نه دوست عزيز اصلا به گزارش فارسي و دستكاري شده علاقه اي ندارم و حتي هيچ علاقه اي به كار روش ندارم
ببينيد دوست عزيز يك روش رو فاشيست جان گفتند اينكه روي تيمهاي خام اين كار رو بكنيد يعني other league b ولي من احساس ميكنم منظور شما يه چيز ديگه هست مثلا يه تيم منتخب ميخواهيد بسازيد كه توش مسي كاكا و كلي بازيكن محبوب خودتون رو بياريد توي اون تيم اصولا اين كار به راحتي و از اديت داخل بازي امكان پذير هست ولي به قول خارجي ها اين باعث ميشه فايل اديت يا همون سيو شما spoile بشه يا به قول خودمون قاط بزنه چون اگه شما رونالدو رو به تيم ديگه ببريد منچستر بي رونالدو مي مونه يا بارسا بي مسي كه اين خيلي جالب نيست. طبيعي ترين و رسمي ترين نوعي كه مد نظر كونامي هست براي ساخت تيم منتخب شروع كردن مستر ليگ هست شما با مستر ليگ بعد چند سال و با خريد و رشد دادن و تربيت بازيكنان مي تونيد يك تيم تمام عيار بسازيد و توي بازي هاي Exebition و مقابل دوستتون ازش استفاده ميكنيد هركي با من بازي مي كنه اين اواخر من تيم استقلال رو برميدارم كه مستر ليگ رو با اين تيم شروع كردم و الان 26 بازيكن بزرگ رو جمع كردم كه قدرتهاشون بالاي 90 هست و كلي هم رشد كردند حالا هركي مي خواد با من رودر رو بازيكنه اين تيم رو برميدارم و طرف رو لوله ميكنم به قول بيژن شكيبا
پچي كه من ساختم جديدترين تغييرات رو اعمال ميكنه نسبت به ساير پچ هاي خارجي حجم كمي داره و كامل هست نسبتا با مراجعه به لينكي كه توي امضام قرار دادم مي تونيد استفاده كنيد
دوست عزيز پچ 1.30 ربطي به آپديت بازيكنان و ترانسفر نداره من نميدونم اين شايعه تا كي قراره تو ذهن مردم بمونه فاشيست جان هم فرمودند كه اشكال از كجاست اين نشون ميده بازي شما به صورت رسمي نصب نشده و دليلش اورجينال نبودن نصب بازي هست يا به زبان ساده نصب بازي شما دستكاري شده
------------------------
و اما يك خبر جديد كونامي 28 مارس يعني 3 روز پيش جديدترين و سومين فايل cv0f رو هم براي دانلود گذاشت دانلود اين فايل cv0f مثل 2 تاي قبلي 180 مگي هست و اين كار كونامي بسيار مضحك هست كه يك تغيير چند كيلو بايتي 180 مگ ميندازه رو دست ادم به جاي اينكه آپديت كنه فايل قبلي رو يه فايل اينكلود رو دوباره شما مجبور هستيد دانلود كنيد البته نكته اميدوار كننده اينه كه اين فايل آپديت چند تغيير در squad يا همون بازيكنان و جايجايي هاشون داره و لباس تيم ملي انگلستان هم آپديت ميشه بنابراين دانلود دوباره فايل cv0f خيلي حياتي نيستچون به راحتي ميشه همون لباس جديد رو از روي نت گير آورد و با كيت سرور وارد كرد اگه بتونم اطلاعاتي در مورد cv0f و عملكرد هاش گير بيارم در قالب يك پچ كوچك به پچ krauser اضافه ميكنم