میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی Add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد
چرا واسه من این درصد نمیاد ؟
میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی Add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد
Rapidshare نميتونم دانلود كنم
بخاطر اينكه Master League Difficulty رو احتمالا گذاشتي روي Hard يا Very Hard
والا منم اين رو خودم آپلود نكردم از تو سايت كره اي دانلود كردم البته اگه اينو دانلود كنيد اديت فايل قبلي ديگه به درد نخور ميشه كه من دارم نم نم اديت فايل مناسب براي اين آپديت بسازم بعد اتمام ميذارم تو تاپيك
---------------
تبريك مي گم به خودم بابت پوشيدن شماره 7 رئال مادريد در سن 22 سالگي (به آغوش هموطنانم برگشتم توي رئال)
اگه کاپ ببرید اون در صدها پر میشه...میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد
برای من هم همینطوری بود و توی اروپا که قهرمان شدم درصد ها پر شد
طریقه بازیکن خریدن چقدر سخته!
کسی راهی نداره که بشه راحتتر بازیکن خرید.
من تا حالا هنوز نتونستم یک بازیکن برای تیمم بخرم!!
خوب بستگی به تیم شما و درجه تیم شما و بازیکنی که میخوای بخری داره
اگه میخوای کارت راحتتر بشه درجه سختی Master League Difficulty رو روی normal یا easy بذار
توي نيم فصل , فصل اول باشيد به كل بازيكن نميتوني بخري به اين راحتي ها نيم فصل 1 رو گذاشتند واسه جذب بازيكنان New Commer اين بازيكنها زياد هستند و 200 بازيكن موهومي هستند كه به صورت تصادفي در هر نيم فصل 20 تاشون معرفي ميشن شما بايد بريد اونها رو بخريد اونهايي كه ماركت وليو شون زياده مثله Kaiser يا walton يا shaw يا gunther و ... اين بازيكن ها رو ميخري اگه موجود باشند بعد اينكه به درجه B يا A و S رسيد چنانچه روي Very Hard نذاشته باشي لول رو همه بازيكن هاي بزرگ ر. ميتوني با داشتن پول كافي جذب كني
مرسي...
يك سوال
من فصل 211-2012 دارم بازي ميكنم.. ولي هيچ بازيكني به تيمم نمياد... به سطح بازي كه ميكني هم ربط داره
فرض كنيد كسي كه hard بازي ميكنه و كسي كه amatur بازي ميكنه.. براي خريد بازيكن ربطي داره يا نه؟
من چلسی رو برداشتم. الان نیم فصل اول هست و هیچکی رو نتونستم بخرم!! رو نرمال هم گذاشتم.
داداشم میلان رو برداشته وبا وجود اینکه دو سه فصله که داره بازی میکنه هنوز نتونسته بازیکن بخره. حتی تا 30000 دلار هم پیشنهاد داده! اونم رو نرمال گذاشته.
چی به درجه b یا a برسه؟!بعد اينكه به درجه B يا A و S رسيد چنانچه روي Very Hard نذاشته باشي لول رو همه بازيكن هاي بزرگ ر. ميتوني با داشتن پول كافي جذب كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)