کسی از این ادکلن داره؟ چطوره؟یه خورده توضیح بدین بببینیم چیطوره؟به دیلم نشسته.شیشه ش رو میگم![]()
Givenchy Play Intense
![]()
کسی از این ادکلن داره؟ چطوره؟یه خورده توضیح بدین بببینیم چیطوره؟به دیلم نشسته.شیشه ش رو میگم![]()
Givenchy Play Intense
![]()
Last edited by masoud hard; 06-08-2012 at 17:09.
سلام
رفقا کسی اینو توی مغازه ها دیده؟
Emporio Armani Diamonds Black Carat for Him Giorgio Armani for men
من از رو نت ها همینجوری پسندیدمش، برا فصل سرما گفتم اگه تونستم بخرمش!
ادوکلن مشابه ـِش چیزی میشناسید برم بو کنم؟ آکوردهاش اینان:
woody
earthy
fresh spicy
cacao
warm spicy
ممنون
یه چیزی بگم شاید خنده دار یا جالب باشه :
من اکثر موقعها قبل اینکه برم تو رختخواب یه پیس عطر میزنم ! اینطوری بو رو با تمام وجود حس میکنم این بو دیگه میره تو مغزم و هر جایی از فاصله 2 متری این بو به مشامم برسه سریع میفهمم که چه عطریه
Last edited by T_rex; 06-08-2012 at 19:18.
این عطر به خاطر تبلیغ خواننده معروف جاستین تیمبرلیک به شکل MP3 پلیر طراحی شده که شما از شکلش خوشتون اومده
من از بوش خیلی خوشم میاد یه بوی گرم و شیرین همراه با رایحه قهوه و ترکیب با رایحه چوب که باعث شده یه عطر خاص باشه
عطر شرقی خوب پیشنهاد میکنم این ادکلنی که آواتار خودمه رو تست کنی:
Mont Blanc Presence
من عاشق و دیوونه بوشم...باحال تر از اون چیزیه که تصورشو بکنی..حداقل یه تست بکن بعد بیا نظرتو راجع بهش بگو
سلام
به سایت چاره چقدر اطمینان هست؟
دیویدف زینو رو زده 38!
کسی تا حالا خرید داشته ازش؟
من این ادکلن و دارم ! همون طور که دوست عزیزمون 30vil اشاره کردن رایحه ی گرم و شیرین داره و تلخ هم هست یه جورایی! به نظر خودم بوی رسمی و شیکی داره ! موندگاریش خوبه ولی پخش بوش مثه موندگاریش نیس! ( البته پخش بوشو من میگم کمه ، ولی اطرافیان نظر عکس دارن) !!! یادمه علی ( Cyber861 ) زیاد حال نمیکرد با این!
![]()
Last edited by hadinba; 07-08-2012 at 11:24.
۳۰ میل یا ۵۰ میله. ولی کارشون درسته.
دوستان من یه راهنمایی میخوام - من یه مقدار وزنم زیاده وقتی راه میرم حتی مسافت کوتاه خیلی عرق میکنم و طبیعتا بوی عرق هم میگیرم حالا چیکار کنم این بوی عرق به حداقل برسه - عطر خاصی هم استفاده نمیکنم فقط بعضی مواقع از عطر بیک استفاده میکنم که تاثیر چندانی نداره
30 میل 38 تومانه دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)