تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 773 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا اگه عینک رو بیخیال شیم چطور . کدوم بهتره و ارزش داره از بانه برام بیارن؟اصلا از بانه مطمئن هست که بیارن؟ بین این سه مدل:
    samsung LED 3D D8000
    LG LW 65000
    LG LW 57000
    فوری بگید لطفا!!!!
    در مورد ال جی بنظرم کیفیتش پایینتر از سامسونگه، اگه توی فروشگاههای که چند مارک مختلف رو کنار هم گذاشتن تصویرشونو مقایسه کنید متوجه این موضوع میشید.
    و اما اگه قصد دارید جنس بدون گارانتی بخرید (از بانه یا هر جای دیگه) شدیداً توصیه میکنم فقط سونی بگیرید چون آمار خرابیش خیلی کمتره و البته خوش ساختی و کیفیت بالاتر تصویرش هم کاملاً اون اختلاف قیمتش با بقیه برندها رو جبران میکنه.
    آمار خرابی تلویزیونهای بدون گارانتی سامسونگ اخیراً خیلی بالارفته و واقعاً ریسک خریدش زیاده.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

لطفا راهنمایی سریع کنید یه ال سی دی با بودجه 500 الی 550 تومن چی مدلب پیشنهاد میدید 32 اینچ
    32 اینچ صنام با قابلیت پخش تمامی فرمتها از جمله MKV از طریق USB و قابلیت ضبط کردن از طریق USB.
    کیفیت پنلشم عالیه.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون
    واسه این مدلشو پرسیدم که آخه همونطور که قطعا میدونی من Samsung D585 or D550 دارم که 50Hz هست ولی اصلا همچین مشکلی توش ندیدم.
    غیر از همون یه مورد کوچولویی که تو تاپیک گفتم (حرکت خیلی سریع زیرنویس های تبلیغاتی)

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ممنون
    واسه این مدلشو پرسیدم که آخه همونطور که قطعا میدونی من Samsung D585 or D550 دارم که 50Hz هست ولی اصلا همچین مشکلی توش ندیدم.
    غیر از همون یه مورد کوچولویی که تو تاپیک گفتم (حرکت خیلی سریع زیرنویس های تبلیغاتی)
    ولی من این مشکلو دارم بخصوص تو فیلم شوق پرواز.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امیدوارم ناراحت نشی
    سینما سه بعدی به هیچ وجه تو حالت 3d فول اچ دی نیست
    اصلا شما خودت تست کن تلویزیون رو بزار رو حالت پخش سه بعدی فرقی نمیکنه فیلمت سه بعدی باشه یا تصویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنی
    بعد عینکت رو ببر نزدیک تلویزیون و از یکی از لنزهاش نگاه کن ببین چی میبینی
    یه خط در میون سیاهه
    یعنی هر کدوم از چشمهات نصف پیکسلهای عمودی رو میبینه
    درواقع رزولوشن سینما سه بعدی 1920*540 پبکسله و به هیچ عنوان تو حالت سه بعدی رزولوشن 1920*1080 رو شما مشاهده نمیکنید
    دوست عزیز بذار در مورد عینکهای passive و active یه توضیحی بهت بدم :
    در عینکهای passive تعداد پیکسلهایی که فرستاده میشه برای دو چشم انسان است بدین صورت که نیمی از پیکسلها توسط چشم چپ انسان و نیمی از پیکسلها توسط چشم راست انسان مشاهده میشود و به همین دلیل رزولوشن تصویر حتی اگر 1080P ارسال شود چشم انسان قادر به دیدن نیمی از آن در چشم چپ و نیمی در چشم راست خود است و به همین دلیل هرگز قادر به دیدن رزولوشن 1080P نیست .
    در عینکهای active تعداد پیکسلها در هر لحظه برای یک چشم انسان قابل نمایش است و به همین دلیل در هر لحظه چشم انسان قادر به مشاهده رزولوشن 1080P میباشد .

این مساله که مطرح کردی در مورد عینکهای passive وجود داره و نمیشه با عینک passive رزولوشن 1080P رو دید .
    امیدوارم توجیه شده باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین حواست باشه بعضی از مدلهای شارپ مثل مدل LE8300X رو اگه از بانه بخری ضرر میکنی چون توی نمایندگی با خرید این مدل tv یک دستگاه بلوری پلیر و 2 تا عینک 3D به عنوان هدیه بهت میدن که قیمت عینکها دانه ای 80 تومنه و بلوری پلیر شارپی هم که میدن 300 تومنه و این یعنی 80+80+300 تومن با خرید از نمایندگی سود کردی ضمن اینکه خدمات گارانتی هم داری ! ولی بانه اینارو نمیده و قیمتشم با تهران خیلی فرق نداره !
    سلام نمايندگي شارپ سراغ دارين كه 300 كم كنه بابته بلوري؟ من از يكي دوتاشون سوال كردم گفتن 210 كم ميكنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مدل های پیشنهادی سونی همون ها هستند ؟! ex720 و nx720 ؟!
    چرا اینقدر 40LE820M گرون شده ! فک میکنم روی 1.600 بود حدودا ! چه تفاوتی با le700m داره ؟!
    بازم میگم دوستان از برند های دیگه مثل ال جی و سامسونگ و فیلیپس و ... هم پیشنهاد بدن تو رنج 1.5 و تو رنج 2 تا انتخاب های ممکنم تکمیل بشه و کیفیت رو بعد خودم مقایسه کنم از نزدیک .
    یعنی میشه گفت کیفیت nx720 در رده خودش (1.6) بهترینه ؟!
    شارپ le700m چی ؟!
    تلویزیون های 2 بعدی حداکثر 120 هرتز هستن ! بنظرتون کافیه ؟
    بعد تلویزیون های 3 بعدی که 240 هرتز هستند ! تصاویر 2 بعدی رو با 240 هرتز نشون میدن یا اینکه فقط مخصوص تصاویر 3 بعدی هست که 120 هرتز برای یک چشم و 120 هرتز برای چشم دیگه ؟!
    چون یک جا دیدم 2 نوع هرتز زده بود که هر دوش 120 بود .
    سونی 3 بعدی تا 2ت چی داره که رقیب 8300x بشه ؟!

دوستان هیچ نظری روی ال جی و سامسونگ نیست ؟!
    نه دوست عزیز من آبان ماه هم که 40LE820M رو قیمت کردم 2300000 تومن بود الان با وجود تغییر قیمتها هم همینه !
    le820 دارای پانل چهار رنگ RGBY (کواترون) هست که باعث میشه تصاویر کیفیت بهتری داشته باشند و از دیدن رنگهای زنده و طبیعی تصاویر لذت ببری و یکسری امکانات خیلی خوب داره که بهتره لینک مشخصاتش رو ببینی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    le700 هم یکی از tvهای خوب شارپه که پنلش full led هست . مدل le700 در مقایسه با le820 کواترون نیست و یکسری امکانات user friendly اش نسبت به le820 کمتره ولی در مجموع خوبه .
    به نظر من توی دو بعدیها le700 شارپ توی این رنج قیمت خوبه و توی سه بعدیها هم nx720 سونی و le8300x شارپ خوبند .
    موفق باشی

8. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام نمايندگي شارپ سراغ دارين كه 300 كم كنه بابته بلوري؟ من از يكي دوتاشون سوال كردم گفتن 210 كم ميكنن
    سلام فکر میکنم بتونی جایی رو پیدا کنی که 300 تومنش رو کم کنه . ببین برو توی وبلاگشون و این سوالت رو مطرح کن ،خودشون اگه جایی باشه که اینکار رو انجام بده بهت معرفی میکنن .
    آدرس وبلاگ :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من بودجه ام رو تا 2450 اضافه کردم حالا:
    KDL-46ex720 sony بهتره با قیمت با گارانتی بازرگانی ایران 2.350
    یا
    Sharp Aquos LC-46LE830 با گارانتی مادایران و قیمت 2.450 ؟
    یا
    samsung 46d7777 گارانتی سام سرویس با قیمت 2.350؟

سایتی هست بشه مارکهای مختلف رو مقایسه کرد؟

راستش من کیفیت تصویر و مرغوبیت پنل سامسونگ رو با اون دو مدلی که پیشنهاد کردی قابل مقایسه نمیدونم ! در مورد دو مدل شارپ و سونی که گفتی باید بگم هر دوشون جزء 3D های خوبن و تفاوت اصلیشون اینه که اون مدل شارپ دارای تکنولوژی کواترونه و بهمین دلیل رنگهای زنده تر و طبیعیتری رو نشون میده و اینکه پنلش هم ژاپنیه.
    Last edited by LeiliBaManAst; 21-01-2012 at 15:06.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من از X.Vision مدل LED LE-22A02 چند تا سوال داشتم
    1- USB این دستگاه از فایل های ویدیو چه پسوند هایی رو اجرا می کنه ؟؟
    2- قیمت بدون گارانتی این دستگاه طرف های چقدر م یتونه باشه با گارانتی دارش فرقی داره ؟؟
    3- به عنوان مانیتور pc می شه ازش استفاده کرد ؟؟؟
    کسی هست که این تلویزیون رو داشته باشه ؟؟؟

برند های دیگه تلویزیونی در همین قیمت ها دارن ؟؟؟ (برند خاصی در نظر ندارم - فقط دنبال ارزون بودنم )
    سلام من این tv رو حدودا" هفته پیش خریدم .
    1- این tv قابلیت پخش عکس و موزیک داره .
    2- به نظر من چون کاربردهای این tv زیاده و استفاده های زیادی میشه ازش کرد با گارانتیش رو بگیر تا از خدمات گارانتی خوبشم استفاده کنی (هم tv و هم monitor هست و به خصوص برای tv مغازه ها خیلی
    مناسبه و ....)
    3- بله و من خودم الان همه جوره دارم ازش استفاده میکنم ( هم مانیتور و هم tv)
    4- من دارمممممم

13. این کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •