تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 2199 اولاول ... 21561566570571171271371471571671771871972576581512151715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه majid123a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این افرانته؟
    تست مبین نداری ببینیم تغییری کرده یا نه؟
    این تست مبین نت

نمیدونم چرا افرانت میزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

salaam be hame.
    ino migam jahate etelae hameye dustan.
    man az sherkat haye ziadi ta hala service gereftam (datak:tehran,mokhaberat:esfahan ,sepanta:tehran,Sharif:tehran,va ...)
    hitch kodum be mozakhrafie mobinnet nabude. aslan soratesh khub nist. uplink ke IFTIZAAAH!!!
    az man be shoma nasihat: az in sherkat nakharid.
    man service 1mb/s mahdud daram. poshtibani ham beshun yad dadan faghat began signaletun zaife.

دوست عزیز تایید میکنم حرفتو !

من یک سال تمام سرویس شدم ! الان از یجای دیگه سرویس گرفتم خداوکیلی تست رو ببینید ، 1 ثانیه هم توی این 20 روز قطعی نداشته !

جالبه ساعات رایگان این شرکت بجای اینکه مثل مبین نت سرعتو کم کنه بجاش بیشتر میکنه و من که 1 مگ دارم رو روی 2 مگ میبنده.

لعنت بر مبین نت ! یک سال تموم سرویس آشغال به ما داد هر موقع هم قطع می شد میگفتن سراسریه دروغگو های .. ! حالا هی برید پول بریزین تو شیکم این شرکت و کارمندهای حرومخورش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مشکل عجیب
    دوستان خواهش میکنم این رو بخونید و اگر کسی اطلاع داره به من بگه. ممنون

دوستان من از مودم بی ام 632 استفاده میکنم.
    وقتی که پی سی رو به وسیله کابل شبکه به مودم وصل میکنم چراغ کارت شبکه رو مودم مدام چشمک میزنه. همش چشمک میزنه. در صورتی که من از اینترنت استفاده نمیکنم.برنامه دی یو متر هم نصبه. هیچ چیزی ارسال یا دریافت نمیکنه پی سی اما چراغ کارت شبکه که روی مودم است همش چشمک میزنه و آخر میبینی 250 مگ واسه امروزم کم کرده در صورتی که این مقدار استفاده نکردم/
    حالا این چشمک زدن چراغ کارت شبکه نشانه ی چیه ؟؟؟ تند تند چشمک میزنه و مثلا 3ثانیه ثابته و دوباره تند تند چشمک میزنه
    وقتی که مودم با کامپیوتر اطلاعات سند و رسیو میکنه چشمک میزنه حتی اگه این اطلاعات 1 کیلو بایت باشه.
    این اطلاعات هم میتونه هرچیزی باشه صرفا فقط اینترنت نیست. برای اینکه کامپیوتر و مودم بفهمن که وصل هستن همیشه یه مقدار کم با هم سند و رسیو دارند.
    میشه لطف کنی بگی توی du meter در روز چه قدر حجم رو نشون میده که مبین نت 250 مگ کم میکنه؟

4. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

من یک سال تمام سرویس شدم ! الان از یجای دیگه سرویس گرفتم خداوکیلی تست رو ببینید ، 1 ثانیه هم توی این 20 روز قطعی نداشته !

جالبه ساعات رایگان این شرکت بجای اینکه مثل مبین نت سرعتو کم کنه بجاش بیشتر میکنه و من که 1 مگ دارم رو روی 2 مگ میبنده.

لعنت بر مبین نت ! یک سال تموم سرویس آشغال به ما داد هر موقع هم قطع می شد میگفتن سراسریه دروغگو های .. ! حالا هی برید پول بریزین تو شیکم این شرکت و کارمندهای حرومخورش .
    برادر از کجا سرویس گرفتی شما ؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون جدیدترین کلاهبرداری مبین نتم یافتم
    البته اگه بقیه زودتر نیافته باشنش
    من بعد عید باتوجه به اینکه مبین ساعتشو درست کرده بود دوباره دانلودمو از 2:10 آورده بودم رو 2،البته 2:02 واسه اطمینان منتها میدیدیم که وحشتناک از حجمم هرو کم میشه،تقریبا روزی 140 150 مگ کم میشد،خلاصسش میکنم دیشب درحالی که کامپوترم خاموش بود،مودمو ساعت 1 یه خاموش روشن کردم ،ساعت 2 ام که کامپیوترمو روشن کردم،انقد سرعت مسخره بود یا بهتر بگم اصن قطع بود مجبورشدم دوباره خاموش روشن کنم،بعد که رفتم ecare با کمال تعجب فهمیدم از 2 که کامپیوترو روشن کردم و دانلودو از 2:7 شروع کردم تا 2:17 دقیقه که مودمو خاموش کردم 30m واسم مصرف زده
    مگه این ساعت رایگان نیس؟
    بقیه دوستانم چک کنن که سرشون کلاه نره
    دیگه خسته شدم،یه اینترنت گرفتیم یاید مصائب مسیح رو تحمل کنیم،قطعی،سرعت پایین و ... حالام دزدی!
    تو اون سایت سازمان رادیویی بود،چی بود،اونجام شکایت کردم،3ماه پیش اما ...
    اونام دزدن
    نمیدونم از دس مبین باید به کجا شکایت کنم

7. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

آقایون جدیدترین کلاهبرداری مبین نتم یافتم
    البته اگه بقیه زودتر نیافته باشنش
    من بعد عید باتوجه به اینکه مبین ساعتشو درست کرده بود دوباره دانلودمو از 2:10 آورده بودم رو 2،البته 2:02 واسه اطمینان منتها میدیدیم که وحشتناک از حجمم هرو کم میشه،تقریبا روزی 140 150 مگ کم میشد،خلاصسش میکنم دیشب درحالی که کامپوترم خاموش بود،مودمو ساعت 1 یه خاموش روشن کردم ،ساعت 2 ام که کامپیوترمو روشن کردم،انقد سرعت مسخره بود یا بهتر بگم اصن قطع بود مجبورشدم دوباره خاموش روشن کنم،بعد که رفتم ecare با کمال تعجب فهمیدم از 2 که کامپیوترو روشن کردم و دانلودو از 2:7 شروع کردم تا 2:17 دقیقه که مودمو خاموش کردم 30m واسم مصرف زده
    مگه این ساعت رایگان نیس؟
    بقیه دوستانم چک کنن که سرشون کلاه نره
    دیگه خسته شدم،یه اینترنت گرفتیم یاید مصائب مسیح رو تحمل کنیم،قطعی،سرعت پایین و ... حالام دزدی!
    تو اون سایت سازمان رادیویی بود،چی بود،اونجام شکایت کردم،3ماه پیش اما ...
    اونام دزدن
    نمیدونم از دس مبین باید به کجا شکایت کنم

من مرتب مقدار مصرف رو چک میکنم فعلا و خوشبختانه مشکل شما رو ندارم از حجمم در ساعات رایگان کم نکرده

من مشکلم فقط سرعت مسخرش در ساعات رایگانه

دیشب هم که دانلود داشتم سرعتم دوباره بالا رفته بود رو 105 110 ولی مبین نت دیشب از ساعت اگه اشتباه نکنم 4 قطع بود تا 7 دانلودم ناتمام مونده بود

بعضی وقتا ساعت کامپیوتر خودشو با سرور های خارجی آپدیت میکنه که بهتره تنظیماتشو غیر فعال بکنی
    من زمانی که ساعت ها جلو رفته بود ساعت کامپیوتر رو جلو کشیدم ولی دیدم خود به خود دوباره 1 ساغت به عقب میرفت چند مرتبه همین جوری بود بعد تنظیمات ساعت رو از حالت آپدیت اتوماتیک در آوردم درست شده

9. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

خوب حالا اسم این شرکت فراتر از تصور چیه؟؟

اگه جدید باشه که همه بخاطر تبلیغات و کم بودن مشتری سرعتشون عالی میشه ولی بعد از مدتی همه چی بهم میخوره این مبین نت یه زمانی کل جمعه رو رایگان کرده بود ولی الانو ببین

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

طبق آخرین خبر مبیننت دیشب پهنای باند کلی اینترنتشو از 2.5 گیگ به 4 گیگ افزایش داده. تو این هفته هم قراره این افزایش ظرفیت رو تو شبکه اعمال کنه. حالا باید وایسیم ببینیم تغییری به چشم ما میاد یا نه!!!
    خبر خیلی خوبی هست امید وار کنندست بلاخره روی سرور هم دستی میکشن همین جور ادامه بدن شاید به یه ثباتی برسن
    مشتری ها هم دیگه زیاد ناراضی نباشن امیدوارم ادامه پیدا کنه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان سرعت سرویس B43 (سرعت 1024kbps) در عمل چند کیلوبایت در ثانیه است؟ کاربر خونگی میتونه بگیره؟(یعنی راهی داره؟)
    این چند صفحه رو نگاه کردم ظاهرا از سرویس راضی نیستید درسته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دوستان سرعت سرویس B43 (سرعت 1024kbps) در عمل چند کیلوبایت در ثانیه است؟ کاربر خونگی میتونه بگیره؟(یعنی راهی داره؟)
    راه حل زیاده کارت دانشجویی-کارت بازرگانی-سند مغازه-نامه از یک شرکت ....

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

این تست مبین نت

نمیدونم چرا افرانت میزنه
    یه ریست میخاد

13. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اصلا راضی نیستیم اگه میخای بگیری تجدید نظر کن.

15. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •