دقیقاً یکی از مشکلات همینه! یعنی روی هر سیستمی یه جور کار می کنه! تازه بچه ها می گفتن با عوض کردن گزارشگر هم سرعت تغییر می کنه! این اصلاً طبیعی نیست مگر اینکه بخواهیم اون نظریه غیر اریجینال بودن بازی رو قبول کنیم که من شخصاً خیلی قبولش ندارم.
دقیقاً یکی از مشکلات همینه! یعنی روی هر سیستمی یه جور کار می کنه! تازه بچه ها می گفتن با عوض کردن گزارشگر هم سرعت تغییر می کنه! این اصلاً طبیعی نیست مگر اینکه بخواهیم اون نظریه غیر اریجینال بودن بازی رو قبول کنیم که من شخصاً خیلی قبولش ندارم.
سلام دوستان
اينجا كسي PES 2010 رو با XBOX360 بازي ميكنه؟
من يه نسخه از بازي رو گرفتم كه گزارشگر و تمام منوهاش به زبان ايتاليايي هستش
تموم شهرمونم گشتم همش اين نسخه بود
ولي براي PC نسخه زبان انگليسيش راحت پيدا ميشه
خواستم ببينم نسخه شما (XBOX) انگليسي هستش يا ايتاليايي؟
ممنون
من خياي با پي اي اس 2010 ارتباط برقرار كردم
خيلي حال ميده
باز رو باز مي كنم با پاسكاري و كلا بازي زيبا ارائه ميدم
شوت زدن رو هم ياد گرفتم عنوان لانگ رنجر رو هم گرفتم بالاخره
يه شوت 36 متري زدم با كريس رونالدو
یه سوال این ادیت قبلی رو پاک میکنه؟
دوست عزیز اینجا بحث Pes هست لطفا تاپیک رو منحرف نکنید
دوست من فروشنده اون بازی عجله کرده من خودم یک هفته صبر کردم و الان تسخه انگلیسی و دارو من از nextjen خریدم تو تهران
بله، در واقع جایگزین فایل ادیت قبلی میشه؛ بنابراین بهتره از فایل PES2010_EDIT خودتون یه کپی بگیرید تا اگه دوباره خواستید استفاده کنید داشته باشید.
دوستان برای من این پیغام رو میده دوباره پاک کردم و نصب کردم بازم درست نشد
![]()
من امشب با یکی از بچه های قدیمی این تاپیک یعنی محمود ( google_boy ) رفتیم گیمر سنتر . روی سه تا از دستگاههای ps3 شون نسخه اریجینال بازی بود ( هر کدوم 85 تومن براشون آب خورده بود ) من به هر سه مانیتور نگاه کردم سرعت بازی توی هر سه یکی بود و مهمتر اینکه سرعت بازی زیاد نبود بنابراین اینجا باید بگم مشکل از ماست که از نسخه دزدی داریم استفاده میکنیم هنوز طلبکار هم هستیم و نه کونامی .
راستی من امشب یک ساعت هم توی دستگاه xbox 360 فیفا 10 رو بازی کردم .
باید بگم فیفا 10 توی بعضی از قسمتها شاید چند سال از pes جلوتره اما توی بعضی قسمتها pes برتریهای محسوسی داره . بعضی از عناصر گیم پلی توی فیفا 10 واقعا عالی طراحی شده که حقیقتا منو به وجد آورد .
......
یکی از دوستان میتونه یک تصویر از قسمتی که میگین پر نوره بزاره اسم ورزشگاه و زمان بازی رو هم بگید لطفا که من یک چکی بکنم .
Last edited by 4039; 29-10-2009 at 19:50.
سلام
دوستان همین الان توی مستر لیگ داشتم بازی میکردم بعد کرنر شد واسه من ! بازیکن حریف رفت پشت توپ و ضربه رو زدگلر حریف هم تو دروازه نبود !!!!
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)