تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 4105 اولاول ... 21561566570571171271371471571671771871972576581512151715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    از دوستان لیسانسه تهران یا کرج کسی هست اعزامش افتاده باشه 91/2/1 ؟ دفترچه رو چه تاریخی فرستاده؟
    من حقیقت تا 17 بهمن وقت دارم تا دفترچه رو پست کنم.
    یه بار مسئول پلیس +۱۰ به من گفت که تاریخهای اعزام کسایی که از ۷ بهمن به بعد اقدام میکنن میفته ۹۰/۲/۱.
    خود مسئول ثبت مدارک هم توی پلیس +۱۰ میتونه تا حدودی حدس بزنه که اعزامها چه تاریخی میفتند

2. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

امروز تو روزنامه نوشتن که اونایی که کارت معفیت دارن باید برن پلیس+10 کارت شونو هوشمند بکنن
    تو اینترنت هم مطلبش هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ملتشم برای من تا 10 اسفنده
    اما رفتم پلیس+10 اونجا گفتن کار ما نیست!
    چیکار کنم الان؟
    Last edited by *Necromancer; 01-02-2012 at 22:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز تو روزنامه نوشتن که اونایی که کارت معفیت دارن باید برن پلیس+10 کارت شونو هوشمند بکنن
    تو اینترنت هم مطلبش هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ملتشم برای من تا 10 اسفنده
    اما رفتم پلیس+10 اونجا گفتن کار ما نیست!
    چیکار کنم الان؟
    من دیماه درخواست دادم. بیخود گفته.
    دوستان درمورد تعویض توضیحاتی لازم هست که کامل میگم:
    شما میرید +۱۰ و فرم پر می کنید. یک فرمی هست شامل مشخصات کامل، مشخصات روی کارت، شغل و محل کار(اجباری هست) و اثر انگشت.(نکته ۱ در پایین)
    همین فرم یکبار در سیستم وارد میشه و از شما اثرانگشت الکترونیکی میگیره
    عکستون رو سیاه سفید اسکن می کنه(۳در۴ تمام رخ زمینه روشن) و۲عکس از شما میگیره.
    آخر سر به شما رسید میده با مهر دفتر که مشخصات و عکستون روش هست ویکماه اعتبار داره که جایگزین کارت شماست.
    اصل کارتتون رو میگیره،۲سری کپی از مدارکتون پس از بررسی اصلش میگیره.
    فیش واریزی۸۲۰۰تومنی و۶تومن نقد
    مدارک رو میذاره تو پاکتی که برای اعزام هست و روش یه A4میچسبونه که شما روش اسمتونو می نویسید و مدارکو تیک می زنید
    تمام.فقط رسید یادتون نره!
    نکته ها:
    ۱-به یکی A4 رو پاکتی که گفتم دادن بجای فرم درخواست!
    ۲-به یکی بدون دادن رسید و گرفتن مدارک و اصل کارت گفتن برو تمام شد و وقتی بهش تذکر دادم دوباره رفت گفتن سیستم قطع بوده!!!!(یعنی کار مردم تعطیل و اگر تذکر نداده بودم الان یک ماه می نشست منتظر کارت!در حالیکه اصلاً اقدامی نشده بوده!)
    ۳-وظیفه+۱۰ هست و بیش از یکماه هست شروع شده.نمیدونم چشونه؟! من ساعت۱۰:۱۵ رسیدم+۱۰ گفت۷تا۱۰!!الان نه!(ساعت کار+۱۰تا۱۷هست!!!)
    رفتم سریع یکی دیگه۱۱اونجا بودم گفت۱۲به بعد!! ۱۲رفتم گفت۱۳!! من۱۲:۱۵ سمج شدم انجام داد اما بیماریمو تو سیستم غلط زده که نمی دونم مهم هست یا نه؟! اینه که کوتاه نیاید.
    سوالی بود در خدمتم. دوستان هم در هر مرحله(درخواست،تماس،صدور، رسیدن به دستشون،رفع نقص و...) بودن به ما هم اطلاع بدن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arian-sr599; 02-02-2012 at 09:50.

5. 2 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

عکستون رو سیاه سفید اسکن می کنه(۳در۴ تمام رخ زمینه روشن) و۲عکس از شما میگیره.
    درمورد عکس:
    من مو هام بلنده نمی تونم عکس پرسنلی بگیرم
    Last edited by *Necromancer; 02-02-2012 at 02:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من 8 بهمن پست کردم
    امروز برگ سبز اومد زده 18 اسفند اعزام
    احتمال زیاد ارتش میفتم . 7 8 تا از دوستام که 1 اسفند خوردن همه نزاجا افتادن. برای سال نو ولمون میکنن بیایم خونه یا نه؟
    اگر ارتش بیفتم میگذارن صورت را بزنیم یا مثل سپاه گیر میدن؟
    پدافند هوایی هاشم آباد چجور جایی هست؟چند تا از دوستام 1 اسفند اعزام خوردن و از +10 پرسیدن گفته 31 پدافند هوایی افتادین

8. این کاربر از aramis2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

الان لیسانس 1 ماه کسری داره؟
    کسی در مورد طرح تکمیلی بسیج چیزی میدونه که آموزشی رو کسر میکنه؟

بله یه ماه کسری داره
    دوره تکمیلی بری به احتمال 90 درصد خود سپاه استان میفتی و دو ماه اموزشی رو نمیری
    البته باید دو ماه مونده به اعزامت برگ سبز دوره تکمیلی رو ببری سپاه
    اگه ارگان های دیگه بیفتی آموزشی رو میری ولی دو ماه کسری میگیری

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان من دارم واسه معافیت کفالت اقدام میکنم و دانشجو لیسانسم پلیس +10 گفت گواهی اشتغال به تحصیل بگیر بیار اما واسه چه ارگانی بگیرم واسه پلیس +10شهرمون یا واسه حوزه نطام وظیفه شهرمون و یا برای معاونت وظیفه عمومی ناجا ؟[[

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.
    برگه "معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح" بنده امروز رسید. اما نام مرکز آموزش و نیرو یا سازمان به کار گیرنده رو خالی زده و آدرس محل اعزام رو هنگ شهر خودمون (تبریز) زده. مگه محل آموزش تو این برگه مشخص نمیشه؟! تاریخ اعزامم 1 اسفند هستش..

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به همه
    یه سوال
    من الالن اموزشی 04 ارتش هستم
    دیپلم معماری هستم.
    میخواستم بدونم چه کسانی بعد از اموزشی دوره کد میخورند که بعد از دوره کد درجه گروهبانی میدن بهشون؟
    به ما گفتن 20 درصد از ما کد میخورند که بستگی هم به نمره فرماندهی داره. میخواستم بدونم درسته؟
    یا رشته تحصیلی و این که بعضی ها دانشجو انصرافی یا اخراجی هستن شانس بیشتری دارن واسه کد خوردن یا نه؟؟بعضی ها هم میگن کلا شانسی هست.
    بعضی ها هم میگن دیپلمه ها کد نمیخورن
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه دوره کد عقیدتی بخورید ، گروهبان دوم میشید و مستقیم میرید یگان برای کار آموزی.اگر دوره کد های دیگه بخورید مثل خمپاره و مخابرات و .... اگر نمره آموزیشتون خوب باشه بهتون درجه میدن و گروهبان دو یا سه میشید که از سرباز بودن قطعا خیلی خیلی بهتره . در غیر اینصورت سرجوخه میشید و با سرباز هیچ فرقی ندارید. ما توی یگانمون یه سرجوخه دوره کد خورده داریم که نمره اش پایین بوده و بهش درجه ندادن . هر روز میاد اتاق ما رو نظافت میکنه و هر روز هم خودش رو لعنت میکنه که ای کاش نمره ام بالا میشد تا گروهبان میشدم و از مزایاش استفاده میکردم .توی یگانمون گروهبان دو داریم که دیپلمه هست و به صرف عقیدتی بودن گروهبان شده و الان داره کیف میکنه(نگهبانی کمترو نداشتن نظافت و موهای بلند و لباس فصل و ساعت خروج 2 با کارت و بدون دفترچه و عزت و احترام و...)

13. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت EHSAN 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض پذیرش سپاه

سلام خدمت دوستان عزیز
    حتما در بین شما افرادی هستن که برای پذیرش سپاه اقدام کرده باشن، حالا:
    ۱٫ چند روز قبل از تاریخ اعزام باید برای پذیرش اقدام کرد؟ مثلا میشه حدودا ۱۵ اسفند برای پذیرش ۱ اردیبهشت اقدام کنم با دیره؟
    ۲٫ میشه در صورت کمبود وقت قبل از دریافت برگ سبز با همون برگه تاریخ اعزامی که از پلیس + ۱۰ میگیرم جهت پذیرش اقدام کنم؟
    ممنون از همگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •