فقط حجمش اضافه میشه روزش اضافه نمیشه ؟ یعنی تو 30 روز 1 بسته فعال کنم یک بسته دیگه هم فعال کنم اون 30 روز 60 روز نمیشه ؟ تو همون 30 زوز مثال دوبسته زدم شده 40gig باید مصرف بشه؟
فقط حجمش اضافه میشه روزش اضافه نمیشه ؟ یعنی تو 30 روز 1 بسته فعال کنم یک بسته دیگه هم فعال کنم اون 30 روز 60 روز نمیشه ؟ تو همون 30 زوز مثال دوبسته زدم شده 40gig باید مصرف بشه؟
سلام قبلآ روزش هم اضافه میشد ... الان مثل اینکه نمیشه... از ایرانسل پرسیدم گفت مثلآ یه بسته سی روزه بیست روزش مونده یه سی روز دیگه بخری فقط ده روزش اضافه میشه و سقفش سی روزه هست ولی حجمش اضافه میشه
سلام دوستان من بخاطر مشکلی که برای خطم پیش اومده بود ( مبلغ قبض زیاد ) دیروز ساختمان اصلی ایرانسل بودم و از مدیر پروژه ایرانسل سوالاتی هم پرسیدم که یکیش در مورد دلایل مختلفی که باعث کندی LTE شده .. اینطور که گفتن فعلا سازمان تنظیم 5mhz پهنای باند فرکانسی به ایرانسل اختصاص داده ( تو تست هایی هم که قبلا گذاشتم میتونید ببینید ) که این باعث میشه هم میزان پهنای باند اینترنت کم باشه ( نهایتا 40 مگابیت ) هم ظرفیت هر دکل برای پذیرش مشترک. بخاطر همینه که تست هایی که از ایرانسل میبینیم تو اینستاگرام سرعتش بیشتر از چیزیه که خودتون تجربه میکنید . چون درون و اطراف مراکز اصلی ایرانسل به دلیل اینکه اختیارش دست خودشونه پهنای باند 20mhz هست .. و بزودی با مذاکراتی که دارن انجام میدن پهنای باند فرکانسی کل مناطقی که تحت پوشش LTE هست به 20mhz ارتقا پیدا میکنه..در کنار این مطلب دلیل دیگه ای که باعث کندی LTE شده ، محدودیت باند فرکانسی لینک های ماکروویو هست که این هم باز بزودی در کل کشور مشکل حل میشه و با فیبری کردن اکثر لینک های ارتباطی دکل ها ، سرعت های خیلی بالاتری خواهیم دید رفته رفته.
و در کل این طور که معلومه تازه شرکت ها اول راه هستند و شاید تا 1 سال دیگه کاملا به حالت پایداری کامل برسن.
تو دورود از چهارشنه 3g کلا قطعه حالا تکلیف مایی که بسته خریدیم چیه؟![]()
کسی ایفون نداره هه
Sent from my iPhone using Tapatalk
برنامه ای برای اینکه فقط رو حالت ۳جی بمونه نیست
برای تبدیل علامت انتن به سیگنال و دیدن منوی مخفی این کد رو وارد کنید
*
3001
#
12345
#
*
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. من ميخوام usim بخرم. براى خريد حتما بايد كسى كه خط به اسمشه باشه يا كسه ديگه هم ميتونه سيم كارتو عوض كنه؟؟؟
قانونش اینه کسی ک به نامشه بستگی ب طرفی که داری ازش میخری داره دیگه!!بعضیا گیر میدن
<br />[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />
جناب نوا آقای کریمی گفتن که تا 100 روز آینده منتظر تحول بزرگی باشیم؟<br />
آیا درسته یا غلط؟
<b>با درود<br />
تحولات بزرگ انجام شده. فقط بخش ارتقای شبکه وایمکس به نسل چهارم ثابت در درست است که بزودی جزییات واگذاری آن اعلام می شود.<br />
</b><br />
الان مراغه با سیصد هزار نفر جمعیت هنوز خبری از نسل سه نیست. حالا درست یا غلط بودنش رو اطلاع ندارم اما شنیدم پارسال که رایتل میخواست اینجا دکل بزنه امام جمعه شهر مانع شده بود. ممکنه بازهم به خاطر همین مساله تجهیز مراغه عقب افتاده باشه؟
<br />
<b>با درود<br />
متاسفانه علما نفوذ زیادی در این موارد دارند و موارد متعددی وجود داشته که به دلیل مخالفت کار گسترش با کندی روبه رو شده. اما در منطقه شما چنین مشکلی گزارش نشده.<br />
</b><br />
<br />
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <font color="#3E3E3E"> یه سوال در داشتم . در پستی که چند روز پیش ارسال کردین یک مطلب بود در مورد جایگزینی td-lte با وایمکس .خواستم بدونم که تا چند ماه آینده این فناوری جایگزین وایمکس خواهد شد؟ و اگر شهری تحت پوشش قرار بگیرید آیا مودم ها رو باید تحویل داد و مودم جدید با پرداخت پول تحویل گرفت؟؟؟ واقعا وضع این روزای وایمکس بسیار آذار دهنده است خصوصا در خوزستان. اگر تا چند ماه آینده نمیاد تا فکر adsl باشیم . سپاس</font>
<br />
<br />
<b>با درود<br />
بررسی ها توسط کارشناسان و تیم مربوطه در حال انجام هست. شخصا امیدوارم در نهایت سازوکاری تعبیه شود که مشترکان قدیمی وایمکس برای مهاجرت به نسل بالاتر دچار ضرر نشوند.<br />
<br />
</b><br />
نوا تکلیف این موضوع چی میشه و چطور میشه پیگیر شد که حل بشه <br />
<br />
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<b> دوست گرامی<br />
مشکل شما فقط از طریق بخش ارتباط با مشتریان رایتل قابل پیگیری است . اینکه تا به حال مشکل شما برطرف نشده و پاسخگویی نیز وجود ندارد ضعف اپراتور سوم است. راه دیگری برای پیگیری وجود ندارد.<br />
</b><br />
<br />
ببخشید آیا خ جمهوری خ ابوریحان نبش نمایندگی ایرانسل، ۴ جی داره من با دانگلم نتونستم ال تی ای رو پیدا کنم می خوام مطمئن بشم دانگلم مشکل داره یا نه؟ <br />
<br />
<b>با درود<br />
دانگل باید از نسل چهارم پشتیبانی کند. پوشش نسل چهارم در منطقه ای که ذکر کردید وجود دارد اما امکان دارد در داخل ساختمان آنتن ضعیف باشد.<br />
</b><br />
Sent from my MediaPad X1 7.0
<br />
دیروز تو فارسان~چهارمحال~بعدظهر حتی گوگل هم بازنمیشد با توجه به اینکه اقای کریمی فرمو دند بزودی فارسان ادیجی تقویت میشه تو مسجد جامع میخواستم بدو نم این واژه زود وقتش رسیده؟قریب به نه ماه هست که سرعت شش کیلو بایته وبرخی روزا مثل دیروز افتضاح علامت ادی جی هم ناپایدار بود با تشکر از پاسخگو یی تیم فنی مهندسی ایرانسل
<br />
<b>دوست گرامی<br />
عرض شد اینجا حتی بنده نیز نماینده ایرانسل نیستم و فقط برای یاری به کاربران فعالیت انجام می گیرد. همچنین دقت داشته باشید پستهای سایر کاربران تا زمانیکه تایید توسط مدیریت این بخش اعلام نشود اطلاعات شخصی آنهاست و از طرف اپراتور و یا هیچ سازمانی نیست.</b><br />
<br />
چند روز پیش برای خرید سیم کارت usim به یکی از نمایندگیهای ایرانسل در مشهد مراجعه کردم ولی در کمال تعجب بهم گفتند فعلا فقط روی گوشیهای آیفون جواب میده. آیا این قضیه صحت داره؟!!! بقیه گوشیها چی میشه؟؟؟
<br />
<b>با درود<br />
متاسفانه اطلاعات در مورد نسل چهارم هنوز فراگیر نشده و این صحبت ها عنوان می شود. سیمکارتهای Usim همانطور که دوستان به درستی اشاره کردند بر روی هر گوشی که از نسل چهارم پشتیبانی می کند، قابل استفاده می باشد.<br />
</b><br />
در ایران چیزی بنام رومينگ وجود نداره<br />
<br />
مگه رایتل به اپراتورهای دیگه خدمات میده؟؟!<br />
ایرانسل هم در جایی که رایتل پوشش نداره سوییج رو آزاد گذاشته<br />
<br />
همراه اول هم به ایرانسل و بلعکس خدمات نمیده <br />
ترابد پذیری هم 12ماه دیگه اجرا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />
<br />
<br />
Hossein karimi Drp10926MTN
<br />
<b>با درود<br />
در ایران فاز نهایی اجرای رومینگ ملی در حال انجام است و در حال حاضر رایتل سیمکارتهای دیتای همراه اول را در قالب رومینگ 3G سرویس دهی می کند. به عبارت دیگر مشترکان سیمکارت دیتای همراه اول می توانند از پوشش نسل سوم رایتل در سراسر کشور استفاده کنند. این توافق نیز برای جلوگیری از قطع رومینگ سراسری همراه اول بر روی رایتل صورت گرفته، زیرا ترافیک مشترکان رایتل بر روی ایرانسل در شهرهای بزرگ به شدت افزایش داشت و برای جلوگیری از بروز مشکل سوئیچ های شهرهایی که رایتل در آنها پوشش دارند بر روی رایتل بسته شد.<br />
اصولا اینکه یک اپراتور در سراسر شبکه اپراتور دیگری آنتن دهی داشته باشد بر خلاف تعریف پروانه است و رومینگ ملی نیز قرار نبود به صورت سراسری بین هر سه اپراتور برقرار باشد.<br />
اگر میبینید همچنان سوئیچ همراه اول در شهرها بر روی رایتل باز هست بخاطر توافق رومینگ دیتای 3G رایتل به مشترکان دیتای همراه اول برقرار مانده وگرنه همراه اول نیز دوماه پیش در حال بستن شبکه خود بود.<br />
<br />
در رابطه با رومینگ بین همراه اول و ایرانسل نیز این مورد در مناطق <u>غیر شهری</u> اجرا شده و اواخر بهمن ماه همراه اول قول مساعد داده در باقی مناطق <u>غیر شهری</u> نیز سوئیچ های خود را بروز و رومینگ با ایرانسل را برقرار کند. در مورد رومینگ از ایرانسل به همراه اول این بخش به طور کامل اجرا شده و نقاطی که همراه اول درخواست کرده هم اکنون بر روی مشترکان همراه اول باز است.<br />
بدین ترتیب می توان گفت اگر پیگیری های وزارتخانه همچنان با قدرت ادامه داشته باشد تقریبا نقطه ای در کشور باقی نخواهد ماند که سیمکارت یکی از دو اپراتور غالب آنتن داشته باشد و اپراتور دیگر نداشته باشد.</b><br/>
منبع:ir.tci
ممنون. حالا من شانسمو امتحان ميكنم ببينم چى ميشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)