تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 940 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض + خبر جديد

سلام آرمین جان . من pes2009 با گزارش عادل فردوسی پور رو گرفتم ، بعد یه سری تغییرات تو فایل هاش هست که وقتی پچ رو میریزم ، دیگه بازی اجرا نمیشه . شما راه حلی برای این قضیه نداری ؟ یا احیانا این بازی رو نداری که روش کار کنی یه دونه هم مخصوص این درست کنی ؟
    هیچ چیزش از جمله لباس ها و لوگو های لایسنس نشده ، تو این نسخه درست نشده و kitserver هم روش کار نمیکنه . فقط لیگ برترش آدمیزادیه !
    نه دوست عزيز اصلا به گزارش فارسي و دستكاري شده علاقه اي ندارم و حتي هيچ علاقه اي به كار روش ندارم

سلام چه طوری میشه یه تیم جدید با بازیکنان دلخواه ساخت؟ داخل خود بازی
    ببينيد دوست عزيز يك روش رو فاشيست جان گفتند اينكه روي تيمهاي خام اين كار رو بكنيد يعني other league b ولي من احساس ميكنم منظور شما يه چيز ديگه هست مثلا يه تيم منتخب ميخواهيد بسازيد كه توش مسي كاكا و كلي بازيكن محبوب خودتون رو بياريد توي اون تيم اصولا اين كار به راحتي و از اديت داخل بازي امكان پذير هست ولي به قول خارجي ها اين باعث ميشه فايل اديت يا همون سيو شما spoile بشه يا به قول خودمون قاط بزنه چون اگه شما رونالدو رو به تيم ديگه ببريد منچستر بي رونالدو مي مونه يا بارسا بي مسي كه اين خيلي جالب نيست. طبيعي ترين و رسمي ترين نوعي كه مد نظر كونامي هست براي ساخت تيم منتخب شروع كردن مستر ليگ هست شما با مستر ليگ بعد چند سال و با خريد و رشد دادن و تربيت بازيكنان مي تونيد يك تيم تمام عيار بسازيد و توي بازي هاي Exebition و مقابل دوستتون ازش استفاده ميكنيد هركي با من بازي مي كنه اين اواخر من تيم استقلال رو برميدارم كه مستر ليگ رو با اين تيم شروع كردم و الان 26 بازيكن بزرگ رو جمع كردم كه قدرتهاشون بالاي 90 هست و كلي هم رشد كردند حالا هركي مي خواد با من رودر رو بازيكنه اين تيم رو برميدارم و طرف رو لوله ميكنم به قول بيژن شكيبا

سلام.
    پچ یا آپشن فایل جیدید که اصلاح تیم ها و لوگو ها و بازیکن ها + نقل و انتقالات اخر باشه موجوده ؟
    پچي كه من ساختم جديدترين تغييرات رو اعمال ميكنه نسبت به ساير پچ هاي خارجي حجم كمي داره و كامل هست نسبتا با مراجعه به لينكي كه توي امضام قرار دادم مي تونيد استفاده كنيد

اقا من پچ 1.30 گرفتم اين پيغام رو ميده
    پچ مربوط ميشه به ترانسفر
    دوست عزيز پچ 1.30 ربطي به آپديت بازيكنان و ترانسفر نداره من نميدونم اين شايعه تا كي قراره تو ذهن مردم بمونه فاشيست جان هم فرمودند كه اشكال از كجاست اين نشون ميده بازي شما به صورت رسمي نصب نشده و دليلش اورجينال نبودن نصب بازي هست يا به زبان ساده نصب بازي شما دستكاري شده

------------------------

و اما يك خبر جديد كونامي 28 مارس يعني 3 روز پيش جديدترين و سومين فايل cv0f رو هم براي دانلود گذاشت دانلود اين فايل cv0f مثل 2 تاي قبلي 180 مگي هست و اين كار كونامي بسيار مضحك هست كه يك تغيير چند كيلو بايتي 180 مگ ميندازه رو دست ادم به جاي اينكه آپديت كنه فايل قبلي رو يه فايل اينكلود رو دوباره شما مجبور هستيد دانلود كنيد البته نكته اميدوار كننده اينه كه اين فايل آپديت چند تغيير در squad يا همون بازيكنان و جايجايي هاشون داره و لباس تيم ملي انگلستان هم آپديت ميشه بنابراين دانلود دوباره فايل cv0f خيلي حياتي نيستچون به راحتي ميشه همون لباس جديد رو از روي نت گير آورد و با كيت سرور وارد كرد اگه بتونم اطلاعاتي در مورد cv0f و عملكرد هاش گير بيارم در قالب يك پچ كوچك به پچ krauser اضافه ميكنم
    Last edited by Spaniuly; 31-03-2009 at 22:54.

