تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 716 از 722 اولاول ... 216616666706712713714715716717718719720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

قدرت نمایی؟ فی الواقع نشون میده اصلا بلد نیست بخونه توی شاد و کاراش رو خراب کرده.این قدرت نیست نشون دادن ضعفشه و اصرارش برای یکار بیهوده که توش استعداد نداره.چه شاد خوندن چه فلسفی خوندن.حیف انتظاری که کشیدم
    واقعن بی انصافیه ... شما اون اشعارو بردار ی بار از رو بخون بصورت ساده ببین میتونی؟بعد چاووشی اومده اون شعرای قدیمی رو روی ملودی های جدید گذاشته و خونده طوری ک من و تو هم الان درک میکنیم حال و هوای اون شاعر چی بوده موقع سرودن این اشعار!
    درضمن چاووشی هیچ جا تعهدی نداده پاپ بخونه!!!
    و خیلی وقت هم هست ک دیگه خواننده پاپ خون نیست؛کسایی بهش میگن پاپ ک از سبکای موسیقی سر در نمیارن!
    چاووشی کاراش فرق کرده و این نقطه بسیار قوتشه!حتی شادمهر الانی هم دیگه شادمهر قدیمی نیس و این کاریه ک هر هنرمند باهوشی باید انجام بده و خودش و مخاطبش رو پیشرفت بده!
    وضع خواننده هایی ک تو سبک قدیمیشون درجا زدن رو ببین؛ب خاطرات پیوستن!مثلن مازیار فلاحی یک بار کارش گرفت حدود سال 90-91 بعد اون هی همون کارشو تکرار کرد و ب جایی نرسید!حمید عسکری متاسفانه کارش داره به همینجا میکشه!
    ---------------
    بچه ها تاپیک مخصوص آلبوم ایجاد شد؟
    بریم ک میخوایم نکته یابی و ریز بینی کنیم تو جزئیات امیر بی گزند!

2. 3 کاربر از raha-22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البوم رو گوش کردم
    منم نظرم مثل بعضی از دوستان هست
    متاسفانه اهنگ های شاد ( یا حالا همون ریتم های تند ) اصلا خوب نیستن
    یه نفر گفته بود این اهنگ ها شاد نیستن و فقط ریتمشون تنده ! خب دیگه بدتر ! شما بیای شعر های سنگین رو اینجوری بخونی - من که اصلا نمیپسندم و مطمئنم خیلی از طرفدار های چاووشی با من موافقن
    --------------------------------
    فقط خواهشا دوستان برچسب تو طرفدار نیستی - همش ایراد میگری و غیره سریع نزنن !
    من خودم از سال دوم دبیرستان چاووشی رو میشناسم و اهنگاشو گوش کردم ( مثل بعضیا تازه از شهرزاد باهاش اشنا نشدم ) و کاملا خواننده مورد علاقم هست ولی باید قبول کنیم این ریتم های تند و شاد بهش نمیاد

4. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

واقعن بی انصافیه ... شما اون اشعارو بردار ی بار از رو بخون بصورت ساده ببین میتونی؟بعد چاووشی اومده اون شعرای قدیمی رو روی ملودی های جدید گذاشته و خونده طوری ک من و تو هم الان درک میکنیم حال و هوای اون شاعر چی بوده موقع سرودن این اشعار!
    و خیلی وقت هم هست ک دیگه خواننده پاپ خون نیست؛کسایی بهش میگن پاپ ک از سبکای موسیقی سر در نمیارن!
    چاووشی کاراش فرق کرده و این نقطه بسیار قوتشه!حتی شادمهر الانی هم دیگه شادمهر قدیمی نیس و این کاریه ک هر هنرمند باهوشی باید انجام بده و خودش و مخاطبش رو پیشرفت بده!
    وضع خواننده هایی ک تو سبک قدیمیشون درجا زدن رو ببین؛ب خاطرات پیوستن!مثلن مازیار فلاحی یک بار کارش گرفت حدود سال 90-91 بعد اون هی همون کارشو تکرار کرد و ب جایی نرسید!حمید عسکری متاسفانه کارش داره به همینجا میکشه!
    ---------------
    لینک تایپیک که ایجاد شد و بدین لطفا

7. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چاوشی کلا با روح و روان ما بازی میکنه
    اول از همه دمش گرم بابت انتشار البوم دقیقا در روزی که اموزشی من تموم شد و موقع برگشت از پادگان با البوم چاوشی اومدم خونه
    البوم هم که حرفی واسه گفتن نذاشته . از دیشب بی وقفه پلی هست .همون امیر بی گزند که شروع شد و رسید به قسمت :
    عجب حلوای قندی تو / امیر بی گزندی تو
    مو به تن سیخ شدن ها توسط چاوشی شروع شد
    6و8 های فوق العاده و شیکی هم تو البوم بود که مطمئنم هیت میشه . هر چند به طور کلی با اهنگ های 6و8 حال نمیکنم و در سلیقه من نیست ولی اهنگ های شاد فاخر و دور از اراجیفاتی که امثال امید جهان و امثالش میخونن رو دوست دارم مثل همین اهنگ های شاد چاوشی یا معین یا امثالهم
    چاوشی شاد هم بخونه میترکونه نمونش برقصا ، غیرمعمولی ، قلاش و ... که دیدیم چقدر هیت شدن

حسین صفا هم هر چند حضورش در البوم کمتر از البومای قبلی بود ولی 3 ترانه ای که داشت هر 3ش برابری میکرد با اشعار بزرگانی مثه مولانا و سعدی . به ترانه شاه مقصود یا اخرین اتوبوس خوب دقت کنید.
    فرق چاوشی با بقیه خواننده ها اینه که کلا البوم ضعیف دادن در کارش نیست . پیدا میشن کسایی که بگن مثلا با تراک های شاد البوم یا راک البوم حال نکنن ولی اونا هم به هیچ وجه نمیتونن به ضعیف بودن هیچ کدوم از تراک های البوم اعتراف کنن
    چاوشی کاراش میلیون ها ادم میشنون و برای هر سلیقه و برای تعدیل و بالانس کردن فضای البوم وجود تراک های شاد و غمگین و راک و ... کاملا لازمه و دیگه ایکیوی خیلی بالای چاوشی بر هیچکس پوشیده نیست و کاری که میکنه قطعا منطق پشتشه
    تنها انتقادی که میشه تا حدی کرد نسبت به فونت کاور البومه . خود کاور عالیه و متفاوت ولی فونتش جالب نیست و لوگوتایپ اسم محسن چاوشی هم به شدت رو کاور البوم جاش عالیه

در کل

9. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

به نظرم آلبوم خیلی خوبی بود و ارزش انتظار رو داشت واقعا .. این خود واقعیه محسن چاوشیه یا بهتر بگم حالِ زمان حالشه.. همش نمیشه که تو یه سبک خوند ،باید متفاوت بود.. محسن چاوشی در آلبوم من خود آن سیزدهم نشون داد خیلی بیشتر از اینها قدرت داره و تو این آلبوم ثابت کرد .. با تراک این کیست این هنوز ارتباط برقرار نکردم اما مطمئنم نیاز به زمان داره .. مثل تراک لولای شکسته در آلبوم ژاکت که الان عاشق این تراکم .. در کل آلبوم خیلی خوبی بود
    Last edited by Kurosh; 13-06-2016 at 01:26. دليل: حذف بخش های نامربوط

11. 5 کاربر از Ali Delkhosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

---------------
    کی گفته کارش کشیده میشه به امثال حمید عسگری و امثاله.این خواننده ها اصلا قابل قیاس نیستن با محسن چاووشی.مگر چاووشی اومد سری شهرزاد رو خوند کارش اُفت کرد؟مگه مثل حمید عسگری از دور خارج شد؟نه اتفاقا برعکس.چاووشی همیشه در راس هست و پایین نمیاد و بنظر من با هیچ خواننده ای قابل مقایسه نیست چه صدای گیراش چه موزیک هاش.حرف من اینه با این کارش(شاد خوندن و شعرهای فلسفی که انگار رفتیم سرکلاس فلسفه نشستیم)اومد پشت کرد به بیشتر طرفداراش و این اصلا کار پسندیده ای نیست.اگرم میخواد سلیقه ای بده بیرون باید یدونه دوتا آهنگ رو اختصاص بده به اینکار.یه نفر یهو نمیاد روشی که چندین ساله داره ادامه میده و کلی طرفدار پیدا کرده رو تغییر بده.نم نم شروع به اینکار میکنه

13. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان به نظرات همدیگه احترام بذارید ...

کسی هم نمی تونه دیگری رو به خاطر ابراز عقایدش بازخواست کنه یا جلوی اون رو بگیره

کسانی که آلبوم رو دوست داشتن، نظرشون رو گفتن، کسایی هم که خوششون نیومده مختارند هر چی می خوان علیه آلبوم و خواننده بنویسن

هیچ کس حق نداره کاربر دیگری رو مواخذه کنه ...

اگر مورد خلاف قانونی دیدید ریپورت بدید، رسیدگی میشه

در آرامش با هم بحث کنید و منطقی پاسخ انتقادات رو بدید.

ممنون

15. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

چاووشی تو آلبوم من خود آن سیزدهم از شعرهای شهریار خوند.تو آلبوم شهرزاد از وحشی بافقی و فاضل نظری خوند.اینام اشعار قشنگی بود و زیبا و به دل نشستن.اما توی این آلبوم اومد اشعار سنگین استفاده کرد که بجای لذت بردن از موزیک باید بشینی میزگرد تشکیل بدی و موشکافی کنی از ابیات و ریتم تندی هم بهشون داد.این نظر شخصی من و دوستان و اطرافیان منه.من متعصبانه به قضیه نگاه نمیکنم

17. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خب میبینی ک هم کارایی مث شهرزاد میده تا شما و اطرافیانت ک اونجور شعرای ساده دوس دارین لذت ببرین همم این آلبوم هارو میده تا طرفدارای دیگش لذت ببرن ولی یکی از رازهای اصلس جاودانه شدن یک موسیقی در شعرش نهفته ... آهنگ نون و پنیر و سبزی ک مهمترین هیت فارسیه همچین درون مایه ای داره!
    چاووشی نمیخواد خواننده ای باشه ک ب زمان خودش وابسته باشه!
    با کیفیت ترین موزیکو کار میکنه ک تا ۲۰سال بعد هم موسیقیش بیات نشه و ازش یاد کنن و ب صداش گوش بدن!
    درضمن ب خواننده های مورد علاقه محسن ک نگاه کنی همشون تو اینجور سبک ها کار میکردن مثل فرهاد و کوروش یغمایی ... اینان ک الانم از گوش دادن ب موزیکشون میشه لذت برد!
    درکل محسن داره ۲طرفو حفظ میکنه شمام اگه این آلبوم راضیت نمیکنه کارایی مث شهرزاد گوش بده!
    من خودم شهرزاد دوس دارم ولی با این آلبوم حس بهتری پیدا میکنم!
    حالا شما و اطرافیانت شاید برعکس باشین!چاووشی واسه شما هم کار میده بیرون ناراحتی نداره که!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

19. 5 کاربر از raha-22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •