تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 715 از 870 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دايي: سال آينده بهترين بازيكنان را به پرسپوليس خواهم آورد

سايت گل - علي دايي كم‌كم با شرايط كاري دشوار پرسپوليس آشنا مي‌شود. او امروز در حاشيه تمرين باز هم مورد سئوال خبرنگاراني قرار گرفت كه منتظرند سكوت چند ماهه دايي را با مصاحبه‌هاي هر روزه خورد و خاكشير كنند. سرمربي پرسپوليس امروز به سئوالي درباره احتمال جذب بازيكنان جديد پاسخ داد و اعلام كرد كه فصل آينده بازيكنان خوبي را به تيم اضافه خواهد كرد. اين اظهارنظري است كه چندان به سود تيم نيست. دايي گفت: من با هيچ شخصي مشكل ندارم. امسال را بايد با همين بازيكنان سپري كنيم، اما سال آينده بهترين بازيكنان را به پرسپوليس خواهم آورد. پرسپوليس جاي بازيكنان بزرگي است كه ارزش پوشيدن لباس اين تيم را بدانند. اين تيم بازيكنان فداكار مي‌خواهد تا با تمام توان خود بازي كنند. گفته شده است كه دايي براي فصل آينده جمعي از شاگردان وفادار خود مثل ابراهيم صادقي، ميلاد زنيدپور، كريم انصاري‌فرد و مجيد غلام‌نژاد را به پرسپوليس خواهد آورد. البته اعلام اين شايعات در فاصله طولاني تا پايان ليگ چندان به سود پرسپوليس نيست و بازيكنان فعلي را بي‌انگيزه مي‌كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/1/6

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض واکنش‌ علی‌آبادی ‌به‌ دادکان: دستور‌ رئیس‌جمهور بود

بحث فدراسیون دستور رئیس جمهور بود و خودم علاقه مند به ریاست فدراسیون نبودم. مدتی هم با ایشان صحبت و خواهش هم کردم، هیچ علاقه یی به کاندیداتوری ریاست فدراسیون فوتبال نداشتم .

خبر: آقای احمدی نژاد به بنده چنین ماموریتی دادند و اجابت کردم.

علی آبادی رئیس سابق سازمان تربیت بدنی در واکنش به اظهارات دادکان در برنامه نود ، خود را مبری از طمع برای ریاست اسن سازمان دانست و گفت :‌ «بحث فدراسیون دستور رئیس جمهور بود و خودم علاقه مند به ریاست فدراسیون نبودم. مدتی هم با ایشان صحبت و خواهش هم کردم، هیچ علاقه یی به کاندیداتوری ریاست فدراسیون فوتبال نداشتم و اعتقادم این بود که باید یک فوتبالی سر کار بیاید ولی چون دستور آقای احمدی نژاد بود و برای فوتبال ارزش بسیاری قائل می شد و معتقد بود یک نفر باید از بالا مدیریت کند و به گرفتاری هایش برسد تا فوتبال ارتقا پیدا کند، به بنده چنین ماموریتی دادند و اجابت کردم.»

این اظهارنظر در حقیقت پاسخ مستقیمی به اتهامات دادکان است که در برنامه 90 شهرت طلبی علی آبادی را عامل اختلافش با خود دانست و به این شکل رئیس سابق تربیت بدنی توپ را به زمین محمود احمدی نژاد انداخت.

علی آبادی در گفت و گو با اعتماد درخصوص شایعه کناره گیری اش از کمیته ملی المپیک ، آن را تکذیب کرد و افزود :‌ «نه، نمی روم و برای چهار سال در این سمت خواهم ماند.»

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من هم بودم نمی رفتم

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمیخواسته ریاست فدراسیون قبول کنه میخواسته وزیر شه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من يادمه الفنون بهش گفت برو فوتبال درست كن!!!!!
    ايشونم اجابت كردن و فوتبال اساسي درست كردن!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

دیگه از این حرف ها گذشته !!!

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض اتفاقی عجیب در فوتبال ایران/ وقتی بازیکنان یک تیم را نشناختند ، کتک زدند و با سگ به جانشان افتادند

ديدار دوستانه تيم‌هاي پاس و شهرداري همدان كه قرار بود روز گذشته در ورزشگاه شهيد مفتح برگزار شود، به دليل ضرب و شتم بازيكنان شهرداري برگزار نشد.

ورزشگاه شهيد مفتح همدان كه توسط پيمانكار در حال تعمير و بازسازي است، قرار بود روز گذشته ميزبان ديدار تداركاتي تيم‌هاي شهرداري و پاس همدان باشد.
    بازيكنان شهرداري همدان كه زودتر از تيم رقيب وارد ورزشگاه شده بودند به علت اينكه از سوي كارگران در حال كار شناخته نشدند، با اخطار ترك ورزشگاه مواجه شدند كه از اين كار امتناع كرده و اين موضوع باعث درگيري فيزيكي بين بازيكنان و كارگران شد.
    بعد از مدتي درگيري بين طرفين بالا گرفت و بازيكنان شهرداري از سوي كارگران مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و كارگران با 4 سگ نگهبان به بازيكنان فوتبال حمله كردند.
    اين موضوع باعث ترك ورزشگاه توسط بازيكنان شهرداري شد و زماني كه بازيكنان پاس همدان وارد ورزشگاه شدند آنها رفته بودند و اين ديدار دوستانه كه قرار بود عصر روز گذشته برگزار شود، لغو شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به به!!! همين سگ تو فوتبال كم داشتيم

داره خودمونی میشه bermoda_khatar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جای کره خاکی

پيش فرض صعود تیم ملی ایران به مسابقات جام ملت های آسیا

با برد 3 بر 1 ایران در مقابل سنگاپور تیم ملی جمهوری اسلامی ایران به عنوان تیم اول از گزوه خود به مرحله بعد مسابقات جام ملت های آسیا صعود کرد طی این بازی که ساعت 15 روز 16 دی ماه برگزار شد تیم ملی ایران توانست با حساب 3 بر 1 تیم نه چندان مطرح سنگاپور را برده و به عنوان سر گروه از گروه خود صعود کرده و به مرحله بعد برود در این بازی معدنچی-رضایی و عقیلی هر سه گل تیم ملی ایران را وارد دروازه تیم سنگال کردند
    Last edited by bermoda_khatar69; 07-01-2010 at 01:07.

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

این مشعلچی همون معدنچی اسبقه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •