والا سعید جون تا اونجایی که من میدونم از نظر بافر مشکلی نداره!
ولی همونطور که خودت هم میدونی هاردها چه 7200rpm و 7400rpm وچه 5400rpm دارای مدل های SATA -150 و SATA-300 هستن. که خب همون سرعت انتقال 1.5Gb بر ثانیه و 3Gb بر ثانیه هست و موضوع مهم اینه که چون رابط هارد ps3 از نوع SATA I هست فقط از SATA-150 پشتیبانی میکنه!
آره راست میگی
مرسی داداش.
برادر،من دست دوم نمیخوام بگیرم.البته fat هم نمیخوام بگیرم.قیمت slim 20gb رو به من گفتن 330.واسه همین میخواستم بدونم که ایا 20gb هست یا نه؟
بعدشم من با اصطلاحات ps3 زیاد اشنایی ندارم.میشه لطفا بگید stock یعنی چی؟
اگر لطف کنید وبگید که slim های موجود در بازار ،در حال حاضر چند گیگشون موجود هست و با چه قیمتی واقعا ممنون میشم.
آخر سر هم اگه ممکنه بگید که موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم و چه چیزایی رو چک کنم.
ببخشید که سوالاتم زیاد شد.اما جای دیگه ایی رو پیدا نکردم که اطلاعاتشون به اندازه ایی باشه که بتونم ازشون راهنمایی بگیرم.
واقعا ممنونم.
Slim 20GB !!!!؟؟؟؟ نداریم همچین چیزی داداش !!
این لعنتی های چیز زاده بر میدارن هارد 120 یا 160 دستگاه رو با 20 یا 40 عوض میکنن و اون هارد هارو روش بازی میریزن میفروشن.
Stock یعنی جنسی که به هر دلیلی به کارخونه برگشت خورده و رفع مشکل شده و با یک Refresh دوباره به بازار عرضه میشه البته به جهان سوم نه خودشون.
در حال حاضر Slim ها 3 مدل دارن که با هارد های 120-160و 320 گیگ عرضه میشن که البته 120 دیگه تولید نمیشه و بجاش 160 رو جایگزین کردن.
شما برای اینکه دیگه زحمت چک کردن موارد داخل جعبه و ... رو نکشی بهتره که از میثم خرید کنی که مورد تأئید خوده من هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید