به محض شارژ کردن سرویس از همان تاریخی که شارژ کردید شروع می شود مثلا اگر 128 سه ماهه 9 گیگ گرفتید از همون روز سه ماه شروع می شود
به محض شارژ کردن سرویس از همان تاریخی که شارژ کردید شروع می شود مثلا اگر 128 سه ماهه 9 گیگ گرفتید از همون روز سه ماه شروع می شود
دیشب سرعت من به همون حالت قبلی برگشته بود
سرعتم با تورنت 220 بود
ولی خب IDM بالاتر از 60 نمیرفت !!! نمیدونم چرا!!
128 دارم... سرعت بقیه هم خوب شده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by r_salmanzadeh; 14-08-2012 at 15:47.
کلا به این صبانت نمیشه اعتماد کرد
یه شب سرعت خوبه یه شب افتضاح
توی سایت که زده از 91/5/27 برای استانهای اصفهان و تهران و شیراز و خراسان رضوی این تغییر اعمال میشه یعنی 2-7 ساعت شبانه
شدیم موش آزمایشگاهی هی روی ما آزمایش میکنن
دیروز نوشته بود از 91/5/25 . امروز باز اطلاعیه رو اصلاح کرده .
از وقتی رییسشون عوض شده رسماً همشون دیوونه شدند و ما رو هم میخواند دیوونه کنند .
همه ی مشکلات و مفاسد در این مملکت از جمله وضع وخیم اینترنت ما به وجود انحصار برمیگرده . تاوقتی رقابت واقعی وجود نداشته باشه همینه .
انحصار در توزیع پهنای باند فقط دست شرکت زیرساخت مخابراته .
بهمین خاطر این isp ها هم همشون سر و ته یه کرباسند و تفاوت آنچنانی با هم ندارند .
مثل مغازه دارهایی هستند که همگی جنسشون رو با یک قیمت از یکجا میگیرند .
Last edited by LightningII; 14-08-2012 at 18:12.
سلام
خیر چنین مشکلی نیست من خودم 128 دارم ولی دفعات قبلی هم با تست و اسکرین شات نشون دادم که برای سرویس های بالا چنین مشکلاتی نیست چون با شرکت و افراد زیادی ما کار میکنیم و بهشون اینترنت صبانت میدیم من سرویس های 1 مگ به بالا یعنی 2 مگ هم برای تست کردن شبانه در اختیار دارم تا 3 روز پیش هرشب با یک سرویس یک مگ دانلود میکردم ولی اون تموم شد و فعلا بنده خدا تمدید نکرده برای همین دیشب با یک سرویس 2 مگ تست کردم و چون طبق این اطلاعیه که دوستمون گفت فکر کردم از دیشب اعمال میشه از ساعت 2 گذاشتم دانلود شه که تا 6 حدود 3 گیگ گرفته بود که اگه یک گذاشته بودم 4 گیگ رو حدودا میگرفت
حالا امشب باز یک سرویس 2 مگ دیگه گذاشتم معلوم میشه ولی در کل این مشلات فقط مال فقیر بیچاره هایی مثل من و افراد مشابه هست که استطاعت بیشتر از 128 گرفتن ندارند
حالا من دستم باز هست و مشکل هیچ وقت ندارم ولی بقیه دوستان............
شیراز که خیلی وقته 2 تا 7 هست :-؟
277777777777777777777777
من از سابین مشهد می گیرم اینترنتمو
تو اطلاعیه ی ریز مصرفم اینو نوشته :
مال شما 27 نوشته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)