تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 752 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در ضمن شما IBEATS گوشی Sensation را پیشنهاد می کنید یا Tour High Copy?
    ارجینالش هم هست اصلا؟

2. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

حق با شماست
    تا حدود 200 هزار تومان البته اگه ارزش هزینه کردن رو داشته باشه!
    من خودم شناخت کاملی روی akg ندارم اما شنیدم کیفیت و جنس خوبی دارن و راستش رو بخوای مدل بیسیمش چشمم رو گرفته بود
    اما اگه شما پیشنهاد خوبی دارین بدین و مدل های خوب و مختلف رو معرفی کنید.
    اگر هم می دونید با سیم بهتر هست باسیم معرفی کنید
    با سلام
    بنظر من شما هدفون akg k99 رو تهیه کنین هم قیمت مناسبی داره و هم صدای خوب.(حدود 130)
    بیشتر از این هم هزینه کنین در عمل تفاوت چندان زیادی از لحاظ صدایی که محسوس باشه نخواهد داشت.ولی میتونین از sennheiser مدلهایه hd218i ,hd215 II,hd228 ,hd238
    و audio technica m30 و m35
    m-audio studiophile q40
    beyerdynamic dt 231 pro
    و هدفون monitor s
    که تو بازار ایران موجود هستن رو تهیه کنین
    موفق باشین

4. 7 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

14

سلام دوستان دنبال هدفون میگردم با کیفیت در حد 60 تومن باسش خوب باشه کیفیت صداش خوب باشه

من خودم این 3 مدل درنظرم

Philips On-Ear Headphone SHP2700

Philips On-Ear Headphone SHL5001

Philips On-Ear Headphone SHP5401

بازم راهنمایی کنید کدوم بهتر از لحاظ کیفیت صدا

مرسی

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دنبال بیس خفنم درعین حال شفافیت و تفکیک بالا مدل فول سایز
    چی پیشنهاد میکنید؟
    m50 چطوره؟
    monster detox چی؟
    Last edited by armenak; 10-05-2012 at 01:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام و ممنون از جوابتون
    راستش انچنان درگیر نیستم فقط دوست دارم امتحانشان کنم از بین مدلهاشم سولو اچ دی ----- پرو-----
    از برند سنهایسنز هم خوشم میاد و مدلهاشو چون تا حالا ندیدم نمی دونم چه جوری هستن.حالا به نظر شما بالای قیمت 200 تفاوت انچنان احساس میشه که ادم را سوق بده به طرفش؟
    ار بین این دو برند کدام یکی کیفیت ، بیس و وضوح بهتری دارند و از نظر ساخت کیفیت بهتری دارند؟
    ببخشید اگر سوالام زیاد شد پیشتپیش ارتون تشکر می کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام و ممنون از جوابتون
    راستش انچنان درگیر نیستم فقط دوست دارم امتحانشان کنم از بین مدلهاشم سولو اچ دی ----- پرو-----
    از برند سنهایسنز هم خوشم میاد و مدلهاشو چون تا حالا ندیدم نمی دونم چه جوری هستن.حالا به نظر شما بالای قیمت 200 تفاوت انچنان احساس میشه که ادم را سوق بده به طرفش؟
    ار بین این دو برند کدام یکی کیفیت ، بیس و وضوح بهتری دارند و از نظر ساخت کیفیت بهتری دارند؟
    اگر صدای حرفه ای و قیمت مناسب دوست دارید برند بیتس را فراموش کنید. 99% محصولات این برند در داخل کشور تقلبی هستند. اما مقایسه بین این دو برند:
    1. از نظر کیفیت صدا Sennheiser بدون چون و چرا برنده است.
    2.از نظربیس چون برند Beats مدلهایش بیس بومی دارند شاید بیشتر مورد توجه شما قرار بگیرند اما بدانید بیس این هدفونها تا حدی اغراق شده و قوی است که فرکانس های میانی(مید) و بالا(های) را پوشش می دهد. اما سنهایزر دارای بیس کنترل شده و متعادل است و صدای مید و های شفاف و دلنشین آن برگ برنده آن محسوب می شود.
    3.از نظر کیفیت ساخت هر دو برند خوب هستند ولی اگر قیمت را هم در نظر بگیریم سنهایزر برنده است.
    موفق باشید.
    دنبال بیس خفنم درعین حال شفافیت و تفکیک بالا مدل فول سایز
    چی پیشنهاد میکنید؟
    m50 چطوره؟
    monster detox چی؟
    در مورد Monster بالا توضیح دادم ولی Audio-Technica با وجود بیس قوی و گرم، اصلا" صدای مید و های را مخفی نمی کند این به دلیل Soundstage باز این هدفون است. در کل اگر صدای نیمه حرفه ای و Fun دوست دارید M50 و اگر صدای بیس حرفه ای دوست دارید Beyerdynamic DT990 را به شما پیشنهاد می کنم.
    موفق باشید.
    سلام دوستان دنبال هدفون میگردم با کیفیت در حد 60 تومن باسش خوب باشه کیفیت صداش خوب باشه

من خودم این 3 مدل درنظرم

Philips On-Ear Headphone SHP2700

Philips On-Ear Headphone SHP5401

بازم راهنمایی کنید کدوم بهتر از لحاظ کیفیت صدا

مرسی
    در مورد برند فیلیپس در صفحات قبل به اندازه کافی بحث شده و ارزش خرید این برند واقعا" پایین است. اگر صدای بیس خوب دوست دارید Creative EP630 و Creative EP830 (هر دو In-Ear هستند) مناسب خواهند بود. البته اگر فول سایز دوست دارید AKG K44 و با کمی افزایش بودجه AKG K77 عالی هستند.
    موفق باشید.

9. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام و ممنون از جوابتون
    سلام
    solo hd که ایرپد هست و حتی از لحاظ بیس و صدا مطمعنا از pro ضعیفتر هست اگه میخواین تست کنین خیلی خوبه ولی مهم اینکه در شرایطی تست کنین که هدفونهای دیگه ای هم باشه بعنوان مثال موقع تست pro ای 760 هزار تومانی یه sony xb500 بقیمت 130 هزار تومانی هم باشه اونموقع میشه نتیجه گیری کرد.
    اگه بعنوان یک مصرف کننده اماتور هستین نه افزایش مبلغ تا 700 یا 800 هزار تومان هم انچنان تفاوت محسوسی براتون نخواهد داشت
    مقایسه ای هم بین دو مدل سنهایزر و بیتس انجام نمیشه چون
    سنهایزر یه شرکت حرفه ای تولید هدفون با سابقه ای بیش 60 سال هست و بیتس شرکت تولید تجاری نهایتا 7 سال
    سنهایزر بقدری از محصولاتش مطمعن هست که مبلغش فقط مصرف کننده هاش هستند و بیتس اونقدر نگران فروش هست که تمامی کلیپ ها و اکثر خواننده ها رو با مبالغ هنگفت راضی به تبلیغ محصولاتش میکنه.
    سنهایزر تقریبا تو هر نوع هدفونی یک بهترین دنیا داره و بیتس حتی تو هیچ لیستی یک هدفون در رتبه 5 یا بالا تر نداره.تو سایت تبلیغ خودش هم به هدفونهاش امتیاز 5 از 5نداده.
    مواد بکار رفته شده در هدفونهای سنهایزر از بهترین مواد موجود در دنیا (مثل کولار .الکانترا.بهترین نوع المنیوم و پلاستیک دنیا و سیمهای مسی با خلوص بالا)بکار میبره و بیتس از مواد متوسط(حتی در هدفونهای اصل بیتس مثل مدل pro رو بدنه المنیومی اگه دقت کنین فرو رفتگیهای زیادی که موقع قالب ریزی توسط هوا بوجود اومده رو میتونین ببینین و در مدل studio جنس پلاستیک واقعا متوسط هست که بمرور تو پلاستیک ترکهایی بوجود میاد و در نهایت باعث شکستگی بدنه میشه که تو رویو های خود سایتش ذکر شده ) که فقط ظاهر و فشن رو در درجه اول قرار داده
    هدفونهای سنهایزر از لحاظ قرار گیری روی سر و داخل گوش یکی از بهترینهای دنیا هستن حتی از لحاظ سبکی هدفونهاش هم جزو اولینهاست ولی هدفونهای بیتس اکثرا مشکل گرم کردم لاله گوش و خارج شدن مداوم هدفونهای inear اش معروفن.
    هدفونهای سنهایزر از لحاظ شفافیت صدایی جزو بهترینها و هدفونهای بیتس اگه بیس بزاره فرکانسهایه دیگه شنیده بشه جزو متوسط هستن.(البته این بخش برای هدفونهای بیتس رو از سایتهای خارجی نقل قول کردم.)
    هدفونهای سنهایزر تقریبا در تمامی فرکانسها میانه روی کرده (حتی بیس که به دوستاران بیس اصلا توصیه نمیشه)ولی هدفونهای بیتس اول بیس قوی حالا بعدا ببینیم بقیه چی میشه.(البته متاسفانه الان 90 % موزیک دوستان اماتور فقط بیس میخوان .یه ماشین از کنارشون رد بشه موزیکش بیس قوی داشته باشه چشمشون از حدقه در میاد میگن سیستمو دیدی بسته بود؟)
    هدفونهای سنهایزر از درایو های بسیار حرفه ای و با کیفیت که فولسایزهاش اکثرا نیاز به امپ برای درایو شدن نیاز دارن استفاده کرده و هدفونهای بیتس درایشون با هر گوشی مبایل و پلیر پرتابل بی کیفیت و ضعیفی درایو میشه (این مورد رو 100% rave ایراد میگیره.)
    هدفونهای سنهایزر برای انواع سبکهای موسیقی هدفون تولید کرده و بیتس بخاطر بیسش فقط مناسب سبک الکترونیک و زیرشاخه هاش هست البته برای پاپ هم مناسب هست.
    هیچ کدوم از هدفونهای فول سایز سنهایزر قابل مقایسه با هدفونهای فولسایز بیتس نیستن.فقط در inear ها میشه ie8 و ie80 رو با tour و ibeats مقایسه کرد که اصلا نیازی به این کار نیست.
    هدفونهای سنهایزر با 2 سال گارانتی تعویض ارائه میشن و هدفونهای بیتس با 1سال گارانتی تعمیر البته برای قاره های مختلف متفاوت هست.
    تمامی محصولات سنهایزر شماره سریال دارن و قابل رجیستر شدن هستن و هدفونهای بیتس بجز چند مدل که میشه رجیستر کرد بقیه مدل ها حتی شماره سریال معتبر ندارن که بشه از اصالت هدفون اطلاع پیدا کرد.که طبق این مشکل هدفونهای تقلبیش از اصلش بیشتر هست.
    هدفونهای سنهایزر حتی اگه یک قسمتی از صداش مورد پسند قرار نگیره (نقطه ضعف)حتما نقاط قوتی داره که شخص رو برای استفاده از اون ترقیب میکنه ولی هدفونهای بیتس اگه مورد پسند قرار نگیره میره یه گوشه برای خاک خوری (موردی که برای من پیش اومد)
    هدفونهای سنهایزر رو همه دوست دارن چه حرفه ای چه اماتور ولی هدفونهای بیتش فقط مخصوص قشر اماتور هست.
    audiophile ها 80% هدفونهای سنهایزر رو تایید کردن ولی کی تا حالا هدفونهای بیتس رو تایید کرده ؟
    چقدر تفاوت دارن تمومم نمیشه.بقیه اش بمونه برای یه وقت دیگه و اینکه اساتید هم یه چند مورد دیگه از لحاظ فنی به این تفاوتها اضافه کنن.
    با تشکر

11. 13 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

واقعا هدفون های سنهایزر توی راحتی استاندارد جدیدی رو به وجود آوردن..
    همین hd518 اونقدر راحته که میشه ساعتها باهاش آهنگ گوش کرد(فقط باید تست کنین تا متوجه بشین)
    توی کیفیت هم که دیگه همه میدونن..
    Last edited by milad_takjoo; 10-05-2012 at 11:48.

13. 4 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واقعا هدفون های سنهایزر توی راحتی استاندارد جدیدی رو به وجود آوردن..
    همین hd518 اونقدر راحته که میشه ساعتها باهاش آهنگ گوش کرد(فقط باید تست کنین تا متوجه بشین)
    توی کیفیت هم که دیگه همه میدونن..
    اگه امکان داره کمی درباره کیفیت صدای هدفون جدیدتون توضیح بدید

شما هم موفق باشید.

15. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

14

از راهنماییتون ممنون

دوستان من تعریف Philips On-Ear Headphone SHL5001 زیاد شنیدم کسی نداشته تاحالا؟هدفون جمعو جوریه

البته برای من کیفیت صدا ارزش داره بعد چرا دوست عزیز مارک فیلیپس خوب نیست؟

دوستان این 2 مدلو باهم مقایسه میکنید

AKG K 44

از نظر قیمت کیفیت صدا و همه چی ممنون

تفکیک صدا خوب باشه بیسش خوب باشه کم نیاره و از همه نظر

تا رنج 65 تومن

Last edited by mourners; 10-05-2012 at 12:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •