تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 1178 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما

سونی چی پیشنهاد می کنید؟ با cpu و ram بالا؟
    اگه 13 اینچ با رم و cpu بالا می خواهید باید برید سراغ سری SR که احتمالاً SR 190 ECJ و SR 390 YAB باید خوب باشن.

2. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام دوستان من نیاز به خرید یک لپتاپ دارم که کانفیگ خیلی خوبی داشته باشه. به عبارتی سرعت پردازش مهمه. برای انجام کارهای گرافیکی و تصویری. البته نمی خوام باهاش انیمیشن رندر کنم یا خروجی برنامه های تدوین بگیرم. در حد ادیت عکس و طراحی و این جور کار ها.
    قیمت هم زیر 1.5 باشه . بهتره که کوچک هم باشه 15 اینچ خوبه .
    میتونید کنکم کنید؟
    Dell XPS 1530 با اینکه دیگه داره قدیمی می شه ولی هنوز هم گزینه بسیار خوبیه.

Dell XPS 1530
    CPU: INTEL CORE 2 Duo 2.5 GHz 6MCache
    RAM: 4GB
    H.D.D: 500GB+
    LCD: 15.4"
    VGA: GForce 8600 GT 256 Dedicated
    Price: 1,520,000 Tomans

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام من بعد از کلی تحقیق تصمیم به گرفتن hp dv5 1299ee گرفتم . قیمتش حدود 1600 . حالا می خوام نظر اساتید رو درباره این سیستم بدونم. و سئوالی ک دارم توی این رنج قیمت چیز بهتری وجود داره یا نه؟؟؟
    سیستم خیلی خوبیه فقط به خاطر کارت گرافیکش که 9600gt هستش موقع کارهای گرافیکی سنگین (مثلاً موقع بازی کردن) داغ می کنه.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من بعد از کلی تحقیق تصمیم به گرفتن hp dv5 1299ee گرفتم . قیمتش حدود 1600 . حالا می خوام نظر اساتید رو درباره این سیستم بدونم. و سئوالی ک دارم توی این رنج قیمت چیز بهتری وجود داره یا نه؟؟؟
    امکانات و سخت افزار خوبی داره با این قیمت ولی خب ، به شدت تولید حرارت میکنه ، سیستم پایداری نیست بر خلاف دل ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من نیاز به خرید یک لپتاپ دارم که کانفیگ خیلی خوبی داشته باشه. به عبارتی سرعت پردازش مهمه. برای انجام کارهای گرافیکی و تصویری. البته نمی خوام باهاش انیمیشن رندر کنم یا خروجی برنامه های تدوین بگیرم. در حد ادیت عکس و طراحی و این جور کار ها.
    قیمت هم زیر 1.5 باشه . بهتره که کوچک هم باشه 15 اینچ خوبه .
    میتونید کنکم کنید؟
    اگر وزن برات مهمه و می تونی بیشار هزینه کنی می تونی سری ,sr z,sz سونی تهیه کنی که 13 اینچ هستند و برای طراحی مناسب نیستند ولی اگر وزن همه نیست برو سراغ سری ar,fw سونی یا latitude دل.
    برای ادیت عکس و طراحی شما کارت گرافیک خیلی قوی نیاز نداری بیشتر باید روی سرعت سیستمت مانور بدی مثلا cpu که انتخاب می کنی centerino2 باشه (bus 1066) و رم ddr3 (سیستمهای با این رم قیمت بالایی دارند!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من یک و دویست پول دارم میخوام یه لپ تاپبخرم ولیکن ماندم چه کار بکنم
    بین dell vostro 1510 , sony vaio ar850 کدومو بگیرم برای کارهای گرافیکی و میکس و بازی میخوام کدوم بهتره ؟
    مدل ar سونی بسیار خوب و خوش قیمت هست. ولی خوب وزنش زیاده ولی قابل تحمله. سری vostro داره از رده خارج می شه سراغ اون نرید بهتره.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام
    من حدود دو تومن مانی دارم قصد دارم یه دل بخرم که البته باید مشخصات زیر را داشته باشه:
    کارت گرافیکی خیلی قوی (برای بازی میخوام و اگر اسم خاصی داشت مثلا اینتل 1300 لطفا یه کارت همتراز اونو در سری جی فورس یا رادون بگید) .....از لحاظ امکانات جانبی مثل بلوتوس یا مودم یا وبکم چیزی کم نداشته باشه .....خیلی خوب میشه اگه ویندوز 7 داشته باشه و اگر هم نبود ویستا سرویس پک 1 باشه ....مانیتور بزرگ مثلا 16یا 17 باشه ....توی رنگبندی هاش حتما مشکی داشته باشه .....یک دنیا ممنون میشم!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام
    من حدود دو تومن مانی دارم قصد دارم یه دل بخرم که البته باید مشخصات زیر را داشته باشه:
    کارت گرافیکی خیلی قوی (برای بازی میخوام و اگر اسم خاصی داشت مثلا اینتل 1300 لطفا یه کارت همتراز اونو در سری جی فورس یا رادون بگید) .....از لحاظ امکانات جانبی مثل بلوتوس یا مودم یا وبکم چیزی کم نداشته باشه .....خیلی خوب میشه اگه ویندوز 7 داشته باشه و اگر هم نبود ویستا سرویس پک 1 باشه ....مانیتور بزرگ مثلا 16یا 17 باشه ....توی رنگبندی هاش حتما مشکی داشته باشه .....یک دنیا ممنون میشم!!
    فکر کنم بهترین گزینه برای شما Dell Studio XPS 1640 هستش که کارت گرافیکی مناسبی داره امکاناتش عالیه فقط مودم نداره که اگه ADSL داشته باشید اصلاً نیاز نمی شه اگه هم نیاز باشه می تونید اکسترنال بخرید. ویندوز 7 هنوز روی هیچ لپ تاپی نیست چون هنوز نسخه نهاییش نیومده ولی به راحتی خودتون می تونید روش نصب کنید در عین حال روش Vista SP1 نصبه. مانیتور 16 اینچ با کیفیت بالا Full HD LED. رنگ بندیش هم فقط مشکی داره که بسیار هم زیباست.

Dell Studio XPS 1640
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.53 T9400
    LCD: 16.0" LED WXGA
    RAM: 4GB DDR3
    VGA: ATI Radeon 3670 512MB Dedicated
    H.D.D: 500GB ++
    Price: 1,750,000 Tomans

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

توی لپ تاپهای اچ پی کدومشون خودکار دارند و میشه روشون به عنوان تبلت پی سی استفاده کرد.فقط مانیتورش 15 به بالا باشه
    میخوام یه چیزی تو مایه های این باشه اما نه با این قیمت نجومی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by muhammadinfo; 30-04-2009 at 18:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام با عرض خسته نباشید به اساتید محترم
    از نظر شما که استاد لپ تاپ هستین و کلی در این زمینه تجربه دارین
    با یک و دویست پول چه لپ تاپی بهترین گزینه هست
    من سر در گم شدم
    مدل sony vaio ar850 نسبت به قیمتش خوبه و کارت گرافیک قوی داره ولی فقط 17 اینچش هست و چینی هست کسی از این لپ تاپ استفاده کرده خواهش می کنم بیاد و از مزایا و معایب این لپ تا بگه یعنی چه جور لپ تاپی هست
    dell vostro 1510 هم مد نظر هست با سی پی یو 2.5 که حدود یک و دویست
    خلاصه خواهش می کنم که به بنده راهنمایی کنید که با یک و دویست چه لپ تاپی بهتره ؟
    با تشکر از حسن توجه همه شما عزیران گرامی بدرود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •