تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 946 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

بیت دینفدر را نصب کنید و سیستم خود را پاکسازی کنید

توی این اسکن فقط به شما میگیه که سیستم شما با این مخرب آلوده هست برای اطلاعات دقیق تر باید خود آنتی ویروس را نصب کنید

موفق باشممنون از جوابتون.من الان اویرا و فایروال کومودو رو سیستمم نصبه اما یه اشتباهی امروز کردم و در حین اجرای یه برنامه از فلش که اویرا بهش گیر میداد ایمیلهامو هم تو همون زمان چک کردم.الانم فقط میخام بدونم این مخرب هست یا نه و اگر هست کجای سیستمم وارد شده؟نمیخام کرک شده روی سیستمم نصب کنم که بیت دیفندر هم جزوشونه.با اویرا اسکن کردم پیداش نکرد.فقط اگه میشه یکی بهم بگه چجوریی میشه محل اونو پیدا کرد.یعنی ابزاری برای یافتنش هست.مثلا انتی تروجان یا انتی اسپای؟توی یه فروم خارجی چک کردم همین مخرب منتها با شماره 1 و 2 در آخرش بود و پیشنهاد داده بودن با انتی اسپای اونو پاکسازی کنن.انتی اسپای میتونه برای شناساییش کمکم کنه یا مثلا با تسک منیجر میتونم ببینمش؟ببخشید من اماتورم و دارم درباره انتی ویروسها یاد میگیرم و به کمک با تجربه هایی چون شما نیاز دارم تا ازتون یاد بگیرم.اگه یکی راهنماییم کنه ممنون میشم.اسم کامل اون فایل مخرب اینه"Gen:Trojan.Heur.hu9@X2ifIMki"و پیغام بیت دیفندر کوییک اسکن اینه:"Your system is infected with Gen:Trojan.Heur.hu9@X2ifIMki
    Clean your computer with Bitdefender Internet Security 2013!

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

232 مالوار جدید

دیگه تاکید نکنم اکثر این ویروس ها خیلی خطرناک هستند ؟ پس مواظب باشید

BullGuard Internet Security 2013

214 عدد شناسایی کرد

4. 4 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

Trojan.Heur.hu9@X2ifIMk ..اگه میشه یکی به من لطف کنه و بگه این فایل رو که بیت دیفندر کوییک اسکن برام پیداش کرده چیه و کجا قرار داره و با چی میتونم حذفش کنم.اصلا ویروس هست یا نه؟؟ممنون.با افزونه bitdefender quick scan که تست میکنم این پیغامو میده.اویرا چیزی پیدا نکرده.
    بیت دینفدر را نصب کنید و سیستم خود را پاکسازی کنید

توی این اسکن فقط به شما میگیه که سیستم شما با این مخرب آلوده هست برای اطلاعات دقیق تر باید خود آنتی ویروس را نصب کنید

موفق باشممنون از جوابتون.من الان اویرا و فایروال کومودو رو سیستمم نصبه اما یه اشتباهی امروز کردم و در حین اجرای یه برنامه از فلش که اویرا بهش گیر میداد ایمیلهامو هم تو همون زمان چک کردم.الانم فقط میخام بدونم این مخرب هست یا نه و اگر هست کجای سیستمم وارد شده؟نمیخام کرک شده روی سیستمم نصب کنم که بیت دیفندر هم جزوشونه.با اویرا اسکن کردم پیداش نکرد.فقط اگه میشه یکی بهم بگه چجوریی میشه محل اونو پیدا کرد.یعنی ابزاری برای یافتنش هست.مثلا انتی تروجان یا انتی اسپای؟توی یه فروم خارجی چک کردم همین مخرب منتها با شماره 1 و 2 در آخرش بود و پیشنهاد داده بودن با انتی اسپای اونو پاکسازی کنن.انتی اسپای میتونه برای شناساییش کمکم کنه یا مثلا با تسک منیجر میتونم ببینمش؟ببخشید من اماتورم و دارم درباره انتی ویروسها یاد میگیرم و به کمک با تجربه هایی چون شما نیاز دارم تا ازتون یاد بگیرم.اگه یکی راهنماییم کنه ممنون میشم.اسم کامل اون فایل مخرب اینه"Gen:Trojan.Heur.hu9@X2ifIMki"و پیغام بیت دیفندر کوییک اسکن اینه:"Your system is infected with Gen:Trojan.Heur.hu9@X2ifIMki
    Clean your computer with Bitdefender Internet Security 2013!
    سلام
    لطفا در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک بزنید و مشکل رو به شکل واضح و قابل فهم بیان کنید.
    ممنون.

6. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

232 مالوار جدید

دیگه تاکید نکنم اکثر این ویروس ها خیلی خطرناک هستند ؟ پس مواظب باشید

ویندوز xp سرویس پک 3
    سیستم امنیتی به روز شده ساعت 9 صبح :
    Microsoft Security Essentials ورژن 4.1.522.0 تونست 189 مخرب شناسایی کنه (بعضی از مخرب ها در حین extract کردن و مابقی به صورت اسکن شناخته شدن)
    Malwarebyte با گارد فعال 28 تا از مخرب های باقی مونده رو هنگام اسکن شناخت (به تنهایی که امتحان کردم 203 تا رو شناخت که گارد هم بعضی هارو اتوماتیک تشخیص می داد)
    همراه هم 217 تا رو شناختند و 15 مورد باقی موند.

8. 5 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

این هم یک برنامه عالی برای محافظت سیستم شما در برابر ویروس ها و اتوران فلش دیسک ها: من تست کردم خوب بوده و راضی کننده !

MCShield description

Removable drive smart protection utility

MCShield is a handy application that was created in order to provide you with a means of securing your USB drives, scanning and quarantining malware.

The software comes equipped with a powerful heuristic engine that will help you detect and neutralize threats in real-time.

لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند اسکرین شات :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دیتابیس برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از دانلود فایل ، آن را نصب بکنید.

automatic mode which makes use of this software possible to everyone regardless of their operating system and malware related knowledge;

detection of newly connected drives and automatic scanning;

ultra fast scanning of root and certain special folders on the hard drives and adaptive scanning of removable drives;

signatures and program updates using the integrated update tool;

completely negligible impact on system performance;

optimal functionality without any additional settings;

possibility to modify the programs behavior according to specific user’s needs;

creation of backup copies of everything that program detects and deletes;

realtime global statistics;

completely freeware (for both home and business use).

موفق باشید.
    Last edited by Hidden-Hunter; 06-10-2012 at 12:13.

10. 8 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده
    Last edited by Serenity; 06-10-2012 at 13:07.

12. 9 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 8 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود.

خیلی متشکر از دوستان و همچنین [عباس ، محمد و مسعود] عزیز.. قوانینی که مسعود جان وضع کرده بودن تقریبا همون چیزیه که نیاز داریـــم.
    اگـه همگی بـه این پروژه کمک کنن مطمئنا شکست نمیخوریم و از طرفی بار مسئولیتهای فردی هم کمتر میشه و درعین حال کیفیت و راندمـــان
    کاری بالاتر میره.

به هرشکــل من از دوستـانی که مایــل هستند در این پروژه همـکــــاری کنن میخوام که از طریق لینک زیر مبادرت به موافقـت در شرکــت در پروژه
    نمایند.

انشالله که تعداد همکارها به حدنصاب موردنظر برسه. مجددا پس از بررسی تعداد افراد شرکت کننده به شما اطلاع رسانی خواهد شد. و احتمالا
    یک گروه برای ایجاد هماهنگیهای لازم ایجاد بشه.

باز هم سپاس از شما و یاری تان.

16. 8 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

18. 7 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

20. 6 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •