حالا جالبه بدونید بعضی وقتا کارمندای شرکتا از توی خونشون میشینن پای اکانتتونو حالشوو میبرن.
اینو از روی بد بینی نمیگم. دیدم که میگم.
حالا جالبه بدونید بعضی وقتا کارمندای شرکتا از توی خونشون میشینن پای اکانتتونو حالشوو میبرن.
اینو از روی بد بینی نمیگم. دیدم که میگم.
دوستان سرویس مخابرات تهران دچار مشکل شده ؟ یا فقط مرکز مخابراتی ما اینطور شده.
نت هر چند مین برای چند ثانیه بدون دریافت میشه.
تا جايي كه بنده اطلاعات گرفتم اكثر شركتهاي بزرگ از اين سيستم تخصيص مك آدرس و شماره آن براي شناسايي يوزر اصلي استفاده مي كنند جز شركت صبا كه حدود 2 ماه پيش انقدر بد گندش در اومد كه شركت تا پاي لغو مجوز به واسطه شكايات بسيار رفت بعد از اون شركت نرم افزارها و سيستم امنيتي خود را به قول خودشان با صرف هزينه بسيار ارتقاء داد تا مشكل فوق را حل كنه و فعلا موفق شده در غير اون صورت دقيفا شما فقط كافي از اون شركتي كه اكانت ورود داريد هر كجا با تنها خط مشترك نصب بشي و استفاده كنيد .
یعنی از اکانت من پیچونده می شه !!!!
من یکی از آشناها رو آوردم که مودم رو برام ردیف کرد . همه چیز کامپیوترم رو می دونه یوزر پسورد اکانتم رو هم داره یعنی می تونه از خونه خودشون از اکانتم استفاده کنه ؟!!!
اتفاقاً برای منم صبا نت هستش !
با سلام
اگه اون طرف هم صبانت باشه و مك آدرس مودم رو شركت تخصيص نداده باشه بله ميتونه به راحتي كانكت شه
موفق باشيد.
صبا نت از اين مشكلات تا 2 ماه پيش همانطور كه گفتم بسيار داشت اما الان اعلام مي كنه ديگه نداره كه بنده هم شك دارم چون يكي از دوستان كه خود شاكي بود و شكايت كرده بودذ به نظرش هنوز اكانت دزدي دارهولي شما ميتوني زنگ بزني نمايندگي خريدت و تقاضاي تغيير پسورد رو بديد اگر مشكل حل شد متاسفانه دوستان خيانت كرده ولي اگر تغيير حاصل نشد بعيده اتفاق خاصي افتاده باشه راستي يادم رفت بگم شما قبلش توي سايت صبا اطلاعات زمان هاي تماس و حجم دانلود را بگير شايد شك شما بي مورد باشه ....
![]()
چجوری باید اینترنت رو از سر خط بگیریم !!؟ یکی بم گفت این کارو بکن
سلام
لطفا یه نفر آدرس یکی از این سایتهایی که 4 رقم اول شماره رو وارد میکنیم و آی اس پی های ارائه کننده سرویس توی منطقه رو میگن رو بده
باسپاس
با سلام
یعنی اینکه به دم در خونتون که یه سیم تلفن اومده و از اون انشعاب به داخل خونه گرفتید استفاده کنید
موفق باشید.
یه چیزی هست توی ساختمونتون به اسم "جعبه تقسیم" ، حالا یا توی پارکینگ یا هر جای دیگه
باید بری مودمتو با یه سوکت تلفن بهش وصل کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)