محتوای مخفی: با عرض معذرت یه مطلب کاملا بی ربط
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کنم واسه شیره مالیدن سر مردم باشه.چون من دقیقا یادمه موقعی که اومده بودم اندیشه یه دوستم 128 داشت و سرعت دانلودش 230 بود من که رفتم اونجا پرسیدم اگه الان 512 بگیرم سرعتم 3 برابره اون دوستم میشه؟اونا هم گفتن بله خیالت راحت.ولی هیچ فرقی با 128 دوستم نمیکرد ماه بعدشم که 128 گرفتم همونطور بود.
تو سرعت شب فرق میکنه
اگه 128 باشی یا 256 تو شب سرعتت فرق میکنه
اگه قراردادت 256 باشه حتی از 1 شب به بعد سرعتت از 128 ها بیشتره
ظاهرا تو روز با هم یکی هستن ولی شبها سرعت کسایی که 256 دارن از سرعت کسایی که 128 دارن بیشتره
تو پینگم تاثیر داره؟ مثلا پینگ 512 از 128 کمتره؟ یا هیچ ربطی نداره؟
من نمیدونم شهرستانها چطورین
اما در هر صورت به پینگ ربطی نداره یعنی فرقی نمیکنه
شهرستانها به دلیل کمبود پهنای باند نسبت به تعداد متقاضی تمامی سرعتها استاندارد است چه محدود و چه نامحدود.
اگه قول دادن درست میکنن مطمئن باش درست میکنن
من که مطمئنم درست میکنن. چون این به نفع خودشونم میشه. اما زمانش معلوم نیست.
البته دیگه زیاد مهم نیست واسم. من فقط میخواستم بازیهای رئال مادرید رو مستقیم ببینم که با 256 میبینم اگه سرعت رو بالا بردن که با کیفیت بیشتر میبینم اگه نشد که که با همین کیفیت درپیت من یکی راضیم.
دوستان همشهری سلام .... یه سوال مسخره داشتم:43:من اخرین مهلت پرداختم دهم هست یعنی امروز ... فعلا قطع نشده و 200 مگ هدیه دادن ... برم سر اصل مطلب میخواستم بدونم واسه پرداخت میتونم به غیر از پرداخت اینترنتی و ... برم حضوری تو شرکت و نقدی پرداخت کنم ؟! و باید با خودم چیزیببرم ؟ شرمنده سوالا فوق مسخرست اما حالا دیگه ...
ممنون میشم سریع جواب بدید
فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه ، همه شرکتها حضوری پول می گیرن و شارژ می کنن ، البته من عادت دارم همیشه کارامو اینترنتی انجام می دم ، فکر هم نکنم چیزی به غیر از هزینه شارژ ماهانه بخوان دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)