این مرحله اساسین هستش.باید به باجه تلفنی که توی نقشه مشخص شده بری و ماموریت بگیری،ماموریتت کشتن افراده.
این مرحله اساسین هستش.باید به باجه تلفنی که توی نقشه مشخص شده بری و ماموریت بگیری،ماموریتت کشتن افراده.
همونطور که دوستمون گفتن تو نقشه مشخصه!
شکل یک نشونه اسلحه هستش.
سلام من قبلا که رزولوشن و تنظيمات گرافيک بازي رو روي آخرين درجه ميذاشتم بازي کند ميشد اما وقتي درايور کارت گرافيکمو اپديت کردم مشکل حل شد و حالا تمام گزينه ها رو روي هاي ميذارم
يه سوال:
تو يه مرحله از بازي زيرنويس ميکنه find a cop car بايد چه کار کنم ؟؟ تو نقشه که علامتي نيست به هر کي هم زنگ ميزنم اتفاقي تو نقشه نميوفته موندم کجا برم لطفا کمک کنيد...
باید یه ماشین پلیس پیدا کنی/سوار بشی
اگه تو شهر پیدا نکردی میتونی شماره فوریتها رو بگیری 911 و از بین پلیس, آمبولانس و آتش نشانی شماره 1 پلیس رو انتخاب کنی تا یه ماشین به محل بفرستند
من هم يه بار اين مرحله رو رفت ولي ندونستم بايد چيكار كنم فعلا همونطور مونده اين جا هم جواب درست حسابي نميدن
سلام.اون مرحله ای که با مانی یه نفر رو تعقیب می کنی بعد که یارو واستاد باید چه کار کنم در که باز نمیشه با تفنگ هم بزنی
مر حله از اول میاد.باید صبر کنی که یارو حرکت کنه؟
مانی کیه؟؟مرلین منسون نیست؟؟!!!یکم بهتر توضیح بده تا کمکت کنیم
شما نباید تلفن بزنید .یه جایی نزدیک های پارک یه تلفن عمومی هست که بهتون زنگ میزنن.و ماموریت میدن!تو نقشه باید محلش باشه
باید تعقیبش کنید بعد وقتی وارد ساختمان شد از پنجره کنار در بری تو البته یک تیر به پنجره بزن تا بتونی بری.
این مرحله ای که شما میگین مرحله اساسین هستش و علامتش هم نشانه تفنگ هست.این مراحل روندی توی داستان اصلی بازی نداره و جزو مراحل فرعی هستن .
بچه ها سلام
من تو مرحله Manny گیر کردم اون ماشین تعقیب میکنم ولی و قتی توقف می کنه دیگه نمی دونم باید چیکار کنم
لطفا راهنمائی کنید
وقتی وایمیسه شما یه کم برو جلوتر بعد خود نیکو و مانی پیاده میشن.
بعد از اونم باید بری از پشت بوم بری داخل(البته پشت بوم رو درست نمیدونم ولی میدونم نباید از روبروشون بری).
امیدوارم درست جواب داده باشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)