داداش سرعت دانلود شبانش 60 هست یا کلا شب و روز 60 هست؟
داداش سرعت دانلود شبانش 60 هست یا کلا شب و روز 60 هست؟
دوستان يه چيزي هنوز براي من مبهمه
مثلا اگه من زود تر از ساعت رايگان ، مثلا ساعت 11 بزارم تا 6 دانلود كنه مقدار دانلودي كه بين 1 تا 6 انجام ميشه از حجم روزانم كم ميشه...؟؟؟ يا اينكه فقط مقدار دانلود بين ساعت 11 تا 1 از روزانم كم ميشه...؟؟؟
من الان داتك دارم اگه يه شبانه روز بزارم دانلود كنه خودش بصورت اتوماتيك ساعات شبانه رو جدا حساب ميكنه وهيچ نيازي به ديسكانكت ندارم.
يعني پارس افلاين اينجوري نيست..؟؟!!!![]()
سلام بر همه دوستان.
پارس آنلاين قرار خيلي وقته به كاربرانش ميگه در حال افزايش پهناي باند براي دانلود رايگان شبانه هست. آيا اين سرويس فعال شده يا هنوز در حال افزايش است!!!؟؟؟
خودش از ساعت 1 بامداد به بعد میره روی حالت رایگان و با روش دیگر اگر از 12:31 کانکت کنید تا ساعت 6:57 مشکلی وجود نداره ولی سر این زمان باید دیسکانکت کنید و الا حجم مصرفی 6 تا 6:57 رو از ترافیک شما کم میکنه
دوست عزیز من خودم حدود 1 سالی شاتل داشتم!!
اوایل سرعتش خوب بود و مشکلی نداشت ولی تو 6 ماهه دوم فوق العاده مضخرف شده بود!!
به طوری که تو یک ماه قشنگ 20 شبش رو روی سرعت 6 کیلو بایت محدود بودم اونم به خاطر شبی 1 گیگ دانلود
یعنی تو یک ماه نهایت میشد 10 گیگ دانلود کرد در حالی که من همین حجم رو تو سه شب با پارس دانلود میکنم!!!
پارس رو اکثریت بچه های اینجا ازش راضین ولی شما اگه یه سر به تاپیک شاتل بزنی میبینی که همیشه 90 درصر شاکی ان!!!
من که خداییش خیلی از دستش راضیم
موفق باشید
مثل اینکه از دیال اپ بدتر الان یکماهه اینجوری شده با این مشکل شنوایی نمیتونم با مرکز پارس انلاین تماس بگیرم نمایندگی ما هم که دوغ تشریف دارن ایمیل مرکز پارس انلاین چیه؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
مثل اینکه مخابرات نویز میندازه پس چرا ساعات رایگان سرعت خوب میشه؟
مثل اینکه مخابرات نویز میندازه پس چرا ساعات رایگان سرعت خوب میشه؟
من 128 دارم متوسط سرعت دانلود شبانم روی 40 هست
40 برای ساعت رایگان با سرعت 128 خوبه یا بده؟اگه کمه بگید تا زنگ بزنم پارس یکم سر به سرشون بذارم
برای من یکماه 15 تا 35 متغییر ثابت هم نیست فقط سر صبح یکم سرعت بیشتر ولی ساعات ترفند رو اعصابه 1 ماه قبل 70 تا 120 بود بیشتر روزها سرعت افت شدید داره ادم دیوونه میشه![]()
در اصل باید روی 16 باشه ولی نوسان داره و معمولا بین 16 تا 145 متغییرهو برای شما هم نباید از این قاعده مستثنا باشه و باید حدود 1 گیگابایت رو دانلود داشته باشید ، البته ناگفته نمونه که منطقه به منطقه باز هم فرق داره و دوستان من در شرق تهران 1800 مگابایت هم دانلود داشتند و در کرج هم 600 مگابایت دانلود بوده ، در کل نوسان هست و همیشه یکجور نیست
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)