آقا یکی جواب مارو بده که دارم دیوونه می شم!
آقا یکی جواب مارو بده که دارم دیوونه می شم!
تنها راهی که بنده بلدم استفاده از نرم افزاره(دراین مورد) مثلا نرم افزار:
PDF Image Extraction Wizard 3.1 - استخراج تصاویر از پی دی اف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگر جواب سوال اول و سوم رو بدید. خیلی بهش نیاز دارم!
لطفا یکی جواب منو بده
چه جوری میشه عدد ها رو به هم لینک کرد. البته نه همه اعداد رو جون توی فایلم سال و تاریخ هم هست. من فقط می خوام شماره تصاویر در متن لینک باشه . یعنی اگر اون وسطا یکی رو یادم رفته بود یا بعدا خواستم اضافه کنم مجبور نشم دونه دونه اعداد بعد رو تغییر بدم.
مثلا: (تصویر 42). ...در سال ... میلادی پس از اختراع ... (تصویر 43)
حالا من اگر بخوام یه تصویر این وسط اضافه کنم، بطوریکه با اضافه کردن اون، تصویر 43 بعدی تبدیل بشه به 44 و الی آخر
خواهش میکنم یکی جواب بده، خیلی ضروریه
همینطور دو ستونی کردن پاورقی رو توضیح بدید.
اینم پست قبلی که کسی جواب نداد
سلام
من یک فایل طولانی دارم که می خوام توش تصویر بذارم و تصاویر رو شماره گذاری کنم. چطور میتونم شماره ها رو به هم لینک کنم. یعنی مثلا نوشتم "تصویر-1"...و رسیده تا بیش از 200 تا تصویر. می خوام یه جوری باشه که اگه اون وسط یک تصویر اضافه کردم شماره ها خودکار اضافه بشه.
یک سوال دیگه هم اینکه چه جوری میشه فوت نوت یا همون ÷اورقی رو دوستونی کرد. چون اسم های لاتین رو تو زیر نویس نوشتم و خیلی زیاد شده.
ممنون
سلام دوستان.
چطوری می شه آکولاد بزرگ برای نوشتن عبارات کشید و از درون آکولاد بزرگ هم آکولاد های کوچکتر رو کشید و جلوی اون هم عبارات فارسی رو نوشت؟ ( دقیقا مثل کتاب ها )
منظورم دقیقا مثل تصویر زیر هستش؟
اگر با ورد نمی شه این کار رو کرد با کدوم نرم افزار می شه همین کاری رو که گفتم رو کرد؟
تصویر زیر رو نگاه کنید کل سوالم رو متوجه می شوید.
با سپاس.
Last edited by Karmenwet; 02-02-2012 at 09:30.
سلام
برید به Insert و Shapes رو باز کنید و علامتهای آکولاد رو انتخاب کنید, اندازه اش رو هم می تونید تغییر بدید.
من یک فایل اکسل دارم که توش مشخصات یک سری افراد رو نوشته مثل اسم فامیل و ...
حالا دارم یک فایل ورد طراحی میکنم که وقتی بازش میکنم داخل فایل یک نامه یکسان هست رو مربوط کنه به اون فیلدهایی که توی خونه های اکسل دارم
یعنی مثلا من یک نفر رو وارد میکنم توی اسکل مشخصاتشو
بعد ورد رو باز میکنمف میخوام تا یه قسمت از نامه شماره دانشجویی فرد رو میزنم توی ورد قسمت های مختلف با توجه به اون اطلاعاتی که توی اکس دارم بلافاصله خودش نام و نام خانوادگی و ... سر جاهای مشخص شده قرار بده..میشه همچین چیزی؟
جون مادرتون یه نفر سوال قبلی منو جواب بده به خدا کارم خیلی گیره
ببینید این پست مشکلتون رو حل می کنه!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هر وقت می خوام تو افیس 2010 راست کلیک کنم و از گزینه هاش استفاده کنم نمیشه ؟
میشه کمک کنید تا مشکلم حل بشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)