تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 716 از 1135 اولاول ... 216616666706712713714715716717718719720726766816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از نظر اندازه و طرح ظاهرا تفاوتي نداره بجر همان آهنرباي نصب شده روي بوبين كه داراي زائده هايي نوك تيز هست و در شش سيلندر و هشت سيلندر اين زائده ها بر اساس تعداد سيلندر تعيين ميشه.
    اين نمونه شش سيلندر هست و تعداد دندانه هاي آهنرباي اون 6 عدد

و در اينجا نمونه هشت سيلندر كه آهنرباي اون داراي هشت دندانه است

سقف رو اگر پوسيدگي چندان زيادي نداشت ميتونيد با مقداري فايبرگلاس هم ترميم بكنيد و دردسر صافكاري و حرارت و جوشكاري و صدمه خوردن به تودوزي سقف و ...نداشته باشيد.

................
    سعي كنيد از عدد 1 تا 500 ، در مدت 30 ثانيه بشماريد،
    امكان پذير نيست....
    اما شركت فورد اين كار را انجام داد !
    تعداد 500 دستگاه فورد ماستنگ مدل 2015 كه براي نمايندگيهاي اروپا در نظر گرفته شده بود، در مدت كمتر از 30 ثانيه پيش فروش شد !!!

2. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تشکر جناب کامارو.

بوبین دلکوی من توی جعبه است و دربش پلمپه دلم نمیاد بازش کنم.از روی شماره فنی میتونم تشخیص بدم 6 یا 8؟

سقف رو نشون تودوزی کار دادم گفت با قایبر برات درستش میکنم.
    هزینه سقف با فایبر و چرم درجه 1 گفت 400 تومن.البته این بهترین تودوزی کار اصفهانه جاهای دیگه ارزانتر همن انجام میدن.

4. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقای حجازی با این عکسایی که از این بیوک زرد گزاشتید کاملا داغونمون کردید
    به طور خیلی شدیدی من رو یاد نوای زرد قبلیم انداخت اخه اونم همین رنگی بود (عین عین همین بود و زرد قناری بود) و من مثل اب خوردن از دستش دادم .
    این بیوک هم خیلی قابلیت داره و بکره و سقفش هم خیلی سالمه (به نسبت سایرین)
    قیمت جرم سقف هم تو تهران 200 تومانه (از همین فابریکهای پارس خودرویی که البته احتمالا با فایبر کاری و نصب این قیمت رو میگیره.

6. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صد در صد شماره شناسايي داره و قابل تشخيص هست، مثل وين كد بدنه. به نظرم اگر توي نت سرچ كنيد سايتهاي زيادي پيدا بشه كه با دادن شماره، قطعه را شناسايي بكنن.
    عمر اين قطعه خيلي زياده و معمولا به راحتي خراب نميشه مگر اينكه حرارت مستقيم آتش و يا ضربه شديدي به اون وارد بشه كه سيم پيچ قطع شده و جريان القايي عبور نكنه.
    فيوز دلكو و مگنت هم توي ماشين داشته باشيد بهتره.
    در مورد چرم سقف، مهمترين كار اينه كه بخوبي آب بندي بشه تا آب زير اون نفوذ نكنه.

و براي دوام و ماندگاري بيشتر بايد هرچند وقت يكبار به خوبي پوليش و واكس بخوره( واكسهاي مخصوص لباس و كت و كاپشن چرم و جير) تا از خشك شدن و ترك خوردن اون جلوگيري بشه.
    اين كار رو اگر از روز اول انجام بديد خيلي روي دوام و عمر چرم تاثير داره، درست مثل داشبرد و رودريها.

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی ممنون محمد جان قابل دار نیست.
    نوای شما رو دیدم واقعآ حیف بود.

این بیوک هم کامل بدون رنگه البته رنگش خط و خش داره ولی یه نقاش حرفه ای سراغ دارم که ماشین رو خش گیری میکنه عیییییین اولش.
    راستی چرم ماشین من فابریکش چه رنگی بوده؟کرمی یا شکلاتی؟تودوزی کاره گفت فابریکش شکلاتی بوده.

جناب کامارو پارت نامبرش رو زدم تو سایت ای بی خوشبختانه مال 8 سیلندر قیمتش هم جدود 60 دلار زدن!

چرم رو که انداختم و ماشین رو واکس و پالیش و قلم گیری کردم تصمیم دارم دیگه ماشین رو زیاد کارواش نبرم هم برای چرم و هم برای رنگ ماشین چون دیگه پوشش رنگ ضعیف شده.
    Last edited by mohamad.hejazi; 02-06-2014 at 22:43.

10. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

​سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه بجای شیفتر اتومات نوا شیفر خلبانی یا مثل شیفتر الدزمبیل گذاشت ؟یا چیزی هست که راحت بهش بخوره؟

12. این کاربر از سابربن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد چرم سقف من تا حالا بیوک زرد ندیده بودم و به همین دلیله که دقیقا نمیدونم کرم باید باشه یا شکلاتی!
    اما به نظرم اگه رنگ چرم سقف کمی نسبت به رنگ ماشین مختلف تر باشه نمای بهتری داره و به نظرم همون شکلاتی که استادکار بهتون گفته شیک تر میشه.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله با اعمال تغییرات میشه خوروندش ولی من تجربه ای ندارم در این مورد.
    من وقتی ماشین خودم رو اتومات کردم شیفتر رو مثل کاپریس اوردم روی فرمون و بدم نمیاد یه صندلی یک تکه سالم هم چاشنیش کنم(کلا اینجوری برام جذابتره).
    البته سلایق مختلفه ولی به نظر من هم کنسول استاندارد نوا و بیوک کسل کنندس!
    البته پیدا کردن کنسول و دسته دنده سالم سنچوری(که تو خلبانیها کلاسیک و زیبا هست) هم کار اسونی نیست و هزینه برداره.کنسول ازمبیل رو نمیدونم چطور نصب بشه ولی سبک اتاق همین سنچوری به نوا شبیه تره(از نظر شکل و ابعاد قسمتی که کنسول نصب میشه) و احتمالا نمای خوبی پیدا کنه.
    Last edited by MJ1970; 07-06-2014 at 10:23.

16. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

بسیار سپاسگزارم جناب آقای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    t بخاطر حوصله و دقتی که به خرج دادید

راستش من خودم چندسال پیش یه پیکان کار کرده خریدم و به نظر خیلی ها مشکلی نداشت اما کلی خرج روی دستم گذاشت.همین چند وقت پیش هم یکی از همکارمون یه آر-دی داشت فروختش گفتم چرا فروختی گفت یواش یواش خرج هاش داشت شروع میشد گفتم بذار ردش کنم بره.
    به این خاطر من هم بدبینم و فکر میکنم هر کی ماشینشو بفروشه به احتمال زیاد عیبهایی داره و هزینه هایی،اما چاره ای هم نیست و بایستی دست به کار شد.
    چندتا از این نوا ها توی ایلام میبینم خیلی زیبا و به ظاهر سرحالند اما هنوز با هیچکدومشون حرف نزدم و بحث نکردم.
    من به کسی که خودش ماشین داره و میاد اینترنت تا به دیگران کمک کنه اعتماد بیشتری دارم تا به دلالها یا کسایی که میخوان ماشینشونو بفروشن.
    دوستایی که از قیمت نواهای تمیز دوستاشون خبر دارن یا خودشون دارن میشه قیمتشونو بگن.
    مثلا یه نوای رنگ شده ی بدون چپ شدگی و تصادف سخت که وضعیت فنیش خوب باشه و تزییناتش هم مناسب،چند قیمته؟؟؟
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

19. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •