تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 1291 اولاول ... 2156156657057117127137147157167177187197257658151215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایرانسل حال نداده 1000 تومن کم کنه قیمت هایی که جدیدا تو سایت زده بدون مالیات هست و باید 5% بهش اضافه کنی
    عجيبه. من كه سرويس 1 مگ استفاده ميكنم، قبلا 82100 تومن بود كه همين مبلغ رو هم توي سايت زده بود. وقتي هم كه مبلغ رو واريز ميكردم، مبلغش بدون احتساب ماليات توي حسابم منظور ميشد كه همون 79000 تومن بود. ضمنا هزينه آبونمان ماهيانه رو هم توي حساب ميزد 79000 تومن. اين بار كه با قيمتهاي جديد توي سايت زدن، قيمت رو 79000 تومن زدن، توي حسابم هم همون 79000 تومن زدن. من هم مبلغ 79000 تومن رو به حسابم ريختم، ولي وقتي كه پول از حسابم كسر شد، چيزي حدود 3000 تومن هم بيشتر كسر شد، چون از قبل در حسابم يه مقداري بود. اين يعني اين كه هزينه شارژ شده تقريبا 83000 تومن، در حالي كه قبلا حدود 82000 تومن بود. پس اين كه بيشتر شده كه؟!

ضمنا يك چيز ديگه. در حساب، در قسمت موجودي حساب، جديدا ميزنه با كسر ماليات، كه قبلا اين طوري نبود. مگه از موجودي حساب هم ماليات كسر ميشه آخه؟ ماليات مال زمانيه كه خريدي انجام ميشه.

دوستان كسي هست بدونه ما رو هم از سردرگمي دربياره؟!

2. این کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عجيبه. من كه سرويس 1 مگ استفاده ميكنم، قبلا 82100 تومن بود كه همين مبلغ رو هم توي سايت زده بود. وقتي هم كه مبلغ رو واريز ميكردم، مبلغش بدون احتساب ماليات توي حسابم منظور ميشد كه همون 79000 تومن بود. ضمنا هزينه آبونمان ماهيانه رو هم توي حساب ميزد 79000 تومن. اين بار كه با قيمتهاي جديد توي سايت زدن، قيمت رو 79000 تومن زدن، توي حسابم هم همون 79000 تومن زدن. من هم مبلغ 79000 تومن رو به حسابم ريختم، ولي وقتي كه پول از حسابم كسر شد، چيزي حدود 3000 تومن هم بيشتر كسر شد، چون از قبل در حسابم يه مقداري بود. اين يعني اين كه هزينه شارژ شده تقريبا 83000 تومن، در حالي كه قبلا حدود 82000 تومن بود. پس اين كه بيشتر شده كه؟!

ضمنا يك چيز ديگه. در حساب، در قسمت موجودي حساب، جديدا ميزنه با كسر ماليات، كه قبلا اين طوري نبود. مگه از موجودي حساب هم ماليات كسر ميشه آخه؟ ماليات مال زمانيه كه خريدي انجام ميشه.

دوستان كسي هست بدونه ما رو هم از سردرگمي دربياره؟!
    قبلا هم 79 تومن بود الان هم 79 تومن هست منتهی قبلا با مالیات 4% مینوشت 82100 تومن ولی الان با مالیات نمینویسه و باید 5% خودت بهش اضافه کنی موجودی هم فقط یه کلمه اضافه کرده وگرنه هر وقت هر پولی به حساب بریزی 5% ازش کم میکنه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مودم وای فای رو میگیرن جاش جیبی بدن تفاوتش هم حساب کنن؟؟؟ من بیشتر استفاده ام الان از تبلت هست و با پی سی زیاد کار نمیکنم برای همین هر جا میرم نیاز به مودم همراه دارم. جی پی آر اس ایرانسل هم خیلی جاها سرعتش عالیه ولی همه جا نه بیشتر در غرب تهران سرعتش خوبه. ضمن اینکه دیگه نیازی به برق نداره برق هم بره به راحتی میشه استفاده کرد با تبلت.

فکر نکنم همچین کاری رو بکنن. باید بپرسی. ولی مودم بی سیم جیبی مودم های خوبی هست البته اینم باید در نظر داشته باشی که شارژش خیلی زیاد نیست. از وقتی روشن هست فکر کنم حدودا 5 ساعت بشه ازش استفاده کرد. دقیقا نمیدونم .
    واسه تبلت اگه فقط خونه مصرفت هست که وای فای خیلی خوبه ولی اگه بیرون و جاهای مختلف جیبی خوبه.
    ولی اینو بگم این مودم هنوز هم حالت مبایلتی نداره. یعنی در حین حرکت سرعت درست حسابی و ثابتی نداره. ممکنه قطع یا کلا قطع بشه یه چیزی مثل GPRS هست .
    یه جا داره یه جا نداره. البته قیمتش خیلی گرون شده!
    مگه بخوای با تعرفه های تشویقی بخریش!
    چون مک ادرست باید رو مودمت تنظیم بشه اگه بخوای مودم جدید بخری او قبلی دیگه بدرد نمیخوره. باید یا بفروشیش یا یه اکانت دیگه واسش بخری!

5. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلا هم 79 تومن بود الان هم 79 تومن هست منتهی قبلا با مالیات 4% مینوشت 82100 تومن ولی الان با مالیات نمینویسه و باید 5% خودت بهش اضافه کنی موجودی هم فقط یه کلمه اضافه کرده وگرنه هر وقت هر پولی به حساب بریزی 5% ازش کم میکنه
    پس اولا يك عرض خسته نباشيد خيلي بلند و بالا خدمت ايرانسل.

بعد هم اين كه ماليات شده 5% قانون كشوريه؟

داره خودمونی میشه jamisem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها
    میگما سرعت دانلود وایمکس 128 با idm چنده؟؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این بالا رفتن قیمت وایمکس بخاطر گسترده تر شدن و قوی شدن آنتن های BTS وایمکس ایرانسل هست که بعد از حدودا یک سال و خورده ای از عرضه ی مبین نت با اون همه سرمایه ای که ما فکر میکردیم نداره، هنوز نتونسته از وایمکس ایرانسل جلو بزنه!
    هزینه نگهداری و نصب آنتن ها زیر دست پیمانکارای این شرکت نه خود شرکت. مثل همون کاری که توضیع کننده های مورد برای مشترکین جدید انجام میدن. اونا فقط کارشون عرضه و فروش هست هیچ دخالتی تو کار خود شرکت ندارن

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس اولا يك عرض خسته نباشيد خيلي بلند و بالا خدمت ايرانسل.

بعد هم اين كه ماليات شده 5% قانون كشوريه؟
    بله قانون کشوری هست هر سال یک درصد اضافه میشه . اول 3% بود . سال پیش 4% امسال هم 5%

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

سلام بچه ها
    میگما سرعت دانلود وایمکس 128 با idm چنده؟؟
    سلام
    128 تقیسم بر 8 میشه 16 کیلوبایت . بعبارت دیگه در بهترین شرایط امکان نداره از 16 بالاتر بره خودم که قبلاً 128 داشتم اکثراً بین 13 الی 15 در نوسان بود .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمیشه یه اکانت داشت و دو تا مودم یدونه جیبی و یدونه یو اس بی برای خونه؟

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من با adsl چک کردم اپرای من دیگه گیر و قفل نمیکنه ولی با وایمکس مرتب قفل میکنه . برای شما چطوره ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نمیشه یه اکانت داشت و دو تا مودم یدونه جیبی و یدونه یو اس بی برای خونه؟
    میشه ولی همزمان نمی تونید از هر دو مودم استفاده کنید.

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •