل دارم،ممنون میشم اگه کمک کنین:
    اولش با فیل شکن "فری گ..ت" میرفتم تو فیس بوک،ولی به 10روز نرسیده حجم دانلودم تموم شد و اینترنت قطع شد،بعدا که رفتم جزئیات کارکدم رو دیدم فهیمیدم که اگه مثلا یه ساعت تو فیس بوک بودم،70 مگابایت(حالا یکم کمتر یا بیشتر)ازحجم ترافیکم کم میشده.ماه بعد دیگه از فیل شکن استفاده نکردم،ولی واسه یه ساعت وبگردی(بدون دانلود) 14 مگ از ترافیکم کم میشه!!الان باید چیکار کنم؟
    بسته افزایشی هم نمیتونم بخرم،چون خطم ایرانسل نیس و نمیتونم با کارت شارژ شارژ کنم و از طریق سایت هم نمیتونم!!این یکی رو باید چیکارش کنم؟ :(
    ممنو

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام از یکی از دوستان مودم وایمکسش رو بخرم در حال حاضر سرویس 128 حجمی خانگی داره امکان داره سرویسش رو به 512 نامحدود تبدیل کنم و ایا بجز معرفی نامه از شرکت به چیز دیگری هم نیاز داره
    باتشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخوام از یکی از دوستان مودم وایمکسش رو بخرم در حال حاضر سرویس 128 حجمی خانگی داره امکان داره سرویسش رو به 512 نامحدود تبدیل کنم و ایا بجز معرفی نامه از شرکت به چیز دیگری هم نیاز داره
    باتشکر
    سلام
    فقط معرفي نامه معتبر لازم هست .
    در صورت تاييد معرفي نامه ، خودشون سرويس رو به 512 نامحدود تغيير ميدند .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی از دوستان بابت اطلاعات
    چند تا سوال دارم:
    1-این گیرنده(مودم همراه جدید ایرانسل) به راحتی در مناطقی که تحت پوشش هست میتونه آنتن بده و از اینترنتش استفاده کرد؟قدرت آنتن دهیش چطوریاس؟الان وایمکس ایرانسل چطوریه؟قطعی وصلی زیاد داره؟سرعتش زیاد بالا و پایین میشه؟

2- وایمکس چون ارتباط بیسیم هست قاعدتا باید در موقعیت هایی که متحرک هستیم هم باید آنتن بده.حالا چرا نمیشه در حال حرکت ازش استفاده کرد؟یعنی فقط تو یه جا با استفاده از همین مودم های همراه هم بازم ایستاد تا بشه استفاده کرد؟

3-سرعت اینترنت ایرانسل اسمیه؟ یا اینکه مثل Edge اش مزخرفه؟
    4- کسی استفاده کرده؟من برای تبلت میخوام ازش استفاده کنم.به درد اینکار میخوره؟
    دوستان کسی جواب سوالامو میده؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی جواب سوالامو میده؟
    سلام
    تا اونجایی که میدونم جواب میدم

1-این گیرنده(مودم همراه جدید ایرانسل) به راحتی در مناطقی که تحت پوشش هست میتونه آنتن بده و از اینترنتش استفاده کرد؟قدرت آنتن دهیش چطوریاس؟الان وایمکس ایرانسل چطوریه؟قطعی وصلی زیاد داره؟سرعتش زیاد بالا و پایین میشه؟
    ممکنه حتی در مناطقی که تحت پوشش هست بعلت وجود نقاط کور گیرندگی نداشته باشه . قدرت آنتن دهی هم مسلماً به پای مدلهای outdoor نمیرسه . الان که وایمکس ایرانسل دارم بشدت راضی هستم تازه سرعتمو به 512 نامحدود آپدیت کردم و چندتایی فیلم هم دانلود کردم و سرعتش اکثراً روی 60 الی 62 کیلوبایت ثابت بود ، بعضی اوقات کمی بالا پایین هم میرفت ولی راضی کننده بود .

2- وایمکس چون ارتباط بیسیم هست قاعدتا باید در موقعیت هایی که متحرک هستیم هم باید آنتن بده.حالا چرا نمیشه در حال حرکت ازش استفاده کرد؟یعنی فقط تو یه جا با استفاده از همین مودم های همراه هم بازم ایستاد تا بشه استفاده کرد؟
    تا اونجایی که میدونم تا زمانیکه بین bts جابجا نشدید در حال حرکت هم میتونید استفاده کنید ، ولی به محض اینکه بین bts سوییچ کنید اینترنت شما قطع میشه و بایستی مجدداً login کنید (مطمئن نیستم اگر اشتباه میکنم دوستان بگن) .

3-سرعت اینترنت ایرانسل اسمیه؟ یا اینکه مثل Edge اش مزخرفه؟
    تا الان دوجور سرعت داشتم .
    128 که سرعت دانلودش در بهترین حالت از 16 بالاتر نرفته و الان که 512 دارم سرعت دانلودش تا الان از 64 بالاتر نرفته .
    بعبارت دیگه سرعتشون اسمی هست یعنی هر سرعتی که بهت بدن باید تقسیم بر 8 کنی ، مگر اینکه مشکلاتی داشته باشه که باید با پشتیبانیشون تماس بگیری .

4- کسی استفاده کرده؟من برای تبلت میخوام ازش استفاده کنم.به درد اینکار میخوره؟
    بستگی به شانست داره ممکنه در بهترین نقطه گیرندگی قرار گرفته باشی و خود اینترنتت مشکلی نداشته باشه و در نتیجه از اینترنت لذت ببری در غیر اینصورت ممکنه عذابت بده . کسی نمیتونه با اطمینان نظر بده ....
    Last edited by ata.royalfalcon; 24-03-2012 at 17:04.

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

تا الان دوجور سرعت داشتم .
    128 که سرعت دانلودش در بهترین حالت از 16 بالاتر نرفته و الان که 512 دارم سرعت دانلودش تا الان از 64 بالاتر نرفته .
    بعبارت دیگه سرعتشون اسمی هست یعنی هر سرعتی که بهت بدن باید تقسیم بر 8 کنی ، مگر اینکه مشکلاتی داشته باشه که باید با پشتیبانیشون تماس بگیری .
    ببخشید که من وارد بحث شدم!
    این که گفتید سرعتشون اسمی هست یه کوچولو غلط هست!
    سرعتی که به شما میدن بر حسب کیلو بیت هست و سرعت دانلود فایل و ... کیلو بایت!
    همونجوری هم که خودتون فرمودید برای به دست آوردن سرعت هم باید کیلو بیت رو تقسیم بر 8 کنیم
    در اصل میشه گفت هر 8 کیلو بین = 1 کیلو بایت
    البته باز عذر میخوام که وارد بحث بزرگان شدم

9. این کاربر از mahdi_ctr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وایمکس ایرانسل اصلا حالت دانلود رایگان نداره ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

14 help me soon plz

سلام
    من تو طرح زمستونی ایرانسل یه مودم با سرعت 512و ترافیک ماهانه ی 2گیگ رو گرفتم ولی الان چن تا مشکل دارم،ممنون میشم اگه کمک کنین:
    اولش با فیل شکن "فری گ..ت" میرفتم تو فیس بوک،ولی به 10روز نرسیده حجم دانلودم تموم شد و اینترنت قطع شد،بعدا که رفتم جزئیات کارکدم رو دیدم فهیمیدم که اگه مثلا یه ساعت تو فیس بوک بودم،70 مگابایت(حالا یکم کمتر یا بیشتر)ازحجم ترافیکم کم میشده.ماه بعد دیگه از فیل شکن استفاده نکردم،ولی واسه یه ساعت وبگردی(بدون دانلود) 14 مگ از ترافیکم کم میشه!!الان باید چیکار کنم؟
    بسته افزایشی هم نمیتونم بخرم،چون خطم ایرانسل نیس و نمیتونم با کارت شارژ شارژ کنم و از طریق سایت هم نمیتونم!!این یکی رو باید چیکارش کنم؟ :(
    ممنون
    تا ترافیک این ماهمم تموم نشده انسرینگ بدین پلیز!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

وایمکس ایرانسل اصلا حالت دانلود رایگان نداره ؟؟؟؟
    خیر..اگه واسه دانلود میخوای باید نامحدود بگیری یا کلا بیخیال ایرانسل بشی

13. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه louxman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در حالت کلی ایرانسل مزایا ی ایرانسل اینه

((((نسبت به مبین نت ))) پایدار تره

سرویس نامحدود داره

مزیت هایی برای کار برانش گذاشته مثل شارژ از طریق شارژ ایرانسل و ......

و اما معایبش

دانلود شبانه نداره

پوشش سراسری نداره

آنتن دهیش در تبریز افتحاضه (اینو خودم تجربه کردم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •