از تو خود گوشی که فکر نکنم بشه ، مگه اینکه یه نرم افزار بنویسند
ولی من برای تبدیل از ImToo استفاده می کنم
از تو خود گوشی که فکر نکنم بشه ، مگه اینکه یه نرم افزار بنویسند
ولی من برای تبدیل از ImToo استفاده می کنم
اول از همه باید فرمتشو بگی. اگه فرمتش dat یا wmv باشد باید بریزی رو کامپیوتر یعد با یه برنامه ای مثل nokia converter یا video manager فرمتشو تغییر داد.
اگه فرمتش avi باشه برنامه های smartmovie یا divx یا coreplayer می تونن بخونن.
سوالی هست؟؟؟
فرزاد جان برنامه ای نیست که از خود گوشی فرمت رو عوض کنه؟
دوست عزیز شما می تونی اکثر فایل های صوتی تصویری رو با برنامه core player باز کنی فقط رو wma یه کم مشکل داره شما می تونی فایل های کام÷یترت رو به گوشی منتقل کنی و به کیفیت بالا ببینی اگه فایلت پسوندش dat هست (vcd) می تونی تو فایل منیجر فایل رو rename کنی و پسوندشو به avi. تغییر بدی اونوقت می شه تو core player بازش کنی من که فیلم های vcd رو با همین روش با کیفیت صدا وتصویر بالا می بینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان
من می خوام یه جی پی اس بلوتوث بخرم
هیچ جای شیراز ندیدم
فقط تو ستاره فارس یکی بود می گفت 65 تومن می خواستم ببینم کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
جی پی اس بلوتوث حالا جواب میده رو گوشی ما کسی رو 5700 تست نکرده یا مارک خاصی سراغ ندارید؟
من اصلا سراغش نرفتم ..
توی شیراز جی پی اس جواب میده ؟
وصله ؟
جدی اینطوری میشه؟؟؟ ایول.... من نمی دونستم. الان امتحان می کنم. فایلای دی وی دی با فرمت vob هم میشه اینکارو کرد؟؟؟
اگه منظورتون از فرزاد بهزاده... که من هیچ برنامه ای در این مورد ندیدم. اگرم نه که ببخشید.فرزاد جان برنامه ای نیست که از خود گوشی فرمت رو عوض کنه؟
بچه ها یه سایت توپ میخوام که تم 5700 داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید100% باید جواب بده.سلام به همه دوستان
من می خوام یه جی پی اس بلوتوث بخرم
هیچ جای شیراز ندیدم
فقط تو ستاره فارس یکی بود می گفت 65 تومن می خواستم ببینم کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
جی پی اس بلوتوث حالا جواب میده رو گوشی ما کسی رو 5700 تست نکرده یا مارک خاصی سراغ ندارید؟
یه چندتا برنامه هم هستش که به جی پی اس مربوطه. اونارو بایدد بریزی رو گوشیت... نقشه ی ایرانم فکر کنم باید نصب کنب. البته مخصوص جی پی اسشو.
بچه ها مموری بیشتر از 4Gig رو 5700 کار میکنه؟ قیمت 4 یا 2 گیگ حدودا چنده؟ لطفا بگید کدوم مارک برای 5700 بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)