سلام
این پیامک برای شما هم اومده:
توزیع کارت فعال سازی شناسه الکترونیک داوطلبان ازمون 90 از 4 اردیبهشت درب منزل (فعال سازی شناسه برای کلیه داوطلبین الزامی است)واحد سنجش
قضیه چیه؟
سلام
این پیامک برای شما هم اومده:
توزیع کارت فعال سازی شناسه الکترونیک داوطلبان ازمون 90 از 4 اردیبهشت درب منزل (فعال سازی شناسه برای کلیه داوطلبین الزامی است)واحد سنجش
قضیه چیه؟
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور از شناسایی ارسال کننده پیامکهای جعلی برای کنکوریها خبر داد و گفت: هیچ مشکل خاصی در زمینهی ارسال پیامک جعلی به داوطلبان کنکور پیش نیامده و این موضوع در حد چند پیامک در یک شهر بوده است.
سیدجلال طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این پیامکها به صورت محدود بوده و شمارهای که از آن به داوطلبان پیامک ارسال میشده شناسایی شده و پیگیریهای حقوقی دربارهی این موضوع نیز انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: ارسال پیامک خوشبختانه بسیار محدود و تنها در یک شهر بوده و عمومیت نداشته است و داوطلبان به سرعت موضوع را به سازمان سنجش آموزش کشور اطلاع دادهاند.
طباطبایی اظهار داشت: کلیه افراد حقیقی و شرکتها که شخصیت حقوقی دارند، باید توجه کنند که به هیچ عنوان مجاز نیستند از کلمه سنجش در پیامکهای تبلیغاتی خود استفاده کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: داوطلبان کنکور 90 نیز دقت کنند که این گونه سودجوییها برای افرادی که از این حربه استفاده میکنند، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور پیگیری میشود و کلیهی اطلاع رسانیها به موقع از مراجع رسمی و رسانههای گروهی صورت میگیرد.
دوستان خوب نمایشگاه کتاب تهران چند روز دیگه افتتاح میشه و همونطور که میدونین واسه دانشجوا تخفیف 50درصدی (والبته محدود 40 هزار تومنی) وجود داره .
حالا سوال من اینکه برای استفاده از این تخیف لزوما باید خودت دانشجو باشی یا فقط داشتن کارت دانشجویی کسی دیگه جواب میده ؟ منظورم اینه که با کارت دانشجویی یه دوست تو سایت ثبت نام کنی و بعد اون وقتی رفتی بانک که کارترو بگیری گیر ندن که " تا صاحب کارت دانشجویی نباشه ما این بن یا همون کارت خرید رو بهتون نمیدیم! " یا اینکه تو خود نمایشگاه مشکلی پیش نیاد یعنی بررسی نکن که واقعا کارت مال خودت هست یا نه .
ریسک بزرگیه که اگر فرض کنیم اینجا کارت رو دادن و منم گرفتم تو نمایشگاه اجازه مصرفشو بدن یا نه (اصلا من میخوستم تقریبا با دو سه تا کارت ثبت نام کنم و کارت خرید بگیرم البته به شرطی که اونجا بذارن!)... لطفا کسایی که تجربه رفتن به نمایشگاه و این تخفیف و انواع گیراتشون رو دارن راهنمایی کنن
راستی این همون سایت ثبت نامه . ببینید نوشته تصویر کارت دانشجویی رو میخواد این یعنی ...(احتمالا هر چی باشه به قسمت اول که همون گرفتن کارت از بانک هست مربوط میشه چونکه قراره بعد ثبت نام و دریافت کد تازه بریم بانک و کارت رو بگیریم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mineworld; 29-04-2011 at 00:40.
سلام.
دنبال يک کتاب هستم که نمونه سوالات پايان ترم دوم دبيرستان رو داشته باشه. (منظورم سوالات هماهنگ آموزش و پرورشه نه سوالهاي سخت و اين حرفها!)
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
متشکرم.
سلا دوستان.يه كتاب براي جمع بندي دروس اختصاصي رشته رياضي معرفي كنيد. مرسي
سلام، میتونی سوالات هماهنگ کشوری رو از سایتدانلود کنی. میتونی هم جزوه نمونه سوالات بنی هاشم یا منتشران رو از کتابفروشی ها تهیه کنی. موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
سلام، از نظر من بهترین منابع برای جمع بندی سوالات کنکورهای سال قبل و مهمتر از آن کتابهای درسی است.
کتابهای درسی بهترین منابع برای کنکور هستند که متاسفانه بسیاری از داوطلبهای کنکور از آنها غافلند. موفق باشی
به نظر من سریال 100 درسته که خیلی خوبه و انگیزه می ده اما امسال ارزش خریدن نداره.
قیمتش که خیلی زیاده. هر مجموعش 11/5 ساعت تدریس داره که حداقل باید 16 ساعت براش وقت بذاری.
قرار بود از فروردین پخش کنن تا وقت کم نیاد اما نتونستن حالا می خوان 4 مجموعه آخرش رو یک هفته مونده به
کنکور بفرستن و همه داوطلبا رو کچل کنن.
سال دیگه دی وی دی کپیش همه جا ها پخش میشه با قیمت مفت (مثل فرار از زندان) و داوطلبای 91 حالشو می برن.
از ما که گذشت ..........
Last edited by saeed24i; 05-05-2011 at 21:21.
سلام
بهترین دفتر برنامه ریزی موجود چیه ؟ تاکتیک گاج رو تو دست چند نفر دیدم, چطوره ؟
حتما بخرش عالیه
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
آقا یه پیشنهاد اساسی عربی جامع انشتارات مهر و ماه کتاب عالی هست حتما بخریدش در ضمن یه سی دی روش هست که کاملا عربی رو آموزش می ده
● خودآموز جامع عربي كنكور به صورت موضوعي
● نمودارهاي مرور و جمعبندي براي تمام مباحث كتاب
● تفكيك درس، نكات كتاب درسي و نكات تكميلي
● 1300 پرسش چهارگزينهاي با پاسخ كاملا تشريحي و ترجمه همه گزينهها
● فصل ويژه ترجمه و درك مطلب
● بههمراه CD آموزشي شامل تدريس كامل قواعد عربي، نمونه سئوالات امتحاني
قيمت به همراه CD آموزشي: 8000 تومان
سلام من کتاب General Chemistry رو میخواستم. به زبان فارسی اگه نبود انگلیسی. کتابش حدوداً 800 یا 900 صفحه ای هست. از کجا میتونم پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)