این امار رو کجا نوشته؟برم یه سرچ بزنم
این امار رو کجا نوشته؟برم یه سرچ بزنم
دیگه مشکل کمبود پهنای باند از این تابلوتر وقتی سرعت تا قبل ساعت 10 تک لینک خارجی بالای 200 هست و پینگ پایین و تایم اوت نداره و در ساعات شلوغی سرعت و کیفیت میاد پایین شما از این حالات چه مشکل فنی رو پیش بینی می کنیداینم که سرعت مخابرات استان های دیگه رو چماق می کنید می زنید سر مخابرات مازندران به خاطر اینه که راهی که مخابرات مازندران 2 سال پیش رفت رو اینا تازه دارن می رن برای مثال مخابرات مشهد بهترین مرکز مخابراتی بود با سرعت و کیفیت بالا اما با زیاد شدن مشترک از پا در اومد بعد مخابرات مازندران قد علم کرد که اونم با زیاد شدن مشترک ها از پا در اومد این استان های جدید هم تازه به این شکل شروع کردن که سرعت بالا بدن و تا کاربرای اون استاد بهش اعتماد کنن و سرازیر بشن یه بازه حداقل یک ساله لازمه
کلا مخابرات مازندران همیشه بهترین مرکز تو کشور بوده و تعداد مشترک های زیادی داره که برا از دست ندادنشون مطمین باشید این مشکل پهنای باند رو حل می کنن یا حداقل کم می کنن دیگه همه با سیاست دولت اشنا هستین که هر طور شده می خوان اینترنت رو از دست مردم در بیارن و با اینطور سرویس دادن مخابرات مازندران اینا مشکل دارن و با ندادن پهنای باند و سنگ انداختن جلو پا اینا می خوان جلوشونو بگیرن وگرنه مخابرات هرچی پهنای باندشو زیاد تر کنه ضرر کخ نمیکنه هیچ چند برابرشو با اضافه شدن مشترک های شرکت های دیگه در میاره
آمار که گفته اول قزوین بعد مازندران اما اگه سری به تاپیکا بزنی می بینی که سرویس مخابرات هیچ استانی مشکل نداره،پینگ مخابرات تبریز با 4.2.2.4 شده 50،بعد استان های شمالی این طوری
آخه شما نگاه کنید،این پینگ خود بابل من تست گذاشتم،پینگ مخابرات تبریز با 4.2.2.4 شده 50 اون وقت واسه ما می شه 200 ذوق می کنیم،یکی از روتراشون چند ماه مشکل داره،مخابرات کل یک gate way داره،این طور نیست مازندران از یک جا عبور کنه خوزستان از یک جا دیگه،مشکل ما تو فیبر بابل تا تهرانه،وگرنه مخابرات مشکل کمبود پهنای باند نداره اونم با ip داخل
سر پنای باند داخلی که اصلا بحثی نیست مشکل حاد الان پهنای باند اینترنته که اتفاقا به شدت دچار کمبود شده اگه پهنای باند کم نباشه سرعت دانلود تک لینک شما رو 350 باید باشه و اون مشکلات که شما گفتی سر وب گردی فقط اذیت باید بکنه اما الان داری می بینی که سرعت دانلود هم پایین اومده که این به خاطر کمبود پهنای بانده و وب گردی هم افتضاح شده که این به خاطر اون مشکلیه که شما گفتی الان اینا پهنای باند رو اضافه کنن فقط دانلود به حالت قبل بر می گرده و به کیفیت وب گردی زیاد اضافه نمیشه فقط در همین حد که دیگه برا باز کردن گوگل 1 دقیقه ادمو نزاره تو امپاس خوب میشه
من قبلا یه آماری داشتم که کاربرای نت مخابرات مازندران ضریب نفوذ تو کشور اول بودن تهران و بقیه شهر ها پشت سر مازندران
اگه مخابرات مازندران که سرویس دهیش خوب نبود هیچ وقت اول نمیشدیم تو قسمت ضریب نفوذ اینترنت
رتبه دوم کشور از نظر دیتا و درآمد زایی و سرعت بالا تو چند ماه قبل شده که فکر کنم خود شما هم اون پیام رو تو همین تاپیک گذاشتین
هیچ وقت شرکت زیر ساخت که دولتی نمیاد پهنای باند به خصوصی ها بده و به مخابراتهای استان نده اصلا خود زیر ساخت همون مخابراته پس زیرساخت هوای مخابراتای استان رو داره مخصوصا که مازندران معروفه تو قسمت سرعت بالا.این مشکلا ممکنه برای هر شرکتی پیش بیاد مثلا اسیاتک که قبل انتخابات خراب شده هنوز هم درست نشده باز خوبه مخابرات خودشو یکم کشیده بالا![]()
پدر اینترنت و در آوردن داخل توکیو اینترنت رایگانشون سرعت دانلودش از 1 مگ پایینتر نمیاد .. تو لس انجلس تو اتوبوسا اینترنت پر سرعت گذاشتن . اینم ایران لااقل نمیزارن در ربیم از این مملکت
حالا کی درست کیشه ؟
پس تیرون چیکار میکنی؟خیالت راحت! من هر چی مخابراتی آملیه نامحدود میشناسم نتش ترکیده!
در ضمن داداش پارتی داری؟! مال منم 256 نامحدوده ولی نهایت سرعتم 20 kbه
داش hossein 1994 حرفت درسته فقط تنها مشکل نت مخابراته مازندران اینه که معلوم نیس کی قطع میشه،معلوم نیس کی وصل میشه،معلوم نیس مشکل چیه،معلوم نیس چه بلایی سر ما قراره بیاد،معلوم نیس این پشتیبانای زبون نفهم چی میگن،معلوم نیس....
ولی من امروز پیله کردم پشتیبانیه آمل با 6 شماره مختلفی که به من دادن صحبت کردم و معلوم شد که احتمالا تا 20 روز دیگه درست میشه!![]()
Last edited by mey123; 29-07-2013 at 21:52.
کسی جواب ما رو نداده ایا امکانش هست به خاطر پهنای باند کم سرعت دانلود روSHARE کنن؟هر جند از اینا بعید نیست.
بعدش مخابرات مازندران هنوزم اوله و هیج شکی درش نیست. اینا یی که میگن با اینترنت ملی میشه و یه فیلم مثلا از این سریالای شبکه 3 رو که نهایتش با کیفیت اچ دی 500 میگ باشه میشه به صورت انلاین دید یا با سرعت بالا مثلا در عرض 4 دقیقه میشه دانلود کرد. حقیقت داره؟
به هرحال اگه مخابرات میخاد اینجوری اینترنت رو ملی کته و سرعتش اینقدر زیاد باشه پس تلفن و اپراتورهای گوشی های همراه باید ورشکسته بشن که
فکر کنم یه زیاد تخیل میزنن
Last edited by kasra12; 30-07-2013 at 06:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)