دوستان فردا امتحان معادلات دیفرانسیل دارم و نتونستم از کتاب چیزی یاد بگیرم.
جون هرکی که دوست دارید برام دعا کنید فردا تو امتحان معادلات قبول بشم.
دوستان فردا امتحان معادلات دیفرانسیل دارم و نتونستم از کتاب چیزی یاد بگیرم.
جون هرکی که دوست دارید برام دعا کنید فردا تو امتحان معادلات قبول بشم.
مهدی جان من قصد فضولی ندارم هرجور خودت صلاح میدونیا ولی شما که اسم به این خوبی داریو خودتم که پسر گلی هستی
چرا با نام ابلیس
عضو شدی اگه میشه اسم ابلیس را عوض کن و یچیز بهتر که به بهت میاد بذار، چون ابلیس اصلا بهت نمیاد.
![]()
Last edited by mohsenjxj; 15-01-2013 at 21:14.
فدات ... نمیدونم والا جوونیم و جاهلالان دیگه اجازه تغییر کاربری ندارم و نمیشه ....
![]()
چرا ، من یجایی تو انجمن دیدم با یه شرایطی میشد الان دقیق نمیدونم چطور می شد با ادمین هماهنگ کنی فکر کنم بشه.
به هر حال هر جا و با هر اسمی که باشی دوستداریم![]()
التماس دعا
مهدی یه جوری گفتی یا علی فکر کردم کلا داری میری![]()
سلام حمید جان ....
منتظرم ببینم نظر بچه ها چیه ... اگه بچه ها بگن میرم ، مثل تایپک استقلال که بنا به دلایلی بعضی ها چشم دیدنم رو نداشتن رفتم و دیگه نظری ندادم .... بچه ها بگن برو میرم ، یا خودم حس کنم که وجودم برای بچه ها سودی نداره مطمئن باش با پای خودم میرم .....![]()
سلام اقا مهدي...
فكر نميكنم اينجا و با اين جو دوستي كه بينمون ايجاد شده كسي دلش بخواد شما بري...
من به شخصه تو اين تاپيك از بچه ها خيلي چيزا ياد گرفتم و دلمم ميخواد همين افراد كمي كه به اينجا سر ميزنن رو باز هم همين جا ببينم... يكيشم شمايي.
ادما وقتي عصبي ميشن و بهشون فشار مياد و شرايط اونجوري كه انتظار دارن و دلشون ميخواد نيست ممكنه بهم پرخاش كنن امـــــــــا تو همچين محيطي كه ما براي كمك بهم ديگه دور هم جمع شديم نبايد به خاطر همچين بحث هاي گذرايي از همديگه دلخور بشيم.
ابلیس خیلی هم اسم قشنگیهخیلی هم بهت میاد
منم پنجم بهمن تموم میشم
پنجشنبه هفته بعد
این امتحانات هم تموم بشه یه دل سیر بخوابیم حال کنیم
البته الانم خوابیدن حال میده ها ولی وقتی تموم امتحانا تموم بشه حالش بیشتره الان میخوابی درس تو خواب هم ازت دست بر نمیداره
عصر یه مقدار خوابیدم , خواب معادلات و انتگرال میدیدم
تا خواستم سوالات رو حفظ کنم از خواب پریدم
برم یه دو ساعتی هم بخونم ببینیم فردا چی میشه![]()
Last edited by ittools; 15-01-2013 at 22:29.
سلام .
خدای بالای سرمون شاهده که من از کسی دلخور و ناراحت نیستم ....
نمیدونم کسی حرفامو باور میکنه یا نه اما مهم اون بالایی که میدونه چی میگم و شاهد حرفامه ......
من نه از کسی چیزی به دل دارم و نه از کسی ناراحتم ..... همه بچه های اینجا رو به یه اندازه دوست دارم و براشون احترام قائلم .........
میدونم امتحانات و درس ها به بچه های گل پیام نوری فشار میاره و فشار زندگی از طرف دیگه باعث میشه گاهی اوقات آدم یکم عصبی شه و یه حرفی بزنه ........
منم مثل شماها جوونم پس بچه ها رو درک میکنم ..... من هدفم از اون پست این بود که اگه وجود من باعث ازار و اذیت کسی میشه بهم بگه که اگه وجودم باعث بهم ریختن آرامشش میشه برم ......
وگرنه خیلی هم خوشحال میشم کنار شماها باشم و باهم درمورد درس ها و نمره ها و نقاط ضعف و قوت پیام نور صحبت کنیم .....
مدار الکتریکی 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)