تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 716 از 1174 اولاول ... 216616666706712713714715716717718719720726766816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من موندم این عربا از کجا این قدر پول دارن ! ولی دمش گرم که رد کرد کاکا جاش توی رئاله

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

این خبر رو برین بخونین حال کنید خیلی باحاله:

باشگاه رئال مادريد به احتمال فراوان تا پايان هفته آينده انتخابات زودهنگام مديرعامل را برگزار مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، ويسنته بلودا در سخنراني روز گذشته خود در راديو ماركا گفت: اصراري براي ماندن در رئال مادريد ندارم. براي درآمد بيشتر نيامده ام كه روي آن پافشاري كنم. بنابراين اگر بازهم فرصتي براي رعايت دموكراسي به وجود آمده من هم از آن حمايت مي كنم.
    به اين ترتيب و با توافق به عمل آمده ميان بلودا و هيات مديره انتخابات زودهنگام در رئال مادريد تا پايات هفته آينده برگزار مي شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من موندم این عربا از کجا این قدر پول دارن ! ولی دمش گرم که رد کرد کاکا جاش توی رئاله

پول نفتشونه خودمونم باید الان مثل اونا بودیم ولی ولش کن بحث سیاسی نکنیم بهتره

داره خودمونی میشه Attractive_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

زوج فرانك ريبري و كاكا فوق العاده است
    من مطمئنم با اومدن پرز اين رويا به حقيقت مبدل خواهد شد

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

پس از رد پيشنهاد من سيتي
    كاكا پشت درهاي برنابئو
    خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي ميلان ايتاليا رسما از انتظار براي رسمي شدن پيشنهاد نجومي رئال مادريد خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويتر‍ز، كاكا گلزن اول ميلان به شدت از دست مسئولان تيمش دلخور است. آنها با درخشش پاتو هراسي از نداشتن كاكا ندارند.
    رئال مادريد درگير انتخابات زودهنگام براي مديرعاملي باشگاه است و اگر اين مسئله حل شود اولين گزينه براي پيگري، خريد كاكا خواهد بود.
    برخي منابع نزديك به هيات مديره رئال مادريد از اختصاص مبلغ 120 ميليون يورو براي خريد كاكا مي گويند.
    كاكا شب گذشته پيشنهاد 243 ميليون يورويي منچسترسيتي را رد كرد.
    آخه كاكا كه اين پولو رد كرده احتمالش كمه كه با پول كمتر به رئال بياد
    يكي از سران سيتي ايرانيه ( فك ميكنم معاونش)
    این خبر رو برین بخونین حال کنید خیلی باحاله:

باشگاه رئال مادريد به احتمال فراوان تا پايان هفته آينده انتخابات زودهنگام مديرعامل را برگزار مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، ويسنته بلودا در سخنراني روز گذشته خود در راديو ماركا گفت: اصراري براي ماندن در رئال مادريد ندارم. براي درآمد بيشتر نيامده ام كه روي آن پافشاري كنم. بنابراين اگر بازهم فرصتي براي رعايت دموكراسي به وجود آمده من هم از آن حمايت مي كنم.
    به اين ترتيب و با توافق به عمل آمده ميان بلودا و هيات مديره انتخابات زودهنگام در رئال مادريد تا پايات هفته آينده برگزار مي شود.
    چه كساني كانديد ميشن؟
    پرز مياد؟

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من بازی روبن بسیار هیجان انگیزتر از بازی مسی است و نظر من در این مورد تغییر نخواهد کرد.
    فکر کنم این بابا مخش تاب داره
    یا اینکه کلا بیشتر از این نمیفهمه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه عزیزم مخش تاب نداره. 4 بازی آخر روبن و 4 بازی آخر مسی رو بشین نگاه کن متوجه منظورش میشی
    100% تایید میشه.
    تازه مسی تیمش در شرایط ارمانی قرار داره و کل تیم خوبه
    در حالی که رئال از شرایط خودش دوره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یوونتوس غلط اضافی کرده باز از این کارا کنه امائوری رو ازشون میگیریم دی:
    اقا الان داشتم ویدئو قهرمانی دوسال پیشمون رو میدیدم
    اون بازی درماتیک مقابل مایورکا .
    بینظیر بود هنوز که هنوزه وقتی میبینم هیجان سرتا پامو میگیره.
    خییییییل توپ بودش وقتی گل رو سلطان به ثمر رسوند و بازی مساوی شد خیییلی خوشحال بودم
    وقتی دیارا گل برتری رو داشت دیگه بغض تو گلوم بود.
    وقتی که ریس کار رو تموم کرد بغضم ترکید و تا وقتی که تو تختخواب رفتم داشتم گریه میکردم.
    عشق است رئال
    زنده باد رئال

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بر و بچز الکی دلتونو خوش نکنین. کاکا به هیچ وجه از میلان جدا نمیشه. ولی مطمئن باشید از بین ریبری و رونالدو یکیشون تو تابستون میاد رئال
    Ribery not for sale

Champions Bayern Munich, alarmed by the size of Manchester City's failed bid for Brazilian Kaka, fired off a warning shot to potential buyers on Tuesday to stay away from their inspirational midfielder Franck Ribery. "We stand by what we have said," Bayern chairman Karl-Heinz Rummenigge told Bild newspaper. "We are not prepared to enter any discussions on Ribery no matter how high the offer."

Team manager Uli Hoeness said it would take £150 million "to even start thinking about it". Manchester City were reported to have bid £110 million for AC Milan playmaker Kaka and offered wages never before seen in soccer but the deal fell through late on Monday.

The Frenchman has been outstanding for Bayern this season, keeping his team on track for a domestic title and Cup defence and leading it into the knockout stages of the Champions League. Ribery, 25, has a contract running to 2011 but recently said he would enjoy playing for other European clubs.

"Bayern are obviously one of the biggest and best clubs in the world," he said late last year. "Obviously there are other clubs that would be a dream: Real Madrid and Barcelona, Chelsea and Manchester United."

"I certainly love Real Madrid because of the great tradition but I feel happy here at Bayern. We will have to wait and see what the future holds." Manchester City, the world's richest club since being taken over by the Abu Dhabi United Group, signed Robinho from Real Madrid in the previous transfer window.

They did have some success in the transfer market on Monday, signing Craig Bellamy from West Ham United. City also confirmed on Tuesday a fee had been agreed with Hamburg for Dutch international midfielder Nigel De Jong

fifa.com

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه بازیکن خودش بخواد بیاد موضوع حله. ریبری گفته میخوام برای رئال بازی کنم و اگه رئال یه پیشنهاد خوب بده محال هست که نیاد. تازه مدیران باشگاه ها برای بالا بردن ارزش بازیکنشون از این حرفا زیاد میزنن.

همین کاکا اگه خودش میخواست بره به من سیتی مطمئن باش میرفت. ولی نخواست و نرفت.
    به نظر شما کاکا اشتباه نکرد؟

البته کاکا از نظر مالی هیچ مشکلی نداره!

هم خانواده ی مایه داری داره، هم اینکه میلان بهش کم نیمده!

اما میلان وعضش خراب هست! این میلان بنظر من، تا دو فصل دیگه سرپا نمیشه! کاکا هم عمرش رو اینجا به فنا میده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •