اگه سیستم ویروسی نباشه و اتصالات هارد درست باشه و پاور سیستم هم منابسب باشه به نظر من این هارد دوم رو دوباره پارتیشن بندی بکنید و دوباره تست کنید اگه درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
اگه سیستم ویروسی نباشه و اتصالات هارد درست باشه و پاور سیستم هم منابسب باشه به نظر من این هارد دوم رو دوباره پارتیشن بندی بکنید و دوباره تست کنید اگه درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
دوستان عزیز من یک هارد 200 گیگابایت وسترن دیجیتال دارم در حین کار یک دفعه ویندوز ریست کرد و هاردم پرید .با هارد کمکی بالا لومدم دیدم هارد را می شناسه اما یک تیکه شده و دیگر دیتکت نمی شود . خواهشا" کمک کنید چه کار باید بکنم. خیلی اطلاعات مهمی دارم . به سازگار زنگ زدم می گه حدود 150 هزار تومان می گیره اما تظمینی نیست. firmware هارد را هم پیدا کردم اما نمی دانم چطور باید و با چه برنامه ای انجام دهم. دوستان اگر برنامه ای یا روشی وجود دارد خواهشا کمک کنید
میتونید یک عکس از disk managment سیستم بزارین
ممنون از پاسختون. نه ویروسی نیست ، با ریست کل سیستم مشکلی نداره و درمیاد ولی با ریست explorer امتحان نکردم و با log off هم قبلا تست کردم و درست نشد ، برنامه safly remover روی سیستمم نصب بود و با این حال نمیتونه اتصال برنامه ها رو قطع کنه. من نمیخوام سیستم رو ریست کنم واسه این نمیدونم چی کار کنم
نه سیستم رو ریست نمیکنید explorer رو ریست میکنید تسک مینیجر رو باز میکنید پروسس explorer رو end process میکنید بزارید تسک مینیجر باز باشه سپس از تب file گزینه ی new task رو میزنید و explorer ؤو تایپ میکنید ببینید با اینکار سیف ریمو میشه یا نه
واسه پارتیشن بندی اطلاعات هارد پاک میشه؟
پاور سیستمم نسبتا خوبه.من حدود چندماه بدون مشکل کار کردم با این سیستم .اما چند روزی هست این مشکل بوجود اومده
خدمت شما دوست گرامی
نوشته شده توسط farhod19
دوستان عزیز من یک هارد 200 گیگابایت وسترن دیجیتال دارم در حین کار یک دفعه ویندوز ریست کرد و هاردم پرید .با هارد کمکی بالا لومدم دیدم هارد را می شناسه اما یک تیکه شده و دیگر دیتکت نمی شود . خواهشا" کمک کنید چه کار باید بکنم. خیلی اطلاعات مهمی دارم . به سازگار زنگ زدم می گه حدود 150 هزار تومان می گیره اما تظمینی نیست. firmware هارد را هم پیدا کردم اما نمی دانم چطور باید و با چه برنامه ای انجام دهم. دوستان اگر برنامه ای یا روشی وجود دارد خواهشا کمک کنید
میتونید یک عکس از disk managment سیستم بزارین
نه دوست عزیز بازم نشد.این عکس رو تونستم از unlocker بگیرم .رفتم پروسس های در حال اجرا رو از تسک منجر قطع کنم هر چی قطع میکردم باز اضافه میشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضی موارد این نوع مشکلات میتونه از ویندوز هم باشه
شما آنتی ویروس آپدیت شده روی سیستم دارین ؟
بله پاک میشه چون دوباره پارتیشن بندی میکنید ممکنه با همه اینکارها ارور ultra باز هم بمونه و رفع نشه ولی معمولا با اینکارها درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)