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@STER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام من از شما دوستان چند تا سوال در مورد pes دارم

اول اینکه کسی هست که برنامه( poc 2009(pes/oedit converter رو داشته باشه؟ چون خیلی وقته دنبالشم ولی گیر نمیاد یا واسه pes 2008 هستش.لینک دانلودشم تو سایت gamingaccess خراب شده.اگه کسی داره ممنون میشم واسم آپ کنه.خیلی لازم دارم.

دوم چجوری و با چه نرم افزاری میشه فایلهای صوتی pes 2009 رو ویرایش کرد؟

سوم اینکه فیس داورها و مربی ها کجاشه و اینکه تا حالا واسشون فیسی ساخته شده؟

چهارم آیا نرم افزاری هست که باهاش بشه برای BAL فیس وارد کرد؟

و پنجم چجوری باید kit سوم تیم ها رو وارد کنیم؟

ممنون میشم اگه شما دوستان حرفه ای جواب منو بدین.
    Last edited by M@STER; 03-04-2009 at 03:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض لينك دانلود سومين و جديد ترين فايل آپديت كونامي cv0f

خوب از يه سايت كره اي لينك دانلود فايل cv0f جديد رو گير آوردم كه مي تونيد دانلود كنيد من الان زدم كه دانلود كنه اگه با اديت فايل قبلي كار كرد فبها اگه نه سعي ميكنم اديت فايل جديد بسازم آپلود كنم براي دوستاني كه پچ رو دانلود كردند.

دانلود با حجم 34 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقت كنيد كه فايل پك شده و بعد آنپك به 180 مگ ميرسه به حجمش پس بهتره از داخل بازي 180 مگ رو دانلود نكنيد

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

اینو مشکل رو قبلا یکی از دوستان داشت
    که کراسر خان راهنمایی کردن

شما وقتی بازی رو نصب می کنی از شما سریال خواست یا نه؟
    اگه نخواسته باید بازی رو به همراه شماره سریال نصب کنین و گرنه نمیشه

هيچ پچي نميشه نصب كرد.. از سايت گيم اسپات گرفتمش...

اقا اگه ميشه يك پچ خوب بزارين كه بازكنان اپديت شده باشند...و براي من هم نصب شده باشد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هيچ پچي نميشه نصب كرد.. از سايت گيم اسپات گرفتمش...

اقا اگه ميشه يك پچ خوب بزارين كه بازكنان اپديت شده باشند...و براي من هم نصب شده باشد
    شما cv0f بالايي رو دانلود كن و بريزش توي اين مسير بازيكنان موجود آپديت ميشه فقط بعدش اديت فايل نياز خواهي داشت كه همين الان ميخوام بسازم

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

داره خودمونی میشه morteza_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با Winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خصوصيات پچ:

1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن تيمهاي استقلال و پرسپوليس به جاي تيمها موهومي PES United و WE United لوگوها + نام باشگاه + لباس هاي اين دو تيم و كليه بازيكنان با اسامي و شماره پيراهن هاي واقعي + سن واقعي فقط لازم به توضيح هست كه Face بازيكنان ساختگي هست و اكثرا تا حدودي شبيه هستند علاقه مندان مي تونند فيس وارد كنند خودشون.

4- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

دانلود پچ رسمي 1.20

کد:
    كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

کد:
    دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

کد:
    بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلود فايل Installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

کد:
    دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

کد:
    اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.

موفق و پيروز و سربلند باشيد
    سلام من تمام این مراحل رو انجام دادم بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم قبل شروع این پیغام رو میده

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من تمام این مراحل رو انجام دادم بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم قبل شروع این پیغام رو میده
    تايني پيك براي من فليتر هست يه جا ديگه اپلود كن يا دستي بنويس متن پيغام رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.اقا من تازه اینجا میام.من کرک مخصوص رو دالود نکردم ولی بقیه کار هارو انجام دادم ارور داد باید از یه ورن دیگه استفاده کنم و این مال این نیست.دوباره اومدم کافی نت دانلودش کردم.درست میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.اقا من تازه اینجا میام.من کرک مخصوص رو دالود نکردم ولی بقیه کار هارو انجام دادم ارور داد باید از یه ورن دیگه استفاده کنم و این مال این نیست.دوباره اومدم کافی نت دانلودش کردم.درست میشه؟
    بله درست ميشه شما اگه 1.20 رو نصب كرديد كرك مخصوص 1.20 رو بايد بريزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من خیلی شرمندم.در مورد این لينك دانلود سومين و جديد ترين فايل آپديت كونامي cv0f که گفتی از سایت کره ای گرفتیم یه توضیه میدی.من اینم دانلود کردم. چیکارش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •