تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 716 از 905 اولاول ... 216616666706712713714715716717718719720726766816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

اگه توی رادیات اصلاً آب و ضد یخ نباشه غیر از داغ شدن موتور چه اتفاقی می افته ؟

ممکنه موتور صدمه ببینه ؟

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

سلام
    اگه توی رادیات اصلاً آب و ضد یخ نباشه غیر از داغ شدن موتور چه اتفاقی می افته ؟
    ممکنه موتور صدمه ببینه ؟

روشن شدن چراغ STOP و خاموش شدن موتور !

دوست عزیزم
    عملیات چرخش آب که توسط واترپمپ انجام میشه به این صورته که .. اب درون رادیاتور توسط فن(درصورت بالا بودن دما) خنک میشه و میره میچرخه دور سیلندر موتور و سیلندر رو خنک میکنه و ابی که در اثر تماس با سیلندر و اجزای موتور . دماش رفته بالا میچرخه بعد از تحت تاثیر قرار دادن ترموستات مجددا میاد تو رادیاتور و به وسیله ی فن مجدد خنک میشه ..و این عملیات مادام تکرار میشه.

کلا خیلی جدی بگیرید این موضوع رو !

موفق باشید

3. این کاربر از ДŁI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

سلام.یعنی 502صفحه رو بخونم که بفهمم با رادیاتور یخ زده چیکار باید کرد؟!
    دوست عزیز
    رادیاتور یخ زده
    پشتش یک سیلندر ترکیده شده هست. وقتی رادیاتور یخ زده احتمال90 درصد بقیه مجاری موتور هم انجماد دارن.

به هر حال ..
    میتونید جلوپنجره ی خودرو رو باز کنید و با سشوار از جلو و از داخل موتور سعی بر گرم کردن رادیاتور و بقیه شلنگ های ورودی و خروجی کنید.

اخطار: از وساپل آتش زا و روش های این چنینی بهره نگیرید
    توصیه: موتور خودرو مثل یک موجود زنده احتیاج به رسیدگی داره. احترام به مرکبی که به شما سرویس میده. پس سعی کنید بصورت چهار فصل از ضدیخ(بهتره بگیم ضدجوش) استفاده کنید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

درود
    دوستان یه مشکلی با این ۲۰۶ دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

دیروز اومدم سوار ماشین بشم هرکاری کردم ماشین روشن نمیشد استارت نمیخورد
    عجله هم داشتم یه یکساعت بعد که اومدم سمت ماشینم استارت زدم روشن شد خیلی خوب هم کار میکرد، جریان چیه؟؟؟
    روشن نمیشد ؟
    یا کلا صدای استارت خوردن نمیومد ؟

اگر روشن نمیشه.. اولین چیزی که به ذهن میرسه .. معیوب و کثیف بودن سیستم سوخت رسانی اعم از پمپ بنزین.صافی بنزین. مجرای شلنگ بنزین. انژکتور و... میتونه باشه
    اگر کلا صدای استارت خوردن نمیشنوید .. به احتمال زیاد استارت خودرو رو باید به باتری ساز نشون بدید ( درگیر نمیشه برای استارت خوردن)

موفق باشید

6. این کاربر از ДŁI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام
    یه روآ دارم بنزینی مدل 87
    چند وقتیه نشتی روغن داره و آب رادیات هم کسر میشه ، ولی خیلی زیاد نبود !
    الان چند روزیه کسری آبش خیلی بیشتر شده ، به حدی که یه دور تو خیابون بزنم باید به هواگیری مجدد احتیاج پیدا می کنه ؛ در حالی که کسر روغنش مثل قبله !
    البته نمی دونم واقعا آب کسر می کنه یا اینکه رادیاتش هوا می گیره !
    کسی میدونه مشکلش چیه و اگه همینجوری باهاش سر کنم و بیرون از شهر نبرمش ، ممکنه به موتور آسیب برسه ؟
    رادیات رو پر از آب کنید و درش رو ببندید، کاپوت رو بزنید بالا ماشین رو روشن کنید، صبر کنید تا فن روشن شه و دما به حدودای نصف برسه، در این زمان چون فشار سیستم خیلی بالاست اگه جای نشتی داشته باشه راحتر خودش رو نشون میده

اگر نشتی پیدا نکردید بدید یه نفر در رادیاتور رو براتون چک کنه که مشکلی نداشته باشه، اگر در نتونه فشار رو نگه داره این مشکلات پیش میاد

اگر باز مشکلی نبود، وقتی ماشین خنک هست در رادیات رو باز کنید اگه آب کم کرده اضاف کنید تا جایی که آب رو ببینید بعد در حالی در رادیات بازه ماشین رو روشن کنید ببینید آب حباب نمیکنه یا پخش نمیشه بیرون، اگر اینطور بود ممکنه از واشر سرسیلندر باشه که کمپرس رو وارد سیستم خنک کننده میکنه و باعث میشه هوا بگیره
    ممنون از توضیحاتتون
    در رادیاتور مشکل داشت ، از اونجا سر ریز میشد
    اما حالت حباب کردن رو هم داره
    فعلا سر رادیاتور رو عوض کردم تا ببینم چی پیش میاد
    صبح قبل از روشن کردن ماشین شمع ها رو یکی یکی باز کنید و هم به خود شمع و هم به داخل سیلندر نگاه کنید، اگه اثری از آب دیدید متاسفانه ماشین تون واشر زده، اگر نه که ایشا مشکل خاصی نیست
    صبح قبل از روشن کردن ماشین و بعد از کارکردنش هم اثری از آب نبود !

یعنی واشر مشکلی نداره ؟

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

صبح قبل از روشن کردن ماشین و بعد از کارکردنش هم اثری از آب نبود !

یعنی واشر مشکلی نداره ؟
    یکی از علایم واشر زدن این هست، اگر آب ببینید که قطعا واشر زده، اما اگر اینطور نباشه (مورد شما) نمیشه با اطمینان گفت واشر مشکل نداره، اگه به واشر شک دارید بهتره هر چه زودتر بدید یه مکانیک مسلط براتون چک کنه تا تو شک نمونید

9. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

یکی از علایم واشر زدن این هست، اگر آب ببینید که قطعا واشر زده، اما اگر اینطور نباشه (مورد شما) نمیشه با اطمینان گفت واشر مشکل نداره، اگه به واشر شک دارید بهتره هر چه زودتر بدید یه مکانیک مسلط براتون چک کنه تا تو شک نمونید
    مشکل اینه که دور و بر ما مکانیک مسلط پیدا نمیشه !

میترسم واشر رو عوض کنم و مشکلم حل نشه

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

مشکل اینه که دور و بر ما مکانیک مسلط پیدا نمیشه !

میترسم واشر رو عوض کنم و مشکلم حل نشه
    ترستون کاملا بجاست، چون ممکنه بقول خودتون مشکل از واشر نباشه

این چند مرود رو چک کنید

1. در بالای موتور که ازش روغن تو موتور میریزن رو باز کنید توش رو نگاه کنید اگه روغن شیری رنگ شده باشه نشونه واشر زدن هست

2. دود سفید غلیظ برا چند ثانیه اول صبح هنگام روشن کردن ماشین میتونه نشونه واشر زدن باشه، البته این مورد میتونه ناشی از سردی هوا هم باشه

3. حباب کردن آب رادیاتور معمولا نشونه مشکل واشر هست

4. در راداتور رو باز کنید و به گلویی رادیاتور و زیر در اون نگاه کنید اگه اثری از روغن دیدید ماشین واشر زده

5. بد روشن شدن اول صبح میتونه از نشونه های واشر زدن باشه

بهتره هر چه زودتر مطمین شید مشکل کجاست، چون اگه واشر زده باشه بمرور روغن موتور با آب قاطی خواهد شد و روغن خاصیت خودش رو از دست خاهد داد و اگه بش نرسید ماشینتون بخاطر بی روغنی یاتاقان هم خواهد زد
    Last edited by AMHSIN; 13-12-2015 at 21:57.

12. 3 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

ترستون کاملا بجاست، چون ممکنه بقول خودتون مشکل از واشر نباشه

این چند مرود رو چک کنید

1. در بالای موتور که ازش روغن تو موتور میریزن رو باز کنید توش رو نگاه کنید اگه روغن شیری رنگ شده باشه نشونه واشر زدن هست

2. دود سفید غلیظ برا چند ثانیه اول صبح هنگام روشن کردن ماشین میتونه نشونه واشر زدن باشه، البته این مورد میتونه ناشی از سردی هوا هم باشه

3. حباب کردن آب رادیاتور معمولا نشونه مشکل واشر هست

4. در راداتور رو باز کنید و به گلویی رادیاتور و زیر در اون نگاه کنید اگه اثری از روغن دیدید ماشین واشر زده

5. بد روشن شدن اول صبح میتونه از نشونه های واشر زدن باشه

بهتره هر چه زودتر مطمین شید مشکل کجاست، چون اگه واشر زده باشه بمرور روغن موتور با آب قاطی خواهد شد و روغن خاصیت خودش رو از دست خاهد داد و اگه بش نرسید ماشینتون بخاطر بی روغنی یاتاقان هم خواهد زد
    1 رو نمی دونم ؛ فردا چک می کنم

و غیر از مورد 4 بقیه رو دارم !

14. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

1 رو نمی دونم ؛ فردا چک می کنم

و غیر از مورد 4 بقیه رو دارم !
    سلام به همگی
    منم دقیقا همین مشکل کم کردن آب روی روا 86 رو دارم
    چند ماهه که اینطوریه. تابستون بخاطر سوپاپ سوزوندن سرسیلندر باز شد و واشر عوض شده و سرسیلندر کف تراشی شده. ولی باز هم کم میکنه و هیچ فرقی نکرده. پس از واشر نمیتونه باشه، همچنین اگه واشر باشه باید تو چند ماه زیادتر بشه دیگه!!!. قبل از تعویض واشر، ماشین با سرعت بالا داغ میکرد (80 به بالا تقریبا) که بعد از تعمیر حتی تو سخت ترین شرایط هم آمپر به وسط نرسیده و کاملا میزونه. روغن هم اصلا حالت خامه ای نداره و آب رادیاتور هم تمیزه
    ضمنا ماشین ما با چه تو سرما چه گرما نیش استارت روشن میشه. فقط یه نشتی خیلی کوچیک رادیاتور داره که از اون نباید این همه آب کم کنه!!!! ضمنا شیلنگ بالای رادیاتور (فقط بالایی) یه خورده باد میکنه که فکر کنتم بخاطر همون کم شدن آب و هوا گرفتن باشه. اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه لطفا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان در مورد بخار اگزوز، این ماشین کلا بخارش تو سرما زیاده. فقط اگه همون لحظه استارت (2-3 ثانیه اول روشن شدن) بخار زیاد کرد معلومه واشرش نشتی داره و آب میسوزه و واشر مشکل پیدا کرده...
    Last edited by amir z; 14-12-2015 at 18:15.

16. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •