دمت گرم محسن خان
سلام
شرمنده ، 5 روزه کمپلت درگیر امتحانای فوقم بودم. پوستم کنده شد . . .
خوب من Manual مربوط به Ruter و مودم شما رو گرفتم.
1- شما مودم رو با چی به Ruter وصل کردی؟ ( Usb or LAN ) ؟
2- الآن Ruter رو با چی به سیستم وصل کردی؟ ( Wireless یا LAN )
سلام دوستان. من مودمم Micronet هست. توی تنظیمات مودم، قسمت Maintenance ،Diagnostics
اینا رو Fail میزنه. Testing ATM OAM segment ping - Testing ATM OAM end to end ping
مشکلش چیه؟
سلام دوستان
من یک لپ تاپ sony دارم و یک مودم وایرلسی philips اما نمیدونم چطوری باید لپ تاپ رو به اینترنت متصل کنم
با تشکر
سلام دوستان . . .
جناب انیشتین نمی دونن ؟؟؟
1- مدل مودم رو بگن بهتر میشه راهنمائی کرد
2- وایرلس مودم روشنه ؟ (روی مودمتون باید یه چراغ برای wireless باشه که نشون دهنده وضعیت wireless هستش)
3- اگه خاموشه ( = wireless غیر فعاله) باید از تو تنظیمات مودم 192.169.1.1 قسمت تنضیمات wireless اون رو enable کنید. که معمولا با زدن یه تیک انجام میشه.
تا این جا رو چک کنید ، تا ادامه داستان . . .
Last edited by a6l3i; 16-04-2010 at 16:28.
سلام
خسته نباشی
1-LAN
2-Wireless
![]()
سلام 2 باره
Ruter رو از طریق یکی از 4 تا خروجی LAN مستقیم به PC وصل کردی ؟
1- هم رو میشناسن؟
2- سیستم وارد نت میشه؟؟
مجبوریم گاماس-گاماس بریم ، تا مشکل حل شه . . .
Last edited by a6l3i; 16-04-2010 at 18:03.
دوستان کسی نمیخواد کمکم کنه خواهش میکنم .
سلام
1- تو لیست شبکه های دیده شده توسط موبایل ، اسم شبکه ی مودم هست؟
2- رو شبکه Password گذاشتی؟ (اگه آره فعلا ورش دار)
3- موبایلت چیه؟
ضمناٌ بحث در مورد وی پی ان تو p30 خطرناکه حسن خطرناکه !
تا این حد بگم که این مودم ها نمی تونن اتومات وی پی ان رو وصل کنن. (واسه wireless و موبایل میخوای؟)
Last edited by a6l3i; 16-04-2010 at 22:58.
سلام دوستان . من یه مشکلی دارم . وقتی میخوام کامپیوتر با برنامه auto power بزارم رو hibrante قبلش مودم روشن و به اینترنت کانکت . بعد وقتی کامپیوتر روشن میشه و ویدوز میاد بالا به اینترنت کانکت نیست و به علامت تعجب ( ! ) روی کامپیوتر پایین میاد و برای همین نمیتونه دانلود کنه !! اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !! به نظرتون چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بعد که رفت ویندوز مودم روشن بشه ؟؟؟
البته فکر نکنم بشه چون مودم pppoe !! حالا اگه دوستان راه حلی دارن یه لطفی در حق من بکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